Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ana-maria - nu'i bai ca nu te grabesti. uite al meu trecuse de 4 luni jumate cand am inceput sucurile si diversificare in sine o sa ne prinda la 5 luni.

si da,alaptat exclusiv inseamna numai si numai san. fara apa,ceai,suc,supliment,cereale...nica nica

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Ilinca, si eu mi-am propus sa alaptez exclusiv pana la 6 luni. Nu i-am dat lui bebe deloc nici apa, nici ceai si sper din toata inima sa-mi reuseasca "planul"
Acum avem 5 luni si o saptamana si medicul mi-a zis ca pot incepe diversificarea, dar eu nu incep...mi-am propus dupa vaccinul de 6 luni.

Pupici

mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

ilinca - pai nu ti-am povestit de fata aia cu care m-am vazut in farmacie si se lauda ca fi'su manca carne de pui la 4luni juma??daca se uita stramb la mine ca ii dau doar suc de morcov ...inseamna ca daca se intalnea cu tine se inchina
ma bucur ca ti-a placut caruciorul...cat am mai plans dupa el. e adevarat ca fi'miu tot nu sta exclusiv in el dar macar jumatate din plimbarea prin parc a stat si in plus adoarme in fiecare seara numai si numai in el

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

asta este scaunul meu
sau vazut de sus

25 martie 2009

ce imprimeu trendy

ce ma enerveaza ca nu e si in Deva Ikea

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

ciresica - vezi ca trebuie sa ai macar 4 zile in care sa fie afebril si de abia apoi incepi diversificarea dupa vaccin. asa ca fetelor o sa alaptati aproape 7 luni exclusivbafta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinco, eu am alaptat exclusiv de exclusiv doar pana la 5 luni si 1 sapt de atunci ii dau cateva lingurite de cereale dimineata asa de gust, ca de la 1 sept cu drag la birou dar am de gand sa alaptez neexclusiv pana pe la 1 an minim
Daca nu mergeam la birou cred ca nu ii dadeam nimic pana la 7 luni ca asa fain e sa ai mancarea la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_tea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

noi avem de la fisher price si e super..merge bine de tot..noi coboram in fata sau spatele blocului si se aude perfect..si noi stam la 2..am mai avut unulprimit..si nu se auzea nimic..nu a costat f mult..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Buna,

Iata ca in sfarsit am intrat si eu pe forum. Apropo de scaunele de bebe, noi il avem pe acesta de la Bertoni, cu care ne intelegem foarte bine, lui Bubu ii placer foarte mult in el si masa este maricica, asa ca iti incap tot felul de castroane, castronele si biberoane. Pot sa spun ca nu ocupa nici foarte mult loc in bucatarie.

Mergi la inceput

iti trimit eu scaunul nu-i problema, mai nasol e ca nu sunt in catalog ...pe neve,cam greu sa te hotarasti la un model.

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui aris26

asta este scaunul meu
sau vazut de sus

25 martie 2009

ce imprimeu trendy

ce ma enerveaza ca nu e si in Deva Ikea

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Fain scaunul, aris! E stabil? Ca mi se pare ca e asezat la o inaltime ametzitoare; de fapt pentru mine toate inaltimile-s ametitoare!
Ciresica, succes cu alaptarea exclusiva; medicii astia nu stiu de ce-s asa grabiti, probabil le place sa dea sfaturi si tre sa zica si ei ceva la fiecare vizita. Adica inteleg daca un copil stagneaza in greutate, nu mai creste, are ceva intolerantza la lactoza etc...dar daca n-are nicio problema?...Mie asta-mi place la alaptarea exclusiva, ca totul merge ca pe roate, nu constipatie, nu diaree, nu dileme "oare de la ce face kk cu gogoloaie/ verde/ tare/moale etc", nu masurat cantitati si facut amestecuri (da, is cam comoda).
Of, da' nu v-am zis ce rau e sa nu-ti pupi copilul 3 zile!! E a treia zi de cand am un herpes nashparliu in coltul buzei. Bine, datorita plasturilor-minune (sa traiasca, la multi ani!) aproape a disparut si n-a "inflorit" prea tare, da' e asa greu sa stai langa un bebelus si sa nu-l tuci tot, of si vai. Imi amintesc cand a avut herpes Gigelica, saraca, cum se mulgea si arunca laptele, ca asa i-a zis doftorul parca. Numa lucruri "bune" spun unii doctori

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Aha... Aris, atunci sa incep mai bine inainte de vaccin? Si daca face febra de la vaccin, n-o sa-i mai arda lui de diversificarea mea O fi rau daca incep la 6 luni si o saptamana, 6 luni si jumatate?

mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput