**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(104)**
Raspunsuri - Pagina 9
madaiulia spune:
Madi parca nu am observat pe lista antihistaminic si Debridat. Eu am avut si asta, desi din fericire nu am avut nevoie de nimic de data aceasta. Unde mergeti la bulgari?
Noi ne-am intors azi noapte de la mare si acum impachetez iar, maine plecam la munte inca o saptamana. Andrei a fost foarte incantat la mare, prin a treia zi a prins curaj sa intre si in mare (pana atunci doar in piscina a stat) si apoi nu mai voia sa plece din apa. A mancat cu o pofta de speriat, nu-mi venea sa cred cat poate sa incapa in stomacul lui. Si a mancat mai mult singurel, dar era o mizerie in jur dupa ce termina... Nu a fost masa fara paste, la micul dejun cea mai mare suparare a lui era ca nu sunt paste, mergeam mereu la coltul cu paste, doar doar o gasi ceva pe acolo.
Sper sa-i placa la fel de mult si la munte, de data asta mergem doar noi trei.
cu intarziere sarbatoritilor din ultima saptamana si din cea care urmeaza.
M-am mai linistit cu crizele, si Andrei e in plina criza opozitionista in momentul asta. Nimic nu face fara o repriza prealabila de mataiala. Cand il chem la masa imi zice " nu vin acum, pang, sunt supaiat, da' nu tiu de ce sunt supaiat". Dupa cateva chitaieli vine singur si imi spune ca i-a trecut si poate sa manance.
A inceput sa-si corecteze multe cuvinte,inca nu spune l si r, dar intelegi cam tot ce vrea sa zica. Uneori ne mai prostim noi si zicem cum spunea el si ne corecteaza el
. E un scump.
Capsuneii vostri ce relatie au cu taticii? Andrei ma dispera ca numai dupa mine sta, se pune pe plans dupa mine daca il las cu taica-su. Au si momente cand se joaca si se inteleg bine, ba uneori chiar il prefera pe el, dar de cate ori am eu ceva de facut si il rog pe sot sa se ocupe de el( sa-l spele/imbrace/culce) e tragedie, fuge de langa el urland ca din gura de sarpe sa vina la mine. Nu mai stiu cum sa procedez. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
arcadia spune:
La multi ani Motannel 
La multi ani Carrie 
La multi ani Ninutza 
Sa fiti fericite si iubite! 
ioana13, eu vad parul tau scurt si pistruii in bataia vantului sau a soarelui, intr-un lan de floarea soarelui..
mie imi plac persoanele cu pistrui ![]()
fetelor, eu m-am apucat sa recitesc odiseea noastra din 2007
e tare fain, am retrait emotii si am aflat lucruri despre voi pe care nu le stiam, ca atunci nu am reusit sa citesc tot
cum ar fi despre operatia de colecist a Livianei despre care habar n-aveam si imi pare rau
oricum sunt abia la capitolul 8, mai am ![]()
ieri mi-a fost teama ca am simtit bebita jos de tot, ma tot apasa pe col, cred ca am avut si contractii ca aveam burta tare si nu mai puteam sta pe scaun..bine, ce-i drept stau si 10-12 ore pe zi
tre sa fac retea wireless ca sa pot sta si in pat.
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
27+ 
lbelciug spune:
Gravi, imi pare rau ca nu am mai apucat sa citesc mesajul tau, deja plecasem de la servici. Am ajuns in Cismigiu si chiar am stat pana pe la 11:30 acolo, tare bine ne-am simtit. Ne-am luat micul dejun pe bancuta, ne-am uitat la lebede, rate si pauni, ne-am dat in leagane si in topogan, iar la urma ne-am rasfatat cu pictat pe bancuta si ascultat muzica de la fanfara. E o tipa care vinde carti aduse din US la 5 lei, am luat vreo 2 si mi se pare reusite, sunt altfel decat in magazinele noastre. Una din ele avea acuoarele incluse iar B a fost tare incantat sa mazgaleasca cu ele.
Iti dau acum PM.
Apropo de manifestarile copiilor, si pe mine B m-a capaceste, ciupeste, uneori ma scuipa. Degeaba ii explic ca ma doare si ca face mami/tati buba etc, cred ca o face si din placere. Din experienta insa stiu ca e doar o faza si ca va trece. Eu aplic metoda cu feritul si cu distragerea atentiei catre altceva.
