**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(104)**
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana13 spune:
Kid, parerea mea e ca ai dreptul la CO pt lunile lucrate in 2007... daca nu oricum sint obligati sa ti le plateasca... Depinde, vezi, mult de angajator. Eu nu m-as lasa.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mihamora spune:
Chiqui -multumesc frumos
Asteptam poze de la mare. Nu stiu remedii pt raguseala.
Eu acum sunt in concediu de odihna, mi-au calculat din mai de cand am inceput serviciul si pana la sf anului 13 zile de concediu. Am anuntat inainte si ca sunt gravi... Imi iau apoi o saptamana de medical si apoi intru in prenatal, sper sa nu fie probleme.
Didi -multa sanatate baietilor!
Madi - vacanta placuta! si noi plecam cu valiza de medicamente de fiecare data.
Ella - si Dominic la fel pateste de la piscaturile de tantari, l-am mai dat cu advatan milk pt ca aveam prin casa, asta doar asa o singura data, il las in pace, ii trec destul de greu pentru ca le rupe continuu.
Florentina - bravo lui Cipri ca e asa dragut cu fratiorul lui.
L-am inscris la gradi pe Domi, incepe la 1 oct.
Michelle
24+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
lbelciug spune:
Kid, eram sigura ca acel articol o sa starneasca controverse, ca de altfel si cel cu soferitele. Dar, vorba lui Gravi, n-a factu decat sa-ti expuna punctul de vedere, nu sa critice restul lumii.
Testul IDR se cere la noi probbail deaarece in ultima vreme s-au inmultit cazurile de TBC, iar aceasta bola este asimptomatica. Se mai cere si micro pt noi, parintii.
Ella, te simti mai bine, ti-ai revenit dupa febra? Incearca sa consumi fructe multe ca sa recuperezi vitaminele pierdute. Cu re-acomodarea lui Bob la gradi e posibil sa fie din nou dificil, insa cred ca nu la cotele initiale.
Mihamora, asa-i ca te-ai simtit bine cand ti-am laudat picioarele?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
vas spune:
ceau.
am intrat doar sa va salut, sunt la munca si va citesc. Vai cat as vrea sa ma intalnesc si eu cu voi......dar cine stie cand va fi posibil. eu totusi sper.
Ieri am fost sa-i cumpar canapea la prinesa mea. Am gasit in final dar nu tocmai ce-mi doream in sensul ca am decis sa ramanem la un coltar extensibil, dar sunt multumita de material si de marime. dar nu as fi crezut ca pentru o canapea o sa stau vreodata intr-un magazin o ora jumatate. Daca imi placea modelul nu era materialul, daca era materialul nu era modelul, daca erau amandoua nu era masura buna. ma mir cum de a avut rabdare minunea mea sa stea dupa noi . S-a descaltat si s-a urcat pe fiecare pat la care ne uitam. noroc cu vanzatoarea (care era de fapt sefa)#351;i care i-a permis destul de multe ca altfel cred ca in 5 minute plecam.
va pup.
Chrissss, pe unde esti???????
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
mica0307 spune:
ella pentru muscaturi de insecte ii dau cu Calamine, este o substanta mentolata care ii usuca foarte repede bubitele si nici nu mai are senzatia de manancarime si apoi cu Fenistil gel.
ella_74 spune:
Mica,
multumesc, am retinut, Calamine.
nu se scarpina, doar ca m-am speriat cat de tare a putut sa i se umfle.
Dupa ce l-am dat toata noaptea trecuta cu crema de arnica si fenistil, s-a mai desumflat.
Liv,
mi-am revenit cat de cat, iau supradyn ca ma sufla vantul, dar cu mancarea am ajuns sa-l inteleg pe care nu cere de mancare niciodata; acuma sunt si eu la fel, n-as manca nimic; e tare rau sa ajungi sa mananci de frica sa nu te imbolnavesti.
Vas,
de unde ai luat canapea? si noi cautam coltar extensibil dar sa fie mare, ca livingul are 40 mp.
Alyna24 spune:
Ana, multumim ca ne-ai vizionat.
Michelle, banuiesc ca petrecerea de 2 anisori a fost la gradi ca tare multe jucarii erau acolo.Iar poza cu el la birou....un adevarat intelectual
!Pupici.Multumim de vizionare.
Vas, pupici.....cat despre dulapurile cu hainute....nu mai avem chiar acelasi volum...desi...multe au ramas neimbracate dintre cele de cand era mic.Era si normal ca mi-era imposibil sa-l schimb de 10 ori pe zi
.Din pacate nu va mai veni un bb2 ca sa le imbrace asa ca.....incerc sa-mi fac putere sa le dau desi mi-e tare drag de ele si ink nu-mi vine sa ma despart de ele.dar acum a nascut o prietena un baietel si cred ca i le voi da eei.Macar o parte ca unele am zis ca le voi pastra forever.
Am vazut si pozici de printesa blonda si bronzata
.Chiar atatia ati fost in vacanta?Super misto!
Si ca tot ai adus vorba de povesti....David al meu nu are rabdare deloc sa-i citesc.Abia ne uitam cateva minute pe o carticica.Sper sa reusesc cat mai curand sa-i citesc si eu povesti.....
Liv, tare as vrea sa pape si David mezeluri...adik la modul sa giuste dar nici macar nu e curios.macar o sunca presata...ceva de pui...dar nimik.Poate e mai bine...nu stiu.In general mananca bine....dar nu mai stiu ce sa-i dau sa-i mai diversific meniul.Deja acum le cam sorteaza.....nu mai e ca la inceput cand era dornic sa guste din orice.
Si ca tot vorbeati de crize....si David al meu are uneori...in general cand vreau sa-l iau de unde se joaca sa mergem acasa.....sau cand vrea sa faca ceva ce n-ar trebui.....De obicei nu-l bag in seama si se calmeaza el pana la urma.....uneori ii vorbesc mai tare si raspicat.....dar parca de o vreme parca ne intelegem mai bine cand spun "nu" la ceva.La B insa a reactionat intotdeauna , ba chiar il puneam uneori pe el sa-i spuna ca n-are voie sa faca aia sau cealalta....ca dc ii spuneam eu....nici nu auzea!
Cred ca stau cam prost la capitolul autoritate.Cam greu cu copiii, am ajuns eu la concluzia asta!Dar incerc sa fiu o mama buna, sa nu-mi stie copilul de frica dar nici sa nu faca ce vrea el din noi!Nu ca nu reuseste uneori.![]()
Si referitor la intalnire......poate o facem mai curand pana nu vine frigul.Eu ma inscriu.
Apropo, vine cineva la Constanta in wk-end?Ca mergem fara tati si n-as vrea sa stau chiar singurica cu el.Sau fetele din Cta?Sunteti pe acasa?
Pupici la capsunei.
chiquitita spune:
Off, Didi, asta va mai lipsea.
. Tu de ce nu esti in listuta de pe prima pagina? Sau te-am scapat eu?
mihamora, ulpoadasem aseara niste poze si la sfarsit a aparut o eroare si nu am mai avut nervi sa o iau de la capat. Incerc sa pun totusi.
vas, sa stapaniti sanatosi canapeaua/coltarul!
An@ de aseara am inceput sa ii combin laptele praf cu cel obisnuit si am pus doar putin si o vedeam ca simte ca e ceva in neregula la lapte. Sper sa trecem totusi la cel de vaca ca si mie deja mi-e sila de miros. Acu apare vechea dilema: in ce sa il pun pe cel de vaca ca sa nu ma scol sa incalzsec 3 bibe noaptea...
alyna, imi amintesc pozele tale cu mobila/rafturile si tona de hainute!
kid, cred ca esti franta ziua cand stai cu vladut dupa tura de noapte.
Mai stiti ceva de Vali05? Parca ne anuntase cineva ca nascuse o fetita, tare curioasa as fi sa vad niste poze.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
lbelciug spune:
Didi, dar daca vorbesti la gradi cu directorul/doctorul si ceri lamuriri? Exista atatea varietati de deserturi, de ce tocmai inghetata? Cu apa iar nu cred ca e ok, 20 grade e cam putin pt copii mici. La Braila unde merge Matei apa este incalzita la 28 grade indif ca e la bazinul exterior sau interior. Si e unul olimpic, deci sunt si astia constienti ca e nevoie de un anumit climat optim pt inot...
Alyna24, eu zic ca nu e nici o pierdere, probabil ca nu va vede nici pe voi consumand si de asta nu-l tenteaza. In plus sunt atatea retete faine cu carne de pui/vita/peste, de ex rulouri din carne de pui. Ia o carte de bucate mai veche si ai sa descoperi minunatele retete folosite de mamele noastre. Imi amintesc cu multa placere de aperitivele mamei la ziua mea de nastere sau la alte mese festive. Sunt mai migaloase, dar sunt 100% safe, stii ce pui in ele si gustul e net superior mezelurilor.
Dar de ce esti convinsa ca nu mai vine BB2?
Ella, si produsele Hofigal te pot ajuta daca nu suporti produsul brut cum e polenul. Ia spirulina cu catina, te vei simti mai energica. Oricum te admir ca ai trecut cu brio prin febra fara antibiotic.
Azi dimineata a trebuit sa ma scol mai devreme, asa ca l-am rugat pe sot sa stea el cu B pana
. Ti-ai gasit! A venit B peste mine in patul mare si ta-su a dormit in patul lui B!
Imi e f drag de el si il iubesc de nu mai pot, insa nu e in regula dependenta asta la nani. Maine-poimaine vine si frate-sau acasa si va dori egalitate in drepturi.![]()
Vara 2009
lbelciug spune:
Va duceti cumva la concertul Madonnei? Tare as fi vrut sa vad show-ul ei, nu neaparat live...
Vara 2009