Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*
Raspunsuri - Pagina 25
aris26 spune:
se pare ca nu e nimeni in preajma sa faca capitol nou. l-ash face eu dar nu stiu parola si sa-l fc cu id-ul meu...
kea - eu nu numai ca am cochett am chiar incercat, dar piticul a muscat o data cum face si cu biberonul de nu mi-a mai trebuit.
dar tu mai ai lapte?
25 martie 2009
Ayla21 spune:
Stati ca fac eu acum.![]()
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
mababei spune:
Silvi, la cat mai multi ani fericiti si frumosi impreuna si alaturi de minunea voastra!
Petrecere frumoasa!
Leeloo, frumoase pozele de la mare
!
Dyana, tre' sa fi fost o conversatie pe cinste
!
Kea, spor la realaptat! Sper sa-ti reuseasca! 
mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth Neatza fetele Despre ikea: eu mi-am luat lucruri/mobila foarte faine de acolo pentru ca mi s-au parut extrem de convenabile ca si raport calitate/pret. Numai ca trebuie sa fii un pic "cal cu ochelari". trebuie sa te duci chitita sa iei lucrul x sau y si atat ca altfel cumperi tot magazinul . Eu o sa ajung cat de curand sa vad de scaunele. daca e fac poze si le pun pe forum sa vedeti ce modele au. M-am uitat pe catalog dar nu am vazut toate modelele de scaunele pentru copii. Eu tin minte ca am vazut cel putin 3 modeleMami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
Lysbeth, daca ajungi pe acolo le faci poze te rog ??!! ca asa poate ma hotarasc si eu de care vreau si mi-l aduceti la munte

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
maria_k e plecata in ungaria..deci cam astepti degeaba sapt asta..cred Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() Poze gemeni Povestea noastra |
poate ne intalnim acolo

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Neata fetele! Novus am uitat sa-ti spun sa ma treci pe lista definitiva dar cred ca te-ai prins tu, avansul l-am trimis prin Oli. Noi s-ar putea sa ajungem mai devreme decat majoritatea, pe ce nume ai facut rezervarea? Mami de Gazii mica si frumoasa Avem trei lunite |
pe numeleD-na de la Deva care a retinut toata pensiunea
Mami lui
Alexandra (03.03.09)

. Eu o sa ajung cat de curand sa vad de scaunele. daca e fac poze si le pun pe forum sa vedeti ce modele au. M-am uitat pe catalog dar nu am vazut toate modelele de scaunele pentru copii. Eu tin minte ca am vazut cel putin 3 modele
Vlad si