**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(104)**
Raspunsuri - Pagina 10
kid spune:
Madi Juniorul a luat tantum verde si eurespal cand a facut rosu in gat, la recomandarea dr. Nu i-am dat fara recomandare, oricum, este bine sa ai la tine. Poti sa intrebi si dr Anei, poate iti recomanda ceva, in caz de.
Noi anul trecut ne-am plimbat mai bine de o ora prin Constanta la 1 noaptea sa cautam o farmacie deschisa non stop. Facuse jr rosu in gat cu febra 39.8, am fost la spital si i-a dat dr antibiotic, pe care nu il aveam la noi.
Multa sanatate si concediu placut fara evenimente neplacute!
Didi Sanatate la pui!
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita
Bogdan
Sebi
Ema
doxinu spune:
Madi unde plecati?Megem si noi la mare dar de pe 2 septembie.
Liviana un ultim concediu la mare
Ne ducem pentru aer mai mult nu pentru soare.STEFAN este bronzat deja din parc unde stam destul de mult dimineata![]()
mica0307 spune:
“Unde lucreaza mama ta?” a intrebat-o buna mea prietena, invatatoare, pe o fetita din clasa intai. “La Rafinaria Teleajen” a raspuns fetita. “Si ce face acolo?”, a continuat invatatoarea cu iscodeala. Si micuta a lamurit-o: “Face un pulover pentru fratele meu”.
kid spune:
Am postat si eu un subiect la "parintii intreaba"; daca aveti timp sa cititi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141511 , orice parere/sfat sunt binevenite. 
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita
Bogdan
Sebi
Ema
Motannel spune:
Didi
, Mihamora
, Kid
, Madaiulia
, Arcadia
, va multumesc frumos pentru urari!
Urez si eu tutUror sarbatoritilor LA MULTI ANI, SANATOSI, VOIOSI, FRUMOSI!!!!
Arcadia. Teodora are si ea un tic ... isi rupe o pielicica de pe buzita de sus ... de pe mijlocul ei ... o are sau nu ... daca tot isi freaca buza ... i se formeaza o pielicica si o trage ... nu stiu cum sa o dezvat caci uneori ii da sangele ... o dau cu bepanthen dar ... daca ii fac observatii se ascunde si tot o rupe ...
Am citit mai multe pagini si poate ca sunt depasite subiectele, dar daca tot mi-am notat cate ceva ... imi scriu si eu parerea ...
Fetele ... la snitele noi adaugam in oul batut putin mujdei de usturoi .... ne plac mult asa ...
Va pup si va urez o saptamana minunata!!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Madi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doxinu Madi unde plecati?Megem si noi la mare dar de pe 2 septembie. Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007 ![]() POZE 1 AN www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN minunea noastra Stefan |
In Bulgaria, la Albena.
chiquitita spune:
Buna dimineata! Ne-am intors si noi de la mare, am stat o saptamana. Livia s-a simtit foarte bine, nu ar mai fi iesit din apa. Mi-a placut si vremea foarte mult, apa calda si soare, dar nu din ala care sa te sece. Livia a si racit, dar cred ca ii trece doar cu nurofen, tot aerul de la mare a facut tot. O sa pun si poze cand le descarc. Azi inca stau acasa, am avut zile libere fara salariu, ca cica nu am dreptul la CO.
Am citit si eu pe fuga din urma,
Madi, sanatate Anei,
Gravi, si eu te ctesc cu placere, cum zicea si Didi, au info desi nu sunt foarte lungi, spre deosebire de ale mele care sunt si scurte si "goale"
.
Didi, mama prin cate mai treci,
pentru calm si detasare.
Ella, sanatate multa, cred ca iti e si un dor de Bob...
Mica, am vazut si pozele voastre, vroiam sa iti spun inca de la cele din Turcia ca mi se pare ca ai slabit! Nu ca ai fi fost grasa! Slava domnului, si eu am mai slabit!
Mihamora, sexy graviduta! Am remarcat si eu picioarele , mai remarc si tenul de obicei si pe Domi care e un frumos!
