Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui aris26 iti trimit eu scaunul nu-i problema, mai nasol e ca nu sunt in catalog ...pe neve,cam greu sa te hotarasti la un model.
![]() 25 martie 2009 |
asta era intrebarea urmatoare:unde sunt in catalog ?!
deci, nu sunt

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Salutare!!!
Am ajuns si noi cu bine la Deva. Am condus 500 km, iar David a cooperat cu mine (a dormit aproape tot drumul
)Si suunt o soferita buna
, caci seara am organizat si o intalnire cu fetele in parc. Bineinteles ca m-am vazut si cu organiatoarea sefa Novus
si frumusetrea de copil Alexandra.
Ma bag la recuperat. Pana acum am vazut pozele din parc puse de Pisik 
Olga, mamica lui David iepurasul 

novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Am ajuns si noi cu bine la Deva. Am condus 500 km, iar David a cooperat cu mine (a dormit aproape tot drumul )Si suunt o soferita buna Ma bag la recuperat. Pana acum am vazut pozele din parc puse de Pisik ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Eu m-am vazut cu super frumusetea Olga, simpatica foc si frumoasa ei surioara Chitibus si domnisorul David care are deja burtica de barbat

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
nuuu...eu zic ca e mai bine dupa vaccin. prea multe pe capul lui intr-o perioada asa scurta. nu vad care ar fi problema ca il diversifici la 6 si o saptamana sau 6 si doua saptamani. eu ziceam doar asa...sa stii sa nu ii dai nimic nou atunci cand organismul este slabit si sistemul lui imunitar lupta cu virusul si asa ca un apropo la prietena Ilincai care a alaptat exclusiv pana la 7luni.
| citat din mesajul lui Ciresica5 Aha... Aris, atunci sa incep mai bine inainte de vaccin? Si daca face febra de la vaccin, n-o sa-i mai arda lui de diversificarea mea O fi rau daca incep la 6 luni si o saptamana, 6 luni si jumatate?![]() mami fericita de Albert-Gabriel |

25 martie 2009
aris26 spune:
ilinca - pare stabil. oricum eu asa dupa capul meu zic ca ar tzine pana la 15kg. fac o proba maine il incarc bine cu 15-20 de kg,daca se rupe sa se rupa fara copil
. ca inaltime nu e atat de inalt(am facut eu poza de jos in sus)eu l-ash fi vrut mai inalt pt ca in bucatarie am doar scauele alea roshii de bar si asta pare mic mic. ca idee,spatarul lui este exact la nivelul spatarului scaunul normal de masa pt noi astia mari.
novus - scaunele de lemn stiu ca le-am gasit pe alte site-uri straineze...dar in catalog nu e nici macar un model. stai ca mai caut acum inca o data
25 martie 2009
aris26 spune:
novus - uite
http://www.test.de/themen/kinder-familie/test/-/18664/18664/218664/868664/
deschide pdf-ul. ala de plastic e cel de 65 sau 69 de lei. cel de lemn seamana dar nu echiar asa...mai caut
25 martie 2009
aris26 spune:
gata gasit catalog ikea ca oamenii
http://www.ikea.com/us/en/catalog/categories/departments/childrens_ikea/10396/
25 martie 2009
cativ13 spune:
Buna seara! Ne mai primiti?Ne-am mutat la tara, la mama si ce bine e! trebuia sa ma fi mutat de la inceputul verii
aici e racoare, mancarea se face singura, vasele se spala singure, copilul adoarme singur.....toate se rezolva de la sine. Si, vazand ca toate-s roz, am hotarat sa prelungesc sederea si sa aduc in casa unicul lucru care nu exista si nu ..mergea singur...NETUL!!!acum copilul doarme, sotul doarme iar eu...citesc repede din urma. Vad ca tot vorbiti de scaune de masi si alaptat exclusiv. Pentru ca mi se pare o mare inginerie diversificarea asta, am hotarat sa alaptez (exclusiv) pana la 6luni si jumatate. Poatea tunci prind curaj si dau si examenul la Diversificarea bebelontului.
mami de Silvia Ioana
Floric spune:
| citat din mesajul lui novus |

ce imprimeu trendy 

ce ma enerveaza ca nu e si in Deva Ikea

Mami lui
Alexandra (03.03.09)[/quote]
Nu e pe de nicaieri in tara. Si eu ma oftic.Auzi preturi...65, 155 lei. O fi adevarat???

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami

mami fericita de