**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(104)**
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana13 spune:
Mica, ce fain cconcediu!!! Cam cit costa de persoana o chestie de asta? Edit: Daca se poate spune
Nici eu nu as vrea in UE cu asa tara! LA ce?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mica0307 spune:
ella era putin racoare seara, dar nu frig.
graviduta sunt chiar apusuri de soare toate
. Cred ca e periculos cu un copil pe o asemenea barca de sailing.
mihamora spune:
Buna dimineata!
Liviana - sunt pe aici ,numai ca nu prea avem ce sa povestim
Suntem bine, multumim de intrebare, am intrat in concediul de odihna, apoi in prenatal, acusi acusi o sa am si eu 2 baieti
Am admirat si eu minunata ta casuta.
Am vazut o gramadata de poze foarte frumoase cu capsuneii si capsunicile noastre 

Michelle
24+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
lbelciug spune:
Heeei Mihamora, ma bucur ca ai raspuns apelului. Sper ca te simti bine si ca "Smiley" e in repere. :) Ati fost in vacanta cu Dominic? Multumim ca ne-ai admirat. Pune poze sa vedem burtica si viitoarea 2*mamica. Cum il va chema pe BB2?
Mica, sunteti super tari cu vacanta pe barca, cred ca ideea a fost a sotului. Si eu sunt curioasa cat costa o familie sa faca o astfel de croaziera. Cum ati facut rezervarile, online?
Arcadia, da, la CMU este dr Bacalearos. Vezi ca trebuie sa faci programarea din timp, dureaza cam o luna pana prinzi un loc la ea. Intreaba si aici pe forum la cabinetul PSI, cine stie, poate a mai trecut cineva prin astfel de situatii.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
lbelciug spune:
Helou, fetelor unde sunteti? Hai cu povesti despre capsunei!
Doxinu, An@, unde ati disparut c ain vacanta sigur nu (mai) sunteti. ![]()
Ce mai gatiti pe acasa? Hai sa va zic ce am facut eu aseara si a iesit o www.bucataras.ro/retete/78/poienita_cu_ciuperci.html" target="_blank">minunatie si la gust si la aspect. ![]()
Vara 2009
vas spune:
daaaaaa, Mica ce frumos!!!! Acum ca ne tot facem vise toate spune-ne si cat a costat. Ca sa putem visa la ceva concret. E superb acolo!!!
Arcadia, multumesc de incurajari. SA stii ca venind vorba de ticuri eu am acelasi tic de care zicea Betty, imi musc falca pe interior. Nimieni in 28 de ani nu a reusit sa ma faca sa scap de el.
La C#259;lin ma gandesc ca e totusi altceva. Pur si simplu vrea sa faca ceva cu manuta libera. Da-i o jucarie sa se joace cand vezi ca mai face. sa nu mai aiba mana libera. Am o prietena a carei fetita are o vacuta de plus si cand adoarme freaca urechiusele vacutei intr-una.
Sper sa gasesti o rezolvare.
Betty, si parul meu s-a ondulat de cand am nascut, si mi-a crescut si picioarul cu un numar. Cand o sa mai nasc unul ma gandesc oare ce o sa se mai intample.
chiar, oare pe unde sunt ELTEKA; MIHAMORA; ANDRADAAAAAA; CHRIS,......
fetelor mai haideti pe la noi, sa va mai vedem.
va pup!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
Graviduta spune:
Vas, si mie mi-a crescut piciorul cu un nr. Probabil ca sa sustina muntele de om care devenisem.
Mi s-au mai subtiat dupa ce am slabit (ma refer la latime, nu mai sunt asa late ca in timpul si imediat dupa sarcina), dar numarul a ramas tot acelasi (adica mai mare). Totusi, daca mai faci unul, ma indoiesc ca o sa-ti creasca iar piciorul. Iti dai seama ce picioare ar avea femeile cu 4/5/6 copii, daca ar fi asa? 
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
ella_74 spune:
na ca scriu si eu, ca ma plictisesc in pat; am gripa
, am fost la Matei Bals azi sa ma testez de tulpina, inclusiv de gripa porcului; in 48 de ore vine rezultatul.
N-am mai avut gripa de vreo 10 ani cred.
M-am vazut in ultima saptamana cu persoane din State si din UK dar care nu aveau simptome.
Ma omoara durerile astea musculare care nu cedeaza cu nimic.
L-am dus pe de duminica la soacra, sper ca nu i-am dat-o si lui.
cine poa sa-mi zica si mie niste remedii naturiste ca numar orele, nu stiu ce sa mai fac; imi curge nasul, gatul ustura mai ales cand tusesc, ma doare fiecare centimetru din corp.
A venit Liviu de la birou sa ma duca la dr si mi-a facut si frectie cu carmol, da' frectie a ramas.
mica0307 spune:
miha bine ai revenit! Ce face Domi? Merge la gradi? Cand e DPN-ul tau? Sa ne pui poze cu tine gravidutza.
Am fost si noi azi la gradi si am stat vreo ora pe acolo. De la 1 sept incepem si noi.
liv chiar ma gandeam sa fac si eu o salata orientala sau boeuf. Poate incerc reteta ta. Multumim
!
Am vazut poze frumose cu arcadia gravitutza si cu doxinu din concediu. Cum a fost fara Stefan???
ella sanatate
. Ai intrat in carantina
?
lbelciug spune:
Ella, imi pare tare rau pt gripa si sper sa nu fie ceva "imprumutat" de "afara". Din studiile mele pe net special pt tine, am gasit urmatoarele indicatii naturiste:
1. Bai locale - la nivelul picioarelor, cu apa; fierbinte în care se dizolva; sare de bucatarie.
2. Se face masaj cu otet de mere diluat (cinci linguri la 500 ml de apa;) la nivelul talpilor si al încheieturilor mâinii. Remediul are efect împotriva durerilor musculare si a febrei.
Masaj usor, cu vârful degetelor, gâtul si umerii, insistând asupra punctelor unde simtiti ca muschii sunt încordati. Puteti folosi câteva picaturi de ulei de lavanda. Inspirati apoi usor, aspirând parfumul ramas pe vârful degetelor.
3. Ceai de tei cu miere si lamaie.
In rest: Banane, sex si soare, pentru sanatatea femeilor! (just kidding
)
Vara 2009