An@, unde ati fost la mare?
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
vas spune:
Ceau.
Chiqui, cum adica nu aveai dreptul la concediu? Si eu am inceput munca in mai. Pentru tot anul asta beneficiez de concediu raportat la cele 8 luni pe care le voi lucra. Asadar am dreptul pe anul asta la 14 zile de concediu, pe care deja mi le-am luat. Nu exista sa nu ai drepul la concediu. Mai intereseaz#259;-te . Nu lasa dupa ei ca eu intr-un an asa am facut si nu am mai recuperat nimic.
Si Eliza cand am plecat de la mare era cu nasul plin, dar i-am dat doar cu apa de mare si incercam sa o curat cat mai des. Eu de obicei astept 7 zile cu nasucul, si de fiecare data i-a trecut intr-o saptamana.Deja sunt obisnuita.
Arcadia, multumesc mult de oferta, dar cred ca o sa pot face rost de ele de pe aici. In caz ca nu reusesc o sa apelez la tine.
Motannel, bine ai revenit.
Kid, stai linistita cu timpul Vlad se va obisnui ca pleci la servici. La mine conteaza foarte mult daca sunt sincera cu ea. I.am tot spus ca plec la lucru (ucu zice ea), iar pe cand se trezeste dupa somnicul de la pranz o sa fiu langa ea.
Iar cand vine week-endul ii spun de vineri ca sta mami cu fetita trei zile. E tare incantata. Explica-i de seara ca maine o sa pleci, ca o sa vii inapoi si o sa iesiti in parc sau o sa faceti ce-i place lui mai mult. Dar toate astea spune-i-le cand e fresh, nu cand e obosit sau suparat.
Cu cine il lasi cand leci la munca?
ella, ma bucur ca esti pspre insanatosire. Cred ca ii e dor la Bob de tine..............
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
chiquitita spune:
Vas, sunt convinsa ca ai dreptate. In general la noi la serv sunt mai inapoiati si o tin pe a lor. Initial m-au intrebat daca mai am zile ramase din CO de acum 2 ani si nu mai aveam. Asta e, nu ma pot intelege cu ei si basta.
Livia e cam ragusita. Stiti vreu remediu/siropel ceva? Sa incerc cu ceai cald, desi nu cred sa bea? Picaturi de vitamina C ajuta?
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
kid spune:
vas Mersi de raspuns.
Eu lucrez destul de des pe ture de noapte, iar apoi ziua sunt mai tot timpul cu el. Aseara, cu o jumatate de ora inainte sa plec, i-am spus lui Vlad ca merg la munca, ca ma intorc dimineata fix cand se trezeste el si ne bem cafeaua impreuna si apoi mergem la plimbare. A tot spus plangand "nu mami muca", adica sa nu merg la munca, iar cand am iesit pe usa, a aruncat cu tricicleta dupa mine. Vlad ramane cu taica-su cat sunt eu la munca. Iar cand lucrez de dupa masa e mai usor, ca ii dau o ciocolatica si suporta mai usor despartirea.
chiquitita Nu mai stiu, ca citisem intr-o lege cum e cu concediul de odihna dupa ce te-ai intors din cic. Am sa caut si revin daca gasesc. Poate ne lamureste ella cand intra. ![]()
ella Cum te mai simti? L-ai luat pe Bob acasa?
Si eu am facut cerere de concediu pentru o saptamana pe la mijlocul lunii septembrie, sa vad daca mi-o aproba. Vreau sa plec la mine acasa, in Radauti.
Motannel Daca ajung prin Suceava, ne intalnim? Daca aflu sigur ca vin, am sa iti cer numarul de telefon pe PM sa vorbim, ok? Ce spui?![]()
madaiulia Din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca si Vlad face la fel, plange dupa mine cand plec. Cand ii spune taica-su ca pleaca la munca, n-are absolut nici o problema, ii spune pa si abia daca se uita la el.
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita
Bogdan
Sebi
Ema