**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(104)**
Raspunsuri - Pagina 6
Graviduta spune:
Nu a fost adoptata, e proiect.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
mihamora spune:
Arcadia- eram la tara si Domi s-a plimbat cu caruta i-a placut f tare numai vroia sa se dea jos, l-a urcat taica-su si pe cal.
Vas - multumim
tinem pumnii sa se intample cat mai repede.
Liv - saru-mana
esti o draguta. Nu prea merg afacerile. Boneta de bucatar si cu toate jucariile alea,camera frumoasa, erau ale vecinei
din scara, Domi nu are camera lui.
Reteta pentru Tort de somon afumat este super gustos.
Michelle
24+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
lbelciug spune:
Merci, Gravi, sper sa se aprobe. Unde plecati pana la urm ain vacanta? Scuze daca ai mai zis, nu mai retin.
Mihamora, multumesc pt reteta, as incerca-o; seamana la "impachetare" cu Poenita. In ce domeniu sunt afacerile de familie? Am inteles ca luna august a fost f buna pt cei cu materiale de constructii, langa noi s-au vandut 2 loturi de teren, deci se misca piata. Aaa, vroiam sa-ti mai spun ca i niste picioare f sexy!
Ella, hai cu noutatile, sper ca nu e grav.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Ioana13 spune:
Liv, si eu am remarcat picioarele frumoase si sexi ale Mihaelei!!!
Patrick nu face crize de isterie mari, face altceva: cind ne intilnim cu cineva sau prin magazine, daca il intreaba vinzatoarele ceva, se pune pe jos... colaboreaza cu persoanele respective, ride/zimbeste, dar cred ca de emotii nu stie cum sa reactioneze... acum ca e vara si uscate strazile e ok.. sper sa relzolvam situatia pina nu incep ploile si noroaiele.
Vorbeste si el multe, uneori nu il inteleg, dar cind imi dau seama ce vrea e f fericit. Il spune pe r, grasiat, si e sisiit! MAi asteptam, pina pe la 3-4 ani cred, si daca nu se repara singur, il ducem la logoped. Acum e f simpatic, dar cind o fi ditamai doctoru
!
E fan Thomas si Tweety!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ella_74 spune:
Liv,
iaca parca am inviat din morti; azi nu mai am febra si nu mai am dureri musculare, semn ca pleaca boala.
Sunt fara glas, la propriu, parca am baut 10 zile
.
Pana la urma n-am luat antibioticul; la gripa , pana nu-si face damblaua, nu scapi, asa ca luam antibiotic de pomana.
Azi trebuia sa ma vad cu cel care ne face mobila; nu stiu cum sa le rezolv pe toate mai repede ca daca incepe gradi la 1 sept, n-o sa mai am vreme de nimic.
Miha,
ce graviduta frumoasa esti; l-am vazut si pe Dominic; ce mare s-a facut.
CarlaV, pe unde esti? cum esti cu cele 2 nazdravane?
Nici Ancamari n-a mai scris de ceva vreme.
Andrada cred ca si-a propus sa nu mai intre pe DC; macar un link cu Antonio...
Elteka?
Sobi?
Miniutza?
Graviduta spune:
Cu placere, Liviana. In Antalya, la Royal Wings. Chiar ca are picioare misto Miha
, acum am mai intrat o data, ca m-ati facut curioasa. prima data remarcasem fata ei radioasa. Inca ma emotioneaza gravidutele, cata bucurie radiaza.
Alina si
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
tamaraspt spune:
Ella sper ca esti mai bine si ai plecat sa rezolvi actele pt casa
.
Pana la urma cate zile a durat viroza lui Bob? Cand s-a terminat cu febra?
Michelle te-am admirat si pe tine
si pe Dominic. Am vazut si pe
Arcadia. Si multe poze din vacante. 
Am facut si eu tortul de somon prin primavara, a fost f gustos si usor de facut.
Multumesc pentru urarile de ziua mea. Am fost si noi plecati intai pana la Lipova/Arad fara Matei si apoi si cu el la mare. A fost foarte frumos, lui Matei i-a placut in apa f mult, iar sambata seara camd ne-am intors ne-am apucat sa petrecem. Printr-un nefericit incident Matei a cazut pe ciment pe spate si s-a lovit la cap. L-am linistit, era constient si vorbea, il tot intrebam diverse dar a inceput sa verse. Asa ca am fost la urgente in ploiesti, i-au facut radiografie si tomografie. Dupa tomografie mi-a spus ca este bine, tb supravegheat.
Poate stiti daca te duci la urgente ti se da acasa si filmul de la tomografie? Noua ne-a dat numai radiografiile, dar sotul meu mi-a zis ca a vazut filmul de la tomografie.
S-a terminat programul, m-a duc la Matei.
edit: am vorbit cu Anca sapt trecuta, sper sa ne vedem zilele acestea.
Tamara si
Matei Alexandru (20 mai 2007)
lbelciug spune:
Ella, yupiii, bravo ca ai invins gripa! Lasa ca-ti revii de acum, incet-incet; pana la urma ce scria pe rezultatele la analize? E bine ca v-ati hotarat pt mobila, cu dl Cozorici sau cu altcineva?
Gravi, super, sper sa va simtiti bine, asa cum zicea si Mica.
Eu maine dimineata ma duc cu Bogdanel la CMU pt analize-cresa dupa care as vrea sa il duc in Cismigiu sa-i arata paunii - sunt atat de frumosi! Mai vine cineva maine pe la 10:00 in parc?
Vara 2009
Graviduta spune:
Ia luati sa radeti un pic http://www.roportal.ro/discutii/ftopic3761.html
Liviana, multumesc. 
Michelle, cum ai facut primele 3 poze de aici http://picasaweb.google.ro/mihamora/2Ani#5338724019030432130 ?
Alina si
lbelciug spune:
Gravi, sunt soft-uri speciale cu care poti face astfel de poze. Iti alegi niste sabloane ca frame si inserezi poza copilului. Am auzit ca vii maine in Cismigiu, asa-i? ![]()
Vara 2009