Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(49)*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

fetele, sunt nebuna daca am cochetat cu ideea de a-l realapta pe Keutu?

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

se pare ca nu e nimeni in preajma sa faca capitol nou. l-ash face eu dar nu stiu parola si sa-l fc cu id-ul meu...
kea - eu nu numai ca am cochett am chiar incercat, dar piticul a muscat o data cum face si cu biberonul de nu mi-a mai trebuit.
dar tu mai ai lapte?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Stati ca fac eu acum.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Silvi, la cat mai multi ani fericiti si frumosi impreuna si alaturi de minunea voastra! Petrecere frumoasa!

Leeloo, frumoase pozele de la mare!

Dyana, tre' sa fi fost o conversatie pe cinste!

Kea, spor la realaptat! Sper sa-ti reuseasca!

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Neatza fetele

Despre ikea: eu mi-am luat lucruri/mobila foarte faine de acolo pentru ca mi s-au parut extrem de convenabile ca si raport calitate/pret. Numai ca trebuie sa fii un pic "cal cu ochelari". trebuie sa te duci chitita sa iei lucrul x sau y si atat ca altfel cumperi tot magazinulAu multe lucrusoare interesante pe langa mobila. ca veni vorba, la bebenaci au niste barbetele cu spatele din plastic super faine. Cred ca stiti si de ce sunt bune. Eu o sa ajung cat de curand sa vad de scaunele. daca e fac poze si le pun pe forum sa vedeti ce modele au. M-am uitat pe catalog dar nu am vazut toate modelele de scaunele pentru copii. Eu tin minte ca am vazut cel putin 3 modele

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Lysbeth, daca ajungi pe acolo le faci poze te rog ??!! ca asa poate ma hotarasc si eu de care vreau si mi-l aduceti la munte

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui novus

Referitor la Marea Intalneala de la Moeciu , dupa centralizarea datelor mai astept un semn (si niste bani ) de la : Maria_k, Denisamada si de la Inapreda disparuta fara urma

Pt doritoare au mai ramas libere 3 camere din totalul de 20 la pensiunea aceasta http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10#

maria_k e plecata in ungaria..deci cam astepti degeaba sapt asta..cred

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

poate ne intalnim acolo ,ca si noi plecam amine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Neata fetele!

Novus am uitat sa-ti spun sa ma treci pe lista definitiva dar cred ca te-ai prins tu, avansul l-am trimis prin Oli. Noi s-ar putea sa ajungem mai devreme decat majoritatea, pe ce nume ai facut rezervarea?

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem trei lunite

pe numeleD-na de la Deva care a retinut toata pensiunea

Mergi la inceput