**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(104)**
Raspunsuri - Pagina 7
Graviduta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lbelciug Gravi, sunt soft-uri speciale cu care poti face astfel de poze. Iti alegi niste sabloane ca frame si inserezi poza copilului. Am auzit ca vii maine in Cismigiu, asa-i? |
Mmm, nu stiu, sa vad, daca am timp sa-i fac Marei mancare in seara asta sau maine dimineata, vin. Si de unde se iau softurile astea? Se pot descarca de undeva sau sunt contra cost?
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
lbelciug spune:
Gravi, ne auzim la un telefon daca reusesti sa vii, mai ai nr meu? si eu mi-am programat sa fac mancarica in seara asta.
Soft-urile sunt in general pe bani, dar sunt multe piratate si care se pot descarca de pe DC++ sau alte programe similare de file sharing. Eu nu am cautat pt ca nu m-a atras ideea.
FlorentinaRoman, ne mai citesti? Ti-ai venit copiii acasa?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
mihamora spune:
Liviana - nimic deosebit, comert cu maruntisuri... noi avem si apartament si teren la vanzare si nu suna nimeni. Multumesc
Ioana - multumesc frumos, ma faceti sa rosesc. Si lui DOmi ii place mult thomas, pe tweety nu il stie.
Ella - ma bucur ca esti bine si nu mai ai febra. Saruma-mana
Gravi - multumesc mult
Cand o sa vina surioara sau fratiorul Marei? Distractie placuta in vacanta! Pozele le-a facut
fotograful/cameramanul pe care l-am avut la ziua lui Dominic.
Tamara - multumesc . Of,ce patanie urata, dragul de el, bine ca nu are nimic 
Michelle
24+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Graviduta spune:
| citat din mesajul lui mihamora Gravi - multumesc mult Cand o sa vina surioara sau fratiorul Marei? |
Ha, ha, buna intrebare!
Nu stiu inca. Liviana, nu-l mai am, da-mi si mie PM, te rog.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
mihamora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Graviduta
Ha, ha, buna intrebare! Nu stiu inca. Liviana, nu-l mai am, da-mi si mie PM, te rog. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln) |
dupa concediu
Michelle
24+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007 POZE
arcadia spune:
vas, daca vrei ti le pot cumpara eu din buc si le trimit prin posta 
michelle (suna mai frumos decat nick-ul, pot sa iti zic asa?), si eu ti-am admirat picioarele
mergi la sala sau ai facut sport in tinerete? ca as vrea si eu 2 bucati de picioare asa ![]()
ioana13, si calin cand ii vorbeste sau il intreaba ceva cineva (relativ) necunoscut, drept raspuns tipa
mai nou, cand e doar in familie ne si anunta cand tipa, zice eu tip 
ella, ma bucur ca te simti mai bine 
si eu vreau poze cu Antonio...
tamara, multumim ca ne-ai vizionat
imi pare rau de patania lui matei, sper ca e bine acum.
si calinutu meu azi s-a lovit rau cu gurita de noptiera si si-a strambat un dinte 
va recomand un sit cu hainute de copii, hainuteshop. ro
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
26+ 
Graviduta spune:
| citat din mesajul lui mihamora dupa concediu |
Daaa, poate ala de la anu'. Anul asta oricum o sa fiu in acea perioada a lunii
Alina si
doxinu spune:
Clem imi pare bine ca te simti deja mai bine
sa te faci repede bine si sa-l iei acasa pe BOBO.
Mihaiela ai avut o vacanta superba.Sa stii ca am reusit sa nu bocesc in vacanta,insa de cate ori ma gandeam la el ii mai luam ceva
Asa am ajuns sa luam pentru noi 1 geanta si pentru el 1![]()
arcadia si pozele tale le-am vazut..........tare frumos si ce mare pare Calin in poze...........iar tu esti superba cu burtica![]()
Liviana fac pregatire pentru al 3-lea concediu pe anul asta
si am o gramada delucruri de facut,insa apuc sa citesc ceva seara,nu tot,dar sunt la curent![]()
Graviduta am citit si io link-ul pe care l-ai postat si pentru care ai luat "un semn"
.Trebuie sa-ti spun ca nu sunt deacord cu tine.STEFAN bate TOTI copii in parc,ii impinge si nu este din lipsa de afectiune/dragoste/atentie......este pur si simplu o faza care o sa treaca.Pentru mine este foarte deranjant insa nu pot decat sa-i explic si sa-l pedepesesc plecand de la locul de joaca.
Ai avut noroc cu MARA daca nu are nici un fel de manifestare "rautacioasa"
insa asta nu inseamna ca restul copiilor au neaparat o problema
arcadia spune:
ioana multumesc, esti tare draguta 
buzita de sus a lui calin s-a umflat tare
dar arata ca un iepuras scump 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
26+ 
kid spune:
Liviana Ati mai ajuns in Cismigiu?
Am ajuns si noi la 10 si 10 la pauni si am stat pana la 11, ati ajuns si plecat mai devreme?
Imi pare rau ca nu v-am mai prins.
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Alex are nevoie de ajutorul nostru
Bazar pentru Mihaita
Bogdan
Sebi
Ema