Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Aris, esti shoppoholica :P.
Mie de-mi spunea suma asta la casa ziceam: okeiu, dar stati sa-mi intre indemnizatia pe septembrie.
Olishka, imi inchipui ca daca i-ai da lapte si de sete (cum fac eu cu Sophiphi cand e foarte cald si cere, ia 2 guri si gata), David nu s-ar lasa pana n-ar goli tzitzi dintr-o sorbire. Asa-mi place de el, in pozele de pe shezlong are o alura de mare boss, de director, de presedinte de companie...de ceva important, in orice caz! :)) Cu cine seamana, ca tot incerc sa vad asemanari cu unul dintre voi dar deocamdata nu-mi reuseste, poate cum e asa blondutz...
Eu ma gandesc sa introduc diversificarea cam la o saptamana dupa vaccinul de 6 luni; inainte in niciun caz, ca daca vomita cumva, sau are diaree sau ceva n-o sa stiu daca de la vreun aliment sau de la vaccin!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Eu zic ca trebuie sa semene cu mine, ca doar eu ma chinui cu el

Olga, mamica lui David iepurasul

Se spune ca fetele seamana cu tatii si baietii cu mamele. La noi se verifica, Ioana seamana foarte bine cu sotul meu(Bogdan), toata lumea ii spune Bogdana. Poate se verifica zisa si la voi si David va semana cu mamica lui cea superba

mami de Silvia Ioana

Si eu zic ca seamana cu mine I-am zis lui Cristi ca mai facem copii pana o sa semene si cu el unu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Baiiiii, ce de stigate pe-aci!! chiote si voiosie scrie pe voi!

Io-s moarta, scriu numa din cauza Ilincai, ca striga catalogu de citeva ori, asa ca zic si io prezent cu juma de gura.
DEci: dimineata alaptez dragoana, fug s-o schimb, de fapt s-o pun la kuru gol, apoi fac cafeaua si ceaiu motanului si iar fug repede la dus dupa ce beau cu noduri.
La servici e ok, de lucru da macar nu alerg.
Ma mulg la 11 si la 2, apoi iara fuga sa iau bibele de la frigi, fuga acasa cu ele si pus tzitzi pe dragoana. Azi fusei si la cumparaturi, apoi am pus un somin la cuptor si am iesit la piscina. Cit a spalat motanu dragoana dupa piscina (din care n-ar mai vrea sa iasa) io am facut niste dovlecei la tigaie, cu chimen. Apoi am adormit dragoana, m-am certat cu motanul (de oboseala, ca n-aveam de ce sa ne tragem de par) si-acu abia ce terminai de citit.
E teroare cu servici si alaptat si ce mai e pe linga ...In fiecare seara tre sa pun msina sa spele scutecele bio,adik mai intii sa le clatesc, apoi pun program de spalat.
Pr la 23.00 ma culc, uite ca acu depasii ora. Ma scol la 2 si la 5 sa ii dau tzitzi dragoanei... si in general adorm greu la 5, nu-s ce am de ma invirtesc ...
In fine, tre sa intru in rutina, sa ne obisnuim cu noul pogram.

Am vazut ca vb de scaune de masa: ala de lemn e cel mai solid dar si cel mai inconfortabil. Io nu m-am decis daca sa iau sau nu. Verisorul dragoanei maninca la masa de adulti de la doi ani si juma, nu mai vrea pe scaun de copil.Insa am sa iau tzarc, de lemn, ca sa se poata ridica daca se tine de zabrele

NU mai stiu ce mai era de spus... asa ca ma duc la nani, miine o iau de la cap.

Va pupez!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka Si eu zic ca seamana cu mine I-am zis lui Cristi ca mai facem copii pana o sa semene si cu el unu Olga, mamica lui David iepurasul
Asa imi zice mie B., sa mai facem pana va semana unul si cu mine.A, si ma mai intreaba prietenele unde am fost cand am conceput copilul ca e clar ca n-am participat deloc. Ma ofticam rau la inceput Acum m-am mai calmat pentru ca o vad cat de bine imi seamana la fire Ma mint singura...sa ma consolezmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
ana-maria - nu'i bai ca nu te grabesti. uite al meu trecuse de 4 luni jumate cand am inceput sucurile si diversificare in sine o sa ne prinda la 5 luni.si da,alaptat exclusiv inseamna numai si numai san. fara apa,ceai,suc,supliment,cereale...nica nica25 martie 2009
Da, Aris, insa diferenta intre noi doua este ca eu nu am alaptat. Am mers pe Humana din a doua saptamana de viata :((Sa stii ca se da Humana 1 pana la 6 luni, am scris eu la vavian pharm, cica ei ar importa H, si mi-au spus ca s-a modificat formula la H1, urmand a se da pana la 6 luni, dupa care se trece la H2+.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Baiiiii, ce de stigate pe-aci!! chiote si voiosie scrie pe voi!

