**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(104)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ella, multumim de cuvintele frumoase.ce sa zic?Are mama baietel frumusel!
Aseara tocmai l-am tuns pe David ca deja transpire rau .Si daca zici ca D are asa par mult…..crede-ma ca n-are deloc in comparatie cu Antonio de Andrada pe care l-am vazut in cateva poze chiar azi si are un par superb si mare.Acum l-a mai tuns dar tot asa ochios si cu par frumos a ramas!
Apropo…..am vorbit cu Andrada dupa cum v-ati dat seama….avea treaba, se pregatea pt un congress au ceva de genu si urmeaza sa plece in concediu.
Cum te mai simti?Esti mai bine?

Liv, banuiesc ca nu era vorba de mine cu talia subirica pt ca nu e deloc asa.Ma cam chinui sa slabesc si nu prea reusesc.Max 2kg am dat jos si m mult nu mai merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133051&whichpage=3 Asta e disputa, Vas.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alyna, David e un baietel tare frumos, s-a inaltat mult, nu mai e pufos. Am vazut ca v-ati distrat frumos la mare, dar cred ca i-a placut mult si la cocotat in copaci. Cat despre mancarica, lui B i-a placut zacusca mea, adora ouale si laptele batut. Nu bea deloc lapte dulce asa ca acasa eu plusez pe lactate, mancare cu legume si carne are la cresa. In w-e ii dau ciorbita, nu se omoara deloc cu felul II acasa. Ii plac (din pacate) mezelurile caci tati consuma din toate categoriile, insa incercam sa nu ii dam f des. Ca desert ii place paine cu unt si gem, obicei deprins tot de la sot.
Aseara nu mi-a venit sa cred cat a "balotat". I-a facut sotul omleta din 2 oua cu branza telemea pe care a mancat-o cu paine si cu "mami canta". A facut pauza dupa care a mai mancat o banana si seara dupa 9 a baut un pahar mare de lapte batut. Ii place sa bea singur sau sa il manance cu lingurita.
La tine m-am referit, fata de mine esti foarte slabuta si poate de aici remarca cu talia. Sper sa ma mobilizez la o dieta insa acum desi am o perioada lejera la servici nu ma mobilizez pt nimic, nici sa invat, nici pt sport, mai mult pierd vremea pe net. Cred ca se simte lipsa vacantei...
Vas, eu zic ca merita sa faci macar o data reteta. Daca-ti place o mai faci, altfel, nu.
Ella, cum mai esti azi?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Aoleooooo.
Aici m-as fi bagat si eu. Am avut si eu probleme cu Eliza, si chiar cu muscatul. Foarte greu am dezvatat-o, si sincer stau si acum cu ochii pe ea sa nu cumva sa apuce iar. Eu am ajuns la concluzia ca a inceput sa muste de drag. In sensul ca avem o prietena in grup a carei fetita e grasuta. o pupa prima oara si dupa aia de pufoasa ce era o musca. Ca mai apoi sa descopere ca este o forma de aparare iar cine o deranja imediat musca. Sincer ajunsesem la disperare pentru ca nu stiam cum sa o dezvat, si chiar cred ca doar cu vorba buna se poate face ceva. Am incerca sa mai ridic tonul, dar nu era impresionata. In final i-am tot explicat in fiecare zi ca daca mergem afara, si ne intalnim cu fetitele sa nu muste ca e dureros. O mai muscam de manuta ( asa cat sa-si dea seama )cate putin sa inteleaga ca provoaca durere, si in final am reusit sa o domolesc.

oricum eu eram genul care ziceam ca al meu copil nu o sa faca, nu o dreaga, nu una, nu alta, acum m-am lecuit, asa ca nu mai zic nimic. Incerc sa fac ceea ce trebuie cand vad ca o luam intr-o directie gresita.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Liv,

Sunt si mai rau azi, febra nu-mi trece, infectia a coborat spre plamani, am o tuse urata productiva care cand rupe ma doare de mor.
Astept sa sune Liviu la Bals sa vad ce naiba am, desi daca e virala antibioticul nu stiu cat ajuta.
Dr de familie zice ca trebuie antibiotic, mi-a prescris Zinnat.

Mai rau e ca am de rezolvat cu casa si nu ma pot urni din pat.

Didi,
daca are timp mama ta sa umble dupa cardul european de sanatate, atunci asta o acopera de orice.
Mama si l-a luat anul trecut cand a fost la LO, ca e asmatica si mi-a spus ca a umblat o gramada si mai ales dureaza ceva pana il elibereaza.

In ceea ce priveste asigurarile pe care le-am avut noi , nu are legatura tara in care am mers, ca sunt asigurari facute aici cu City Insurance si Coris Romania/BCR; pur si simplu asa se misca lucrurile la noi.