Kid, n-am stat numai intr-un loc, dar am fost acolo, imi pare rau ca nu ne-am intalnit.
Eeee Doxinu, deja asta e rasfat. Unde veti merge?
Mihamora, cred ca pretul mic e cheia vanzarilor in perioada asta.
Tamara, cum mai e Matei?
Madaiulia, si B ma prefera clar pe mine si asta pt ca petrec cel mai mult timp cu el. Incearca sa dispari discret din vizorul lui pentru cateva minute, timp in care tatal sa-l copleseasca cu multa atentie, sau sa gaseseasca activitati care sa le faca doar ei. De ex fotbal.
Arcadia, ai grija si menajeaza-te, de acum devine mai greu.
Fetele, cand mai aranjam si noi o intalnire in grup?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Graviduta spune:
Ioana, am inteles foarte bine ce ai scris tu si imi pare rau ca te-ai simtit lezata de parerea mea. Imi cer scuze pentru asta si ma bucur ca ai acceptat ca fiecare poate avea parerea lui. Daca citesti mai in urma, si eu am spus la un moment dat ca Mara a avut ceva episoade "rautacioase", in sensul ca dadea in copii. Am identificat cauza si am actionat ca atare si s-a rezolvat. Asa ca parerea mea e fondata atat pe experienta mea, cu mine si cu copilul meu, cat si pe experienta sau, mai bine spus, realitatea din familiile prietenilor si cunostintelor noastre cu care am avut ocazia sa intram in contact mai in detaliu, sa spunem.
Eu o sa ma retrag de pe forum pentru o perioada, din diverse motive. Numai bine!
kid spune:
Liviana Pacat ca nu am avut numarul tau de telefon, sa te sun. Si noi ne-am mai plimbat prin parc, pe la porumbar, am stat si ascultat putin fanfara, ne-am uitat pe la carti. Din pacate, pana acum am ratat toate intalnirile de capsunele, sper ca la urmatoarea sa ajungem si noi.
Madi Mai adaug la lista tantum verde si sirop pentru tuse.
Tocmai s-a intors o prietena din Bulgaria si de astea a avut nevoie si nu le avea, a trebuit sa cumpere de la farmacie si e bine sa ai la tine, ca nu stii cat de bine te intelegi cu farmacistul, asta daca nu cumva stii bulgara.
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita
Bogdan
Sebi
Ema
Madi spune:
Madaiulia la Albena mergem.
Kid Tantum verde pentru copii? Nu am avut probleme niciodata cu tusea, asa ca nu stiu ce ar trebui sa iau.
Din pacate, Ana a racit...ii curge nasul si face putina febra. Sper sa ii treaca pana duminica cand plecam.
DidiAlex spune:
io l-am visat pe Elias sambata noaptea. Asa ce pace am cu disparitia lu El!
Gravi, uneori toti avem nevoie de o pauza. este buna, ca o gura proaspata de aer. Si am mai scris, si tot mai scriu ca ceea ce ma leaga de forumul asta, printre alte sute, mii, e calitatea (unor) membrii. Imi face mare placere sa te citesc, uneori, iti citesc de 2 ori mesajele
pt ca au o densitate rar intalnita, si care fac bine ca cap![]()
concediu placut, si sa revii pe plantatie, ca sigur mai ai si altii admiratori, asa ca mine, chiar daca ne mai paruim, cateodata, de fapt asta e cheia progresului
Si io cu cine conversez, cat imi dorm copii
Noi am ajuns asta noaptea la 1 la urgenta. Bree, parca e mai greu vara cu caldura decat iarna. 
Robert, care e pe o tuse de cand l-am dus la o piscina rece si de cand zilnik se joaca cu apa rece la gradi si primeste desert: inghetata, tuse care se pare, ca a transformat-o in otita
- Aseara la 21 ii dadeam 5 ml nurofen si la 1 urla de durere asa ca am facut repede un calcul si am plecat la spital. Pediatra noastra e in concediu de azi, si tre sa caut inlocuitorii ei, si cu 2 copii dupa mine..si nici nu stiam ca sa ii fac pt a-l calma de durere. Si ne-a tinut aia la urgenta 1 ora, nu credeam ca o sa intalnesc asa ceva. Pacat ca nu au si ei un sistem centralizat cum spunea elteka odata, si te intreaba de la Adam si Eva. Suntem pe antibiotik.
