Gravidutze si mamici de Cluj - 130

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Elena parca toate merg cu susul in jos in lumea asta, pe cuvant

Deci, zici tu ca bebelina vine in weekend?
Sa nu cumva sa ratezi sa ne dai vestea
Unde nasti pana la urma?

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Elena deja am emotii pentru tine. d`apoi pentru mine ce sa mai zic
Ioana mami de Sara treci printr-o situatie groaznica.am avut o copilarie nenorocita din cauza unui tata betiv , bataus si afemeiat. un copilas care isi vede mama batuta, batjocorita, injurata ... e afectat pe viata. o femeie care sta cu un asa sot sub pretextul ca acel copil trebuie sa aiba tata...e proasta.i-am spus si mamei treaba asta si a zis ca am dreptate, dar nu mai poate da timpul inapoi. ii era rusine si de oameni, ca ce o sa zica daca divorteaza . Din pacate situatia ta este mai dificila avand acum burtica si din cate inteleg nici loc de munca . Iti spun sincer ca nu te merita. Sper ca nu te superi ca m-am bagat ca musca-n lapte, dar nu m-am putut abtine cand am citit mi-am si adus aminte de situatia mamei mele Nu te lasa calcata in picioare. pentru copilasii tai trebuie sa fii puternica.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina Alexandra

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu am avut un tata vitreg violent

ioi..imi pare rau de Ramo..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

offff saracuta Ramo...mi-a zis Raluca de ea...ce rau imi pare...

sper sa-si revina repede, desi nu e usor....

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna fetelor,

Intr-adevar ce va zis Raluca despre sarcina Ramonei este adevarat,din pacate.DAr Dumnezeu face lucrurile cum crede el mai bine si poate asa a vrut sa fie.

Ioana,mami de Sara imi pare nespus de rau de situatia prin care trebuie sa treci si mai ales imi pare rau de sotul tau care in loc sa faca sa ajungeti iar la o famile unita si frumoasa e dus cu pluta,scuza-mi expresia.Un om cu capul pe umeri nu procedeaza asa.Indiferent de cate probleme ai avea la servici,sau oriunde nu asa se procedeaza jicnind!Iar pe tine te rog mult respecta-te mai mult,indifernt ca ai 10 -100 copii cu el invata sa te pretuieste in primul rand tu ca femeie pe tine si nu-l mai lasa sa te jicneasca.Iar daca la