**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(104)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele azi am fost si noi la ferma animaleleor desi ziceam ca mergem cand ne intoarcem de la mare.
Io am crezut dupa ce am vizitat site-ul lor ca este un fel de gradina zoologica bine ingrijita cu animale de pe la noi.Intr-un fel asa este insa "ferma" este foarte mica si cu foarte putina verdeata.Am nimerit chiar la o petrecere spre ghinionul nostru era chiar langa recipientele de nisip.Nu am stiut ca nu avem voie sa intram si nici ca era o petrecere,caci nu arata ca atare.Am fost dati afara "respectuos" de o doamna si fiind singurul punct de atractie pentru STEFAN........va inchipuiti ce a iesit pana ce l-am convins sa plecam.Dupa aceea am zis sa luam bilete la ponei si ne asteptam randul care nu era nicaieri caci nimeni nu intreba de bilete.CAnd dupa un timp am ajuns si noi la ponei STEFAN nu a mai vrut sa se urce.Cand asteptam la rand vine aceeiasi tanti respectuasa si ne spune: "am pus mesele aste de aici sa stati la ele nu sa stai buluc la coada" ,ceea ce mi s-a parut total nerespectos caci nu ram o adunatura de elevi neascultatori.

Io am ramas cu un gust amar dupa aceasta excursie,INSA LAPTELE ESTE DE EXCEPTIE.

mica pediatra noastra ne spunea ca acest stafilococ este destul de pacatos ca trece si reapare si in general se scapa destul de greu de el si numai cu antibiotic.Se ia din colectivitate dar nu are voie in colectivitate copilul cu "el".Atat stiu io,doar ce ne-a zis noaua pediarta cand am discutat de ce analize ne trebuiescdaca as vrea sa-l duc la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mica am avut si eu stafilococ auriu si am scapat foarte greu de el. Am facut o furunculoza care m-a tinut vreo 3 ani si tot asta iesea la anlize desi luam antibioticul care trebuia conform analizelor.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mica,
imi pare rau sa aud ca Maya are stafilococ auriu; va primi antibiotic.
Dar ce faceti cu gradi?
oare sa fie o greseala? eu as repeta analiza.
Cred ca ar trebui sa va faceti si voi exudate ca daca nu l-a luat de prin maternitate, e posibil sa-l fi luat din familie.

Ioana,
imi pare rau ca nu v-a placut la ferma; cu noi au fost foarte amabili, i-au dat lui sa coloreze, i-au dat sa bea lapte de vaca; si atunci era o petrecere.
Si mie mi s-a parut laptele super bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella o sa mergem maine dimineata sa il repetam la alta clinica si cred ca o sa il facem si noi. Gradinita o sa o amanam deocamdata, pana rezolvam cu asta.
Nu prea stiu ce decizie sa iau insa, un pediatru mi-a spus sa il repet si daca iese tot prezent sa ii dau antibiotic conform biogramei, iar pediatrul nostru mi-a zis sa o tratez local cu picaturi cu antibiotic si sa o las in pace daca pana acum nu a facut nimic infectii etc (asta am citi pe net si la altii, Maya nu a fost bolnava deloc pana acum) si la prima raceala/infectie sa tin cont de biograma si sa ii dau antibiotoc adecvat....
O sa vb maine si cu medicul de familie si sa vedem ce iese dupa ce repetam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Fetelor, as vrea sa va cer o parere, ce fel de cuptor incastrabil sa imi iau, pe gaz sau electric? Oare cel electric consuma mult?

Mica, imi pare rau ca Maya are stafilococ, eu nu stiu nimic de el.

De azi suntem fara mama, sper sa ma descurc. Parca am emotii ca nu o sa fac fata, dar eu mi i-am facut, trebuie sa ii si cresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

CLEM Nu este vorba ca nu ne-a placut,dar asteptam mai multa amabilitate din partea celor de la ferma si la un loc mult mai mare.Desi am vazut ca loc ar fi destul sa se extinda au preferat sa le inghesuie pe toate.
S-ar putea ca pretentiile noastre sa fie mai mari deoarece io mai am inca bunica la tara si ceea ce am vazut acolo nu mi se pare spectacuos.Pentru parintii care nu au pe nimeni la tara poate este altfel.Sunt toate animalele dosmestice intr-un singur loc,lucru ce ar putea fi extraordinar pentru copii ce nu au unde sa le vada in natura altfel.
Oricu nu-mi pare rau ca am fost ti-am spus,laptele este extraordinar.Stefan a baut cam un sfert de litru cu o prajuturica pe care i-o luasem deacasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Betty, recomand din suflet cuptor incastrabil electric. Are mai multe functii decit unul pe gaz, nu face miros de gaz, consuma cit un bec, daca iei varianta A. Eu am de la Bosch. Si eventual, daca nu e f scump, sa iei de ala care se opreste singur.. eu nu am de ala si imi pare rau, mai ales de cind e Patrick, pt ca asa poti pune mincarea in cuptor, pleci la plimbare cu copii si pe cind va intoarceti e numai buna de papat.
Eu asa trebe sa stau sa se termine, apoi plecam... ceea ce in secolul vitezei e un dezavataj

Mica, nu stiu de stafilococ, mai mult decit ce am mai citit pe net.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Daca intereseaza pe cineva, la APIMONDIA este targ de miere si alte produse apicole (inclusiv cosmetice pe baza de miere, propolis,...=. Noi am fost si am cumparat cate ceva, ca vreau sa facem o cura de miere cu propolis si polen.Azi e ultima zi a targului.

Didi, multumesc pt titluri. Le caut sa le comand, mai ales aia cu frica de topogan, ca acum cateva zile un baietel a impins-o pe Ana pe topogan, daca nu eram acolo o azvarlea jos si s-a speriat rau asa ca, acum nu mai suporta sa fie nimeni in spatele ei nici pe topogan, nici asa prin parc . Trebuie sa fac ceva sa o scap de frica asta.

Mica parca e un sub la "parintii intreaba" despre stafilocucul asta... eu nu stiu nimic de el, dar din variantele spuse de tine, nici eu nu i-as da antibiotic inca daca nu se manifesta.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ioana, multumesc de recomandare, spre electric inclinam si noi ca am de unde alege fiind mai multe modele, dar sotul e cam speriat ca o sa creasca facturile la curent electric care la noi si asa sunt mari cum lucram de acasa. Si daca exista si o functie de oprit singur e super, ca eu cu 2 si unul care-l alaptez mereu ard cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Betty, nu se simte diferenta in lunile cind gatesc mai mult in cuptor, cu cele cind nu gatesc. Platim cam 50 ron pe luna, iar 1 data la 3 luni, cind se citesc ceasurile, spre 1 mil.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput