Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*
Raspunsuri - Pagina 16
aris26 spune:
fetelor nu va intristati asa tare ca nu e si la voi in orash. uite eu am plecat de acasa sa iau scaunul de masa, dar m-am lipit si de nishte jucarii(piticul a pus ochii de o vaca uraaaaataaaa de iti venea rau...dar pe aia a vrut-o el)mi-am adus aminte ca s-au cam spart paharele, ca nu mai am prosopape de bucatarie, ca imi trebuie servetele, ca becurile economice sunt f ieftine la ikea, ca imi trebuie nishte manushi de scos tava din cuptor, ca ii trebuie lu' mama un ascutitor de cutite,ca imi trebuie o geanta mai practica.... ca ... ca ... ca...am ajuns la casa si zice tanti: 800,65 de lei va rog.

asa ca mai bine imi comandam dupa net cel mai scump scaun de masa ca tot nu ajungeam la scorul asta
oricum suntem atatea din bucuresti, sigur va trimitem ce va doriti si scapati mai ieftin. parol
25 martie 2009
aris26 spune:
ma duc in pat sa mai citesc si poate adorm si eu ca daca asta a adormit la 9 e clar ca la maxim 6 facem ture prin curte sa ascultam cocshii

25 martie 2009
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 gata gasit catalog ikea ca oamenii http://www.ikea.com/us/en/catalog/categories/departments/childrens_ikea/10396/ ![]() 25 martie 2009 |
cel de lemn apare aici ??

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui aris26 ma duc in pat sa mai citesc si poate adorm si eu ca daca asta a adormit la 9 e clar ca la maxim 6 facem ture prin curte sa ascultam cocshii ![]() 25 martie 2009 |
Poate dimineata pacalesc pe careva sa o plimbe prin curte, sa dorm si eu mai multisor.mami de Silvia Ioana
olishka spune:
Novus 
Ilinca si eu vreau sa alaptez pana la 6 lun i, dar ii mai dau si un pic de apa intre mese. Bineinteles ca nu bea, isi uda doar un pic gurita. Nu vreau sa-i dau laptic intre mese caci ar ajunge la 15 kg la 6 luni 
Am vazut ca discutati despre scaune. Aris fain scaunelul vacuta. Leeloo cred ca despre acesta povesteai si tu ca vrei sa-ti iei. Noi inca nu ne grabim. Asteptam sa vedem ce va luati voi ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

cativ13 spune:
| citat din mesajul lui olishka Novus Am vazut ca discutati despre scaune. Aris fain scaunelul vacuta. Leeloo cred ca despre acesta povesteai si tu ca vrei sa-ti iei. Noi inca nu ne grabim. Asteptam sa vedem ce va luati voi ![]() ![]() |
Pana in octombrie....O sa merg la sigru cu alegerea ca am incredere
mami de Silvia Ioana
olishka spune:
Am uitat sa va spun cat sunt de fericita 

Am imprumutat de la o prietena din Deva un tarc, ca sa doarma David in el cat stam la Deva. L-am carat cateva strazi si mi-a rupt mainile. Dilema mea cea mai mare era cum o sa merg cu ditamai tarcoiu in luna de miere, cu avionul. Eram f derutata. Ma tot gandeam la fel si fel de variante. Acum seara, deschid calc si imi zic sa verific mailul, caci nu l-am verificat demult. Cand colo vad acest mesaj minunat:
"Buna seara,
Am precizat la linia de croaziera sa va puna in cabina un patut iar patul Dvs.sa fie matrimonial si tocmai am primit acum OK-ul.
O seara frumoasa!"
M-am bucurat atat de tare....caci chiar acum seara vroiam sa merg sa-mi iau un tarc pt aceasta excursie. Daca nu azi, maine tot ma duceam (mi-a zis Novus ca ma duce intr-un magazin ok
). Ideea eszte ca nu ma mai car cu atatea bagaje 

Ilinca_M. spune:
Aris, esti shoppoholica :P.
Mie de-mi spunea suma asta la casa ziceam: okeiu, dar stati sa-mi intre indemnizatia pe septembrie
.
Olishka, imi inchipui ca daca i-ai da lapte si de sete (cum fac eu cu Sophiphi cand e foarte cald si cere, ia 2 guri si gata), David nu s-ar lasa pana n-ar goli tzitzi dintr-o sorbire
. Asa-mi place de el, in pozele de pe shezlong are o alura de mare boss, de director, de presedinte de companie...de ceva important, in orice caz! :)) Cu cine seamana, ca tot incerc sa vad asemanari cu unul dintre voi dar deocamdata nu-mi reuseste, poate cum e asa blondutz...
Eu ma gandesc sa introduc diversificarea cam la o saptamana dupa vaccinul de 6 luni; inainte in niciun caz, ca daca vomita cumva, sau are diaree sau ceva n-o sa stiu daca de la vreun aliment sau de la vaccin!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Aris, esti shoppoholica :P. Mie de-mi spunea suma asta la casa ziceam: okeiu, dar stati sa-mi intre indemnizatia pe septembrie Olishka, imi inchipui ca daca i-ai da lapte si de sete (cum fac eu cu Sophiphi cand e foarte cald si cere, ia 2 guri si gata), David nu s-ar lasa pana n-ar goli tzitzi dintr-o sorbire . Asa-mi place de el, in pozele de pe shezlong are o alura de mare boss, de director, de presedinte de companie...de ceva important, in orice caz! :)) Cu cine seamana, ca tot incerc sa vad asemanari cu unul dintre voi dar deocamdata nu-mi reuseste, poate cum e asa blondutz...Eu ma gandesc sa introduc diversificarea cam la o saptamana dupa vaccinul de 6 luni; inainte in niciun caz, ca daca vomita cumva, sau are diaree sau ceva n-o sa stiu daca de la vreun aliment sau de la vaccin! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Eu zic ca trebuie sa semene cu mine, ca doar eu ma chinui cu el

cativ13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
![]() ![]() |
mami de Silvia Ioana