**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(104)**
Raspunsuri - Pagina 18
DidiAlex spune:
Beatrice, tot electric ti-as recomanda, si nu il insta sub plita. Nu stiu cat consuma ca la noi curentul e scump, oricum.
Vezi ca sunt mai multe tipuri, sa fie dotat cu rezistan sus si jos, ventila sus si jos si de asemenea sa functioneze cu aer cald.
In schimb plita sa fie cu gaz, asta electrica este inferioara celei cu gaz.
Te vei descurca cu succes!!! fii sigura de asta si pe fiecare zi ce o sa treaca, o sa fie mai mundra de propriile puteri
An, rabdare, rabdare, nu o forta, lasa-i timp.
Mai, ce iti veni cu bio-land-ul? Noi am fost in Bayerische Wald in sept 2007. A fost frumos, dar cam pt pensionari. Adika nu duc dor de park*padure un Co.
Daca te tenteaza mergi in sud la Bodensee, noi am fost in sept 2006 si treci si in Schweiz/Österreich.
Sunt peste tot ferme din asta cu animale, si destul de ieftine in ReinPfalz la granita cu Frantza. De vizitat mai e Colmar-ul. adiak imbini utilul cu placutul.
In plus, am vazut ca destui nemtii merg in Danemarka. Amica asta a mea a fost anul asta in august si colegii de-ai sotzului merg acolo.
Unde as vrea io sa ajung: in Sylt. Chiar e o fata aici pe DC care are hotel acolo. Am fost la marea nordului, Ostsee, in Belgia, nu mi-a placut deloc, nu mai cald acolo.
Mica, tot dupa net am citit, habar nu aveam ce inseamna, ca ai lasat denumitea in latina. Si, scrie ca 30 % au in mucoasa nazala acesta bacterie, se intalneste mai ales la personalul medical, nu prezinta simptome de boala, si apoi mai scrie ca se poate lua de oriunde din natura, nu neaparat din colctivitate, ca e rezistentetc etc..si poate duce cum scria Chichi la furuncule.
Ce interesant ca voi faceti analizele astea frecvent?!
ella_74 spune:
Mica,
poate e o greseala si nu are totusi stafilococ.
Eu i-am facut lui exudatele luna asta si mi-am facut si eu, ca am o snuzita care s-a cronicizat si ma gandeam sa nu am eu vreun stafilococ, ceva.
Analizele sunt ok si la si la mine.
Betty,
si eu tot pe electric as merge; aici unde stam avem Dominox care e brandul cel mai ieftin din grupul Franke si merge super desi are deja 5 ani; la apt nou am vazut ca ne-au pus Whirpool.
Nici noi nu suntem gata cu aranjatul casei iar incepe gradi marti asa ca nu stiu cand o sa ne mutam exact.
Tapetul intarzie cu 2 saptamani fata de termenul initial, ieri ne-am dus dupa galerii si m-am intors numai cu perdele.
bettyR spune:
Didi, multumesc de incurajare, chiar am nevoie. Inca o intrebare as avea, daca Alex regurgiteaza inseamna ca e satula/plina cum imi tot zice mama? Eu ma gandesc ca o bula de aer a facut sa iasa si putin lapte afara, nu neaparat ca e satula. Ma simt vinovata ca mai tot timpul ii scot tzatza din gura, daca ea nu o lasa nicioadata de buna voie.
Si de ce sa nu fie cuptorul sub plita? Ca initial asa m-am gandit ca il pun intr-un corp inalt ca sa imi fie mai la indemana, dar nu stiu de ce am schimbat,dar deja am comandat mobila si cuptorul vine sub plita.
DidiAlex spune:
Beatrice, ar fi fost mai comod, dar nu incomod. acelasi lucru cand ai frigider cu congelatorul sau sau invers..
mica0307 spune:
ella bafta cu amenajarile. Am vb cu tipa recomandata de tine si ma intalnesc maine dimineata cu ea.
Maine dimineata mergem sa refacem exudatele la Maya si o sa le facem toti. Ar fi cam 3 posibilitati:
- sa fie o eroare de laborator, deci de data asta sa nu iasa nimic.
- sa apara din nou prezent stafilococul auriu si sa il tratam doar local, pentru ca asa cum a zis si pediatra noastra Maya nu a avut nimic pana acum, adica raceli, infectii, furuncule etc.
- sa apara din nou prezent stafilococul auriu si sa incepem sa avem probleme cu raceli si infectii repetate.
Maine vb si cu medicul de familie, analizele ar trebui sa iasa in 3 zile...vom vedea.
Ma gandesc daca are acest stafilococ dar este inofensiv, asa cum a citit si Didi, il are pur simplu in corp dar nu da reactii negative (dar pe analize apare) mi-o mai primesc la gradi?????
O sa vb si la gradi maine...
Azi e Sf Alexandru asa ca LA Multi Ani tuturor care poarta acest nume 

.
Ioana13 spune:
Betty, la mine sub plita e cuptorul De 3 ani nu am avut probleme.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ella_74 spune:
La multi ani Maya Alexandra!
La multi ani Alexandra de Betty!
Mica,
bafta multa maine atat cu Alina cat si cu analizele Mayei!
bettyR spune:
Ella, multumesc pentru urare!
Imi pare rau ca Bob are anemie, asta duce si la lipsa poftei de mancare, si eu o banuiam pe Andreea de lipsa de fier ca la fel nu manca carne. Dar eu i-am facut la 11 luni si avea 60 parca si a luat fier, 10 pic pe zi, dat in doua reprize ca , cica se absoarbe mai bine in cantitate mai mica.
poohy spune:
Ella, multa sanatate pentru Bob!
Mica, am intrat sa iti scriu repede de experienta mea cu stafilococul asta - Manu a facut la 3 luni otita - infectie cu stafilococ auriu. A luat antibiotic dupa antibiograma. La 1 an la exudat a iesit portaj de stafilococ auriu - mi-au zis toti pediatrii sa o las in pace si asa am facut. Acum i-au iesit curate exudatele (chiar ma inttebam daca accepta portaj) - dar intre 1 an si 2 ani a luat o data antibiotic pentru o raceala/viroza rea (unica). In rest a mai facut pana intr-un an 2 raceli mici, nu a fost in nici un caz bolnavicioasa... Deci exista si cazuri fericite 
Multa sanatate!
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia