**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(104)**
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana13 spune:
Ella, am intrebat la resurse umane, inainte sa vad ultimul tau mesaj... e asa cum spui tu... eu ma gindisem ca facusem cerere speciala cind am intrat in CIC, pt suspendare, nu am stiut ca si la medicale se suspenda. Si cu acazia asta am aflat ce "cumsecade" sint angajatorii mei... ca nu iau in calcul pre-post natalul cind calculeaza zilele CO... numai concediile medicale peste 5 luni. Sper sa nu le fi dat vreo idee.. 
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
lbelciug spune:
Florentina, welcome,
cred ca ti-a fost tare dor de ei - cat au stat departe de casa? Frumos ca Tudor imparte cu fratele lui; e si mai mare diferenta intre ei iar T e destul de istet ca sa inteleaga ca e mai frumos sa se imapace cu fratele decat sa se certe. Cu jucariile, incerc sa-l educ pe B ca seara sa punem impreuna jucariile la locul lor. Undeori colaboreaza, alteori nu, insa incerc sa ii introduc acest lucru in rutina de seara.
Abia astept si eu sa-l vad pe Matei; la fel imi zic si ai mei, ca s-a inaltat, s-a mai implinit, ca a devenit mai robust datorita sportului dar si ca daca nu are activitati dinamice, se suie pe pereti de nazdravan ce e. ![]()
Didi, sanatate baietilor. Daca i-ai tine departe de apa rece si inghetata, nu v-ar fi mai usor?
chiquitita, incearca si cu ceai de ceapa. Fierbe o ceapa cu foi cu tot dar spalata inainte si da-i zeama usor indulcita. Ajuta la tuse.
Pai An@, hai vino si tu in Bucuresti si ne mobilizam cumva! Pana atunci distractie placuta la mare! La fel si voua, Doxinu!
Mica, si eu m-am amuzat cu perlele din articolul lui Alice Nastase. Mai citesc perle si subiectul cu "Poznasii sunt mereu in actiune". De multe ori rad de una singura, face bine sa citesti mai ales cand esti deprimat.
Fetele, a facut vreuna din voi testul IDR la copii? Care e fluxul procesului? Il inteapa subcutanat si pe urma? Cat dureaza pana vine rezultatul? Pt cine nu stie e o analiza care identifica TBC-ul si ne-a fost cerut pt cresa si gradi.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
ella_74 spune:
Didi,
multumesc pentru raspuns.
M-am temut ca n-o sa mai poata sa mearga sau ca cine stie ce cangrena se intampla, ca daca e rosu si tare locul...
Liv,
noua pentru gradi ne-a cerut numai exudate si copro ambele.
Am fost ieri la CMU sa iau trimitere si recipiente.
Exudat i-am facut la inceput de august asa ca nu mai fac altul.
tot asa speriat a ramas si cred ca o sa planga iar in primele zile de gradi.
Azi dimineata a venit menajera si n-o mai vazuse de ceva vreme si pana s-a obisnuit cu ea i-a luat ceva timp, a tras si o repriza zdravana de plans; si plange mai frate cu lacrimi de crocodil de zici ca are inundatie acasa.
in privinta antibioticului, sigur ca la drum lung trebuie sa fie unul dar avand in vedere ca Madi nu merge decat in Bulgaria si acolo sunt farmacii destule, nu cred ca e cazul sa ia.
Oricum fiecare a venit cu cate un medicament, asa ca daca s-ar lua dupa noi ar trebui sa plece cu valiza de medicamente.
In definitiv noi chiar asa plecam, avem o geanta numai pentru medicamente.
kid spune:
Pana la urma, pentru lunile din 2007 lucrate(ianuarie-aprilie), pana sa intru in concediu prenatal, mai am dreptul la concediu de odihna, daca nu mi-am luat atunci nici o zi?
Liviana Nu stiu ce sa iti spun de test, noi nu l-am facut. Am deschis si eu topic la "poznasi", ca de mult tot imi propun sa notez cum vorbeste Vlad sau ce mai face, dar nu am reusit; si daca tot mai am timp de forum, sper sa continui.
Intr-adevar sunt super amuzante perlutele copiilor, si eu rad cu pofta ![]()
Cat despre Alice Nastase, m-a enervat cu articolul in care le-a facut pe mamele care stau in concediu cu copilul neajutorate, rasfatate, bune de nimic si nu mai stiu cum, asa ca nu mai intru sa mai citesc nimic p-acolo. ![]()
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita
Bogdan
Sebi
Ema
chiquitita spune:
Ella, e o grupa nasola B3, legat de boli/vindecare etc sau nu iti place ca e ca a soacrei? te intreb pt ca si eu am B3.![]()
liviana, nu tuseste deloc. La farmacie mi-au spus ac daca nu stie sa suga pastiluta sa ii dau vitamina C picaturi.
Cu concediul speram si eu la un angajator open care sa imi dea in avans Co sau macar 2-3 zile acolo ca lucrez de 3 luni, dar m-am resemnat, am facut cerere de CFS asa ca e deja trecuta faza.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
ella_74 spune:
Da oricum ar fi, grupa zero e cea mai buna, nu?
Eu nu ma invinetesc de la tantari, nici nu ma umflu asa ca am tras concluzia simplista ca nu are grupa mea.
Nu stiu cum de nu-i stiu grupa, mai ales ca i-am prelevat si STEM deci sigur i s-a determinat grupa la nastere.
kid spune:
ella Mie nu mi se pare 0 grupa cea mai buna (ca purtator ma refer), caci este donator universal, dar nu poate primi decat 0.
Vlad are 0, RH negativ si nu poate primi decat tot 0 RH negativ. Sper sa nu fie niciodata nevoie, caci nici eu nu as putea sa donez pentru el, caci am 0 RH pozitiv.
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita
Bogdan
Sebi
Ema
Madi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella_74 in privinta antibioticului, sigur ca la drum lung trebuie sa fie unul dar avand in vedere ca Madi nu merge decat in Bulgaria si acolo sunt farmacii destule, nu cred ca e cazul sa ia. Oricum fiecare a venit cu cate un medicament, asa ca daca s-ar lua dupa noi ar trebui sa plece cu valiza de medicamente. In definitiv noi chiar asa plecam, avem o geanta numai pentru medicamente. Ella, mamica de David (24.04.2007) |
Ella m-ai facut sa rad! Chiar la asta ma gandeam, ca va trebui sa plec cu o geanta de medicamente dupa mine (ca si pentru mine iau o gramada cand plecam). Pana la urma am fost in seara asta la medicul de familie si mi-a dat retete pentru antibiotic si alte medicamente, inclusiv antihistaminic, metoclopramid etc, asa ca am acoperit cam tot ce mi-ati scris, cu mici exceptii
Multumesc mult tuturor celor care mi-au raspuns.
Madi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella_74 Didi, multumesc pentru raspuns. M-am temut ca n-o sa mai poata sa mearga sau ca cine stie ce cangrena se intampla, ca daca e rosu si tare locul... E clar ca n-are grupa mea 0, a luat grupa de cacao a lu ta-su (si a soacra-mii) B3 ![]() Ella, mamica de David (24.04.2007) |
Ella si eu pateam la fel cand eram mica, mi se umfla f rau zona si se intarea. Dar nu am ramas cu sechele.
Am vazut ca acum a aparut de la Autan un fel de stick impotriva ciupiturilor sau cred ca mai poti incerca cu mixtura mentolata.
bettyR spune:
Ella, si eu tot grupa 0 am si ma umflu rau de la piscaturile de tantar, iar sotul nu are 0 si nici nu se vede unde il pisca.
Trebuie sa ma duc la Alexandra ca plange, oare nu am destul lapte daca suge nonstop si doarme niciodata parca, numai la san si cateva ore la inceputul noptii? Are deja 5700.