**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(104)**
Raspunsuri - Pagina 16
Graviduta spune:
Am nevoie de un sfat de la voi: marti o sa fim in avion cand e ora de pranz a Marei, adica 13.30-14.00. Nu pot sa o aman pana ajungem la hotel ca, dupa calculele mele, putem ajunge in jur de 16. Asa ca vreau sa-i iau ceva sa manance in avion si nu stiu ce. Evident, nu poate fi ceva cu sos sau ciorba/supa
, astea ies din discutie. Voi ce-ati luat la pachet?
Alyna24 spune:
Chiquitita,am vazut printesica rosi!
Gravi, poti lua un borcanel cu papa, niste crenvustei fierti, ceva biscuitei/sticksuri...ce stii ca-i place sa manance Mara.Eu cand suntem pe drum si e ora mesei...cam de-astea ii dau.Adik nu tin cu strictete ora mesei.O data, de 2 ori...nu se pune!Era doar o idee.
mica0307 spune:
graviduta poti sa ii faci sandwich de acasa sau poti sa ii dai un biberon cu lapte. Mai exista si mancare in avion daca mergi cu charter, au si ei sandwich insa nu tot timpul, deci nu te baza pe ei. Si oricum o sa adoarma pana pot servi ei mancarea.
ella_74 spune:
Alina,
si noi am prins in zborul spre Turcia pranzul.
Nu stiu cu ce companie zburati dar ar trebui sa primiti masa de pranz; pe tarom, mancarea e mancabila, adica pana si care nu e priten cu mancarea a mancat din ea; a fost ceva pui cu orez si sos rosu; a luat si el vreo 4-5 lingurite ceea ce a fost super.
Noi cand prindem pranzul pe undeva cu el, ii dam borcanel de la Nestle cu orez si fructe, ca nu suporta mancarea gatita la borcanel, indiferent de marca.
Nu stiu daca Mara prefera, dar e inebunit dupa painea aia gen biscuiti de la Barilla.
Iar cu transferul pana in Lara, sa nu-ti faci griji ca e atat de aproape de aeroport, sunt doar 10 km daca nu ma insel; in 20 de minute sunteti la hotel.
Graviduta spune:
Da, si noi tot cu Taromul plecam, dar ma gandeam ca nu o sa fie masa, fiind distanta scurta. Mi-au spus si mie ca transferul pana in Lara nu dureaza mult, dar pana ne luam noi bagajele de la aeroport, pana se strang si ceilalti turisti care merg cu acelasi minibus cred ca o sa dureze in jur de o ora.
Multumesc pentru sugestii. Borcanel cu mancare nu vreau sa-i mai dau, ca nu i-am mai dat de mult. Nu stiu daca as avea unde sa-l incalzesc in avion si Mara nici nu prea era fan borcanele. Si eu ma gandisem la ceva gen sandvici sau un copanel de pui. O sa vedem atunci.
mica0307 spune:
graviduta taromul da mancare si e foarte buna si calda, nu dau sandwich. Voi mergeti la Royal Wings, nu? E foarte aproape, nu trebuie neaparat sa fie si altii in avion care merg la acelasi hotel si cu acceasi companie. Este o companie partenera celei de aici de unde ati cumparat biletele care va va prelua. Daca mai sunt si altii care merg la alte hoteluri in microbuzul vostru o sa dureze ceva mai mult, ca Royal Wings e cam ultimul hotel, dar nu mai mult de 30-40 min.
Sa imi spui cum e entertainment anul asta, spectacolele de seara...
Graviduta spune:
Stiu ca ati mai scris, dar nu mai retin ce valuta e indicat sa iau in Turcia, EUR/USD.
An@ spune:
Ia uitati unde mi-ar place mie sa petrec o vacanta cu Ana: Baby&Kinder Bio resort in Germania ![]()
http://www.ulrichshof.com/de/wohnen/preise-und-downloads.php
Am simulat o rezervare si un miniapartament (30mp) ar fi vreo 600 eur 4 zile, dar nu aveau liber
...
Macar am tema pentru la anu' (poate)...
mami de Ana (22 mai 2007)
DidiAlex spune:
An@:
* www.supercarti.ro/carte/cami_nu_vrea_sa_doarma.html" target="_blank">Cami nu vrea sa doarma
io am 4 carticele, David le iubeste, de fapt au fost primele lui povesti, si de atunci cand vine cu cate o carte imi sune: Cami, asa cum la desene spune: Ali![]()
www.price.ro/specificatii_autor_colectiv_cami_merge_la_doctor_210319.htm" target="_blank">plus asta si Cami se teme de topogan, nu am gasit link si cea din mail cu Cami nu vrea la baita. Se merita sa le cauti, noi le mai citim sau mai luam glume din ele: Nunu nu vrea la dr, si-l avem si noi pe Nunu, care pana atunci era un ursulet oropsit de soarta.