**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(104)**
Raspunsuri - Pagina 4
Graviduta spune:
Da, da, clem, trebuia sa-l opresti pe Liviu pentru o partida. La mine merge 
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
ella_74 spune:
Liv, Miha, Alina,
hai ca macar m-ati facut sa zambesc; de iubeala nu poate fi vorba, n-as sta nici cu pistolul la tampla, sunt asa de silnica...
oricum, am urmat sfatul cu ceaiul; il astept pe Liviu sa-mi pregateasca baia de picioare cu sare si masajul.
Liv,
ce bine si frumos ai gatit; e laborios tortul asta de mancare? cate ore tre sa stai in bucatarie?
uite, iti dau o idee de snitele bune de pui; in aluatul preparat din oua, pesmet si lapte sa adaugi, in afara de sare si piper, asa: codite verzi de ceapa, patrunjel, marar, busuioc (eu am pus frunze verzi dara merge si uscat), cimbru, oregano, rozmarin; mai era o planta in reteta dar io n-am gasit-o.
Tocate marunt.
Dupa ce treci carnea prin faina, o bagi in aluatul asta inainte s-o pui in tigaie.
Snitelele ies asa aromate si gustoase.
In reteta de pe blog spune sa pui pesmet crocant de pui Kamis dar dupa ce l-am cumparat si l-am deschis mi-am dat seama ca nu vreau sa pun asa ceva , ca avea E-uri si mirosea a boya, asa ca am pus pesmet simplu.
E o reteta de pe blogul asta, de unde ma mai inspir:
http://gospodini.blogspot.com/2008/03/snitel-cu-ierburi-aromate.html
Alyna24 spune:
Vroiam si eu sa-i urez insanatosire grabnica Ellei!Sa te faci bine repede!
Si....am fost si noi plecati colo-colo si avem poze in semnatura pt cine vrea sa se uite.
V-am pupacit!
Alyna24 spune:
Liv, mi-am propus sa incerc si eu reteta ta!De mult am zis c-o fac dar.....am tot amanat-o!![]()
Apropo de mancarica.....ce mai dati la capsunei sa pape?Ca si eu sunt in pana de idei...parca i-as mai da si altceva decat supe/ciorbite.
Niste mancaruri mai usoare, ceva.....ce idei aveti?
Si am vazut pozicile din croatia cu Mica.Super frumos!No in Grecia am avut cateva peripetii cu barca pe care am inchiriat-o pt o zi!N-ati prins valuri, ceva?
ella_74 spune:
didi,
N-am recuperat nimic, din nici o parte, ca am folosit 2 asigurari; cica saptamana asta vireaza unii, desi asta au spus si acum 2 saptamani, iar de la BCR ciuciu, cica sa le mai trimit actele inca o data desi le-am trimis si scanate si pe fax; nesimtiti, treaba romaneasca.
eu nu stiu ce sa-ti spun cu hepatita si de aia n-am scris nimic; eu nu-l vaccinez pe .
Alyna,
am vazut flacau mare; fara pampers; e tare ochios, ce freza are; si are privirea ta blajina.
cand vad copii cu asa mult par in cap ma intreb daca e defect![]()
lbelciug spune:
Clem, Poienita nu e deloc laborioasa, o faci in mai putin de o ora. Eu nu stiu sa fac maioneza, de regula sotul o face, asa ca am folosit smantana si tot bun a iesit. Merci pt reteta cu snitelele, o voi incerca cat de curand.
Didi, mai mancam ciuperci de la borcan, insa rar. Reteta e prea ochioasa ca sa nu le folosesc. Tu ai facut-o sau de ce zici ca e gretoasa? A mea nu e deloc, e mai usoara decat cea de beuf. Eu n-am pus nici o acritura. N-am inteles faza cu soptitul in barba?
Interesanta oferta pt shopping; in ce perioada e valabila mai exact?
Alyna, acum ma uit pe pozele voastre. Ah si ce talie subtirica ai!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Graviduta spune:
Da, ce sa zic, rosu ma prinde mai bine
. E, oricum, plec in concediu, dispare pana vin. Si-i mai zic vreo doua aluia. Pana la urma o sa ma suspende de pe forum. Oricum, data asta am fost mai draguta, asa mi s-a parut, dar cred ca i s-a pus pata pe mine moderatoarei. ![]()
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
mihamora spune:
Liviana- nu am fost in vacanta, din ianuarie nu am mai fost plecati nicaieri si nicinu cred ca mai reusim sa mergem undeva vara asta..
Ma simt bine, la eco o sa merg la 28 de saptamani, nu am mai fost de la 21, sper sa fie totul ok cu Smiley. La nume nu ne-am hotarat
inca, dar mai avem timp.
O sa pun si poze, am una sau 2, din pacate nu mai am demult aparat foto, nu mai functioneaza, pana o sa ne luam altul....
Super arata mancarea facuta de tine.
Vas, Gravi- si mie mi-a crescut piciorul, dar parca acum si-a revenit... nici nu mai stiu, acum ma astept din nou la o crestere 
Ella-multa sanatate!
Am vazut si eu filmuletele cu minunatul Bob
Mica - superba vacanta ati avut. Domi nu merge la gradi, ma gandeam sa il dau din toamna dar mi-e frica de virusi, ma gandesc ca
e mai usor sa stau cu amandoi sanatosi acasa , decat bolnavi... ne mai gandim, tare l-as duce.... DPN-ul e 22 noiembrie.
Bafta la gradi!
Didi - ce mai faceti voi? Nu stiu de ce am senzatia ca am facut in maternitate acest vaccin, nu sunt sigura, poate gresesc...Altfel nu il
facem. Noi nu am facut nici prevenar nici varilix...
Si al meu face crize de astea urla si nu se potoleste deloc, se da cu capul de gresie, am observat ca a facut asa dupa ce a stat cu bunicii
la tara vre-o 3-4 zile, cand s-a intors l-a apucat nebunia, apoi din ce in ce mai rar....
Alyna24 - frumoase poze, frumos baiat.
La multi ani Motanel!!! Sa fii fericita!!! 
Domi vorbeste din ce in ce mai mult, sa va zic cate ceva din ce spune...banana = kk,petila= fetita, papumumu = tobogan, ranana = masina, totou =
tricou, dale = sandale, loti = chilotei.
Face la olita, doar noaptea ii pun pampers(chilotei de noapte, ca altfel nu ii vrea), de cele mai multe ori nu face noaptea, dimineata s-a trezit pe
la 6 si mi-a zis ca vrea pipi, dar nu m-am ridicat sa il ajut cu olita si i-am zis sa faca in pampers...lenea mea...![]()
Michelle
24+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
vas spune:
Gravi, chiar ma gandeam oare cu cine ai mai avut ceva si de ce?Lasa ca uneori si mie imi vine sa zic cate una, mama mamaaaaaaa.
Ah, ce bine ca nu sunt singura care are probleme cu marimea piciorului. Mi-am dat seama cand m-am dus la o nunta cu vechii pantofi si dupa vreo trei ore eram cu picioarele umlfate, ma strangeau de muream.
Liviana, si eu vreau sa incerc reteta. Pare destul de accesibila.
Alyna, stii ca am eu ceva, nu stiu sigur de unde se trage, dar mi-e foarte drag David. Mi-au ramas intiparite momentele alea cand ne aratai dulapurile pline de haine cumparate de sora ta, iar cand il vad acum asa mare.......
Mihamora, vrem sa vedem burtica.![]()
Arcadia, m-am uitat si eu la poze, ce frumosi sunteti.
Ella, imi pare rau ca esti bolnavioara. Stai linistita in pat si relaxeaza-te. Lasa-l pe Liviu sa se ocupe de tine.( asa il cheama si pe tatal meu, imi place foarte mult numele si am observat ca e destul de rar intalnit).
Eliza mea e la faza cu povestile. Ramane cuplata pe una cate o saptamana de ma tampesc zicand non stop acelasi lucru.Acum e la Alba ca Zapada. Azi i-am gasit si carticica , pana acum ii spuneam doar eu , acum trebuie intarite spusele cu imagini.
In rest ii place toata ziua sa cante si sa danseze. Are si aici cate un fix, la cantat cand epuizeaza toate melodiile canta aia cu oac oac pana nu mai poate. ma distreaza ca uneori o pune pe rapid, de nu mai intelegi nimic.
La poezii stim numai una, catelus cu parul cret, si asta cu putin ajutor din partea mea, dar e tare simpatica . Vreau sa o filmez cum gesticuleaza.
cam atat, mai revin. Va pupicesc.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007