Io-s moarta, scriu numa din cauza Ilincai, ca striga catalogu de citeva ori, asa ca zic si io prezent cu juma de gura.
DEci: dimineata alaptez dragoana, fug s-o schimb, de fapt s-o pun la kuru gol, apoi fac cafeaua si ceaiu motanului si iar fug repede la dus dupa ce beau cu noduri.
La servici e ok, de lucru da macar nu alerg.
Ma mulg la 11 si la 2, apoi iara fuga sa iau bibele de la frigi, fuga acasa cu ele si pus tzitzi pe dragoana. Azi fusei si la cumparaturi, apoi am pus un somin la cuptor si am iesit la piscina. Cit a spalat motanu dragoana dupa piscina (din care n-ar mai vrea sa iasa) io am facut niste dovlecei la tigaie, cu chimen. Apoi am adormit dragoana, m-am certat cu motanul (de oboseala, ca n-aveam de ce sa ne tragem de par) si-acu abia ce terminai de citit.
E teroare cu servici si alaptat si ce mai e pe linga ...In fiecare seara tre sa pun msina sa spele scutecele bio,adik mai intii sa le clatesc, apoi pun program de spalat.
Pr la 23.00 ma culc, uite ca acu depasii ora. Ma scol la 2 si la 5 sa ii dau tzitzi dragoanei... si in general adorm greu la 5, nu-s ce am de ma invirtesc ...
In fine, tre sa intru in rutina, sa ne obisnuim cu noul pogram.

Am vazut ca vb de scaune de masa: ala de lemn e cel mai solid dar si cel mai inconfortabil. Io nu m-am decis daca sa iau sau nu. Verisorul dragoanei maninca la masa de adulti de la doi ani si juma, nu mai vrea pe scaun de copil.Insa am sa iau tzarc, de lemn, ca sa se poata ridica daca se tine de zabrele

NU mai stiu ce mai era de spus... asa ca ma duc la nani, miine o iau de la cap.

Va pupez!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Woooow La asa program m-as certa si cu mine. Fii tarte Chato

Mergi la inceput

Gata am pus si pozele de ieri din parc.

http://picasaweb.google.com/olgagireada/ForumisteleInParc2#

Trebuia sa dorm demult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Ma duc la somn...Va si somn usormami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Aris26,

da, marul trebuie ras. Coaja e mai greu digerabila decat pulpa de mar. Pup.

Scaun de masa, raspunsuri si idei

1. De obicei copiii pot manca in el pana la 3 ani.
2. Eu am avut unul de lemn facut in Caracal [10 secunde zambet de voie ;)] insa are picioarele precum pantalonii evazati, de aceea nu se rastoarna nici din lateral.
3. Partea pe care sta copilul este din impletitura precum cotarita, deci nu e deloc tare pt bb, dar nici nu se rupe.
4. Plasticul, in general, fug de el...
5. Masuta atasata nu cred ca trebuie sa fie un criteriu prea important in alegerea scaunului, eu mereu am pus copiii sa manance la masa in bucatarie, impreuna cu noi, cat e posibil, deci acea masuta mai mult m-ar fi incurcat.

Somn usor!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza fetele
Sa va zic de ce am optat pt diversificare desi doctorita mi-a recomandat sa astept pana la 5 luni jumatate:
- a luat doar 400 de grame de la 3 la 4 luni
- se trezea din 2 in 2 ore noaptea sa manance
- i-a mijit un canin

Pai caninutul ala nu i-a iesit asa de flori de mar. Cand ii dau dintii la copchil e clar ca e pregatit pentru altceva
Asa ca am inceput sa-i dau suculete ca sa se obisnuiasca stomacelul si acum i-am bagat si piureuri pe care le accepta cu multa placere.
Rezultatul: un copil care se trezeste doar odata pe noapte si 500 de grame luate in 2 saptamani. Plus ca e un copil foate activ care la 4 luni si un pic sta in picioare si cate 10 minute

Despre ikea: eu mi-am luat lucruri/mobila foarte faine de acolo pentru ca mi s-au parut extrem de convenabile ca si raport calitate/pret. Numai ca trebuie sa fii un pic "cal cu ochelari". trebuie sa te duci chitita sa iei lucrul x sau y si atat ca altfel cumperi tot magazinulAu multe lucrusoare interesante pe langa mobila. ca veni vorba, la bebenaci au niste barbetele cu spatele din plastic super faine. Cred ca stiti si de ce sunt bune. Eu o sa ajung cat de curand sa vad de scaunele. daca e fac poze si le pun pe forum sa vedeti ce modele au. M-am uitat pe catalog dar nu am vazut toate modelele de scaunele pentru copii. Eu tin minte ca am vazut cel putin 3 modele

Mai vroiam sa iau un premergator. Nu de alta dar bestiocul vrea a stea numai in picioare si normal ca trebuie sa stau cu mana pe el ca mi-e teama sa nu cada. Se tine el de patut da inca e bebenac mic si mi-e teama sa-l las singur. Imi recomandati ceva?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Antonia si Iulia

Lysbeth este SUPER bestiocul tau Si David are 4 luni, dar inca pot sa-l linistita in mijlocul patuluiu si sa merg la baie, nu se deplaseaza f mult

Mergi la inceput