Apropos de accese de furie, si e in grafic, ma si sperie, de fapt ma intristeaza; weekendul trecut coloram impreuna si fiindca am colorat cu o culoare care nu i-a placut, a rupt foaia, a aruncat pe jos culorile, dupa care a inceput sa tipe scurt dar foarte intens ca ma zgaraia pe creieri; dar n-am mai vazut asa ceva, ca se incorda si tremura de nervi; dupa care daca a vazut ca-l ignoram, s-a trantit pe jos; si se uita spre noi sa vada daca l-am vazut.

Cica accesele astea ii tin pana spre 3 ani; eu sunt convinsa ca dupa ce depasim perioada asta dificila, o sa ne intelegem foarte bine si va fi un copil f bun.

Mi-e dor de , nu l-am vazut de duminica; .
Of, abia astept sa treaca nenorocita asta de gripa sa ma duc sa-l iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Vas - pupam micuta artista

Didi - deci stiam eu ceva de hepatita dar nu stiam bine. Si tatal meu a avut hepatita B. Multa sanatate!

Am pus cateva poze aici

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ella, sanatate! ai primit rezultatul la analiza? o sa incerc si eu reteta snitel cu ierburi, suna bine.

Liv, merci pentru raspuns mai astept o vreme sa vad daca ii trece. super arata poienita, ciupercile sunt crude din cutie?

vas, buna idee, incerc sa-i gasesc o jucarie de plus, ceva pe care sa il poata framanta in manute. daca nu le ai deja, iti recomand cartile disney de la adevarul, au poze si arata super. multumim pantru compliment

mihamora, ce faine sunt pozele! Domi merge la echitatie sau a fost doar o data?

si calin mai are crize cand se infurie, tot ceva gen tipa tare si tremura, dar in ultimul timp putine. se pare ca e ceva destul de obisnuit la copii la varsta asta.

cateva dintre cuvintele haioase pe care le spune calin: tuluc = carut, cacap = capac, futele = fluture, sosop = prosop, foaca = foarfeca in rest vorbeste destul de bine, dar nu pronunta toate cuvintele corect, mai nou zice si pe l dar pe r inca nu.

va pup

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.
Abia am ajuns la servici si inca mi-e somn, dar am bagat un ochi pe la voi.
Arcadia, nu am inca acele carti. Astept sa apara in librarii toate odata, ca din cauza ziarului era sa iau bataie de la un vanzator ca vezi doamne intrebam de ziar numai acum cand e cu carticele , in rest nu ne intereseaza.. Cine stie cati au mai intrebat inaintea mea...
Mihamora, l-am vazut pe domnul director, si pe scaun si pe cal.
Si burtica ta e atat de frumoasa...........si eu mai vreau...de abia astept.....
ella, si Eliza face crize, o data s-a pus in fund ca vroia inghetata si am lasat-o in magazin, a fugit dupa mine MAmiiiii vreau pufi (pufuleti). Daca a vazut ca nu cedez a cedat ea, asa ca totul sta in puterea noastra de a le explica ce si cum. Dar o mai las sa se si manifeste, iar cand se calmeaza ii explic ca nu e frumos si parca ma intelege ca de ceva timp nu prea se mai agita ca inainte.

va pup, o zi placuta sa aveti!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Aoleu, Ella, chiar ca e nasoala treaba asta cu febra accentuata - tu pana acum nu ai luat deloc antibiotic? Ai grija mare, nu e de gluma cu infectiile. Care e pana la urma verdictul?
Cu crizele, asa se spune, ca dupa 3 ani trec.
Didi, mezeluri consumam cu totii in casa, nu le interzic copiilor, dar incerc sa le limitez. Daca B vede pe masa aceasta categorie de mancare, nu mai mananca nimic altceva. Azi dimineata s-a sculat si primul cuvant a fost "sunca. Socrii mei erau extrem de multumiti cand baietii mancau crenwursti; le-ar fi dat la toate cele 3 mese/zi daca ar fi fost dupa ei. Va doresc vacanta placuta (are si sotul?) si sanatate intregii familii.
Arcadia, ciupercile la cutie cred sunt un pic fierte, insa pt siguranta le-am mai fiert si eu putin.
Mihamora, arati absolut minunat, iar de Dominic pe scaunul de manager nu mai zic! Arata ca un mic intelectual. Cum va mai merg afacerile de cand cu criza? Ce scumpic e Domi cu boneta de bucatar! Era la el in camera sau unde-s peretii galbeni cu ursuleti? Aaa, spune-mi si mie te rog unde gasesc retata tortului de somon afumat caci arata f bine.

Vara 2009

Mergi la inceput

Am o intrebare pt fetele care lucreaza pe juridic:
Noutati:
Din acest an scolar, societatile comerciale cu un numar minimum de 200 de angajati pot infiinta in cadrul lor gradinite pentru copii.
Sumele care vor folosite pentru construirea si sustinerea unei astfel de activitati de invatamant prescolar vor fi scutite din impozitul pe profit al companiei.
Sursa: http://www.clujeanul.ro/magazin/autoritatile-infiinteaza-legea-bonelor-4780766

Stiti ceva de aceasta lege si care e numarul ei?

Vara 2009

Mergi la inceput