Vineri i-am facut doar lu David vaccinul contra Hep A, parca nici nu l-a intepat pe el..nici o miscare.
An@, tu iar disparusi ca magarul in ceatza?!
bettyR spune:
Didi, sanatate la pui, am inteles ca dor rau otitele.
Daca ai timp spune-mi si mie ce sa fac cu alexandra, suge non-stop sau nu pot sa dispar din peisaj deloc. Is rupta de somn, nu a putut mama sa o tina 30minute sa atipesc si eu, urla ca din gura de sarpe la altcineva. O mai doare burta si se calmeaza la san, sau pe langa mine, ii mai curg si bale, sper ca nu-i ies dintii pe la 3-4 luni. Face caca cam la 3-4 zile, si e agitata dupa doua zile in care nu a facut. In schimb e mare si tot mai frumoasa, gangureste si rade.
Andreea incepe sa o accepte, o iubeste si o pupa. Nu mai doarme de amiaza decat la 2-3 zile, cand nu mai rezista. Mananca tare frumos acum, mi frica sa spun ca poate nu o tine mult. Cere supica si mananca cu lingura mare, ca numai din lingurita ii trebuia.
Gravi, si eu te astept sa mai scrii.
Madi, sanatate Anei, sper sa-i treaca sa mergeti linistiti in concediu.
An@ spune:
Didi, nu ca magaru in ceata, ci ca balena in valuri
...adica suntem iar la mare
...a fost o chestie spontana, initial programasem doar de vineri pana duminica, dar s-a prelungit pana maine 
. \ma simt asa de bine aici, ca n-as mai pleca pana la iarna. Mai suntem cu o familie cu o fetita cu fix 1 an mai mare ca Ana, fetele se cunosc bine si se inteleg bine. Ana doarme de rupe, profund si abea o trezesc dupa 3 ore din somnul de dupa-amiaza. De mancat iar mananca super bine, am descoperit niste locuri de mancat peste proasptat proaspat, asa ca facem o cura si baloteaza si Ana de nu-mi vine sa cred ca e copilul meu cel mofturos. Acasa nu mananca ciorba/supa de mult timp. rar o pacalesc cu ceva zeama chioara...aici mananca juma de castron mare si nu numai zeama, am avut surpriza sa imi ceara singura si cu 'mocovel si canita'.
Vremea e frumoasa, adica nu e canicula aia din iulie...ce sa mai, sunt relaxata la maxim.
Of, imi pare rau de R ca sufera...
sa treaca repede!
Am vazut poze frumoase din vacanca in Croatia a Micai, gravidute sexi: Arcadia si Mihamora, David de Alyna la mare.
Ella sper ca ti-a trecut raceala, ca am vazut ca frectia cu carmol nu te-a satisfacut
.
Madi, vacanta placuta! poate e o raceala superficiala la Ana si trece repede. Si Ana mea a avut vreo 2-3 zile de muci (putini) si vreo 38 febra, nu i-am dat decat niste lamaie si oscilo si atat. Asta s-a suprapus si cu ultimele masele...asa ca nu stiu de la ce a fost febra.
Pe de alta parte tot in perioada asta, dupa 'raceala', i-a aparut o spuzeala pe piele, pe care am pus-o pe seama caldurii, dar absolut intamplator am citit la alte mamici de chestia asta si cica ar fi o boala a copilariei...'a cincea boala" sau pavovirus (sau pavrovirus...nu mai stiu exact) si se cam potrivesc simptomele la noi...desi ea spuzeala de-aia face mereu de la caldura, dar acum parca a fost mai extinsa. Ma rog, important e ca nu e ceva grav si oricum nu trebuie tratament, nici izolare, ca dupa eruptie nu mai e contagioasa ci doar inainte, cand nici nu banuiesti...Acu o fi fost, n-o fi fost..voi stiti cea de boala asta?
Liviana, si eu vreau sa ne mai intalnim cat mai multe...hai sa ne mobilizam, cat mai e vreme frumoasa.
mami de Ana (22 mai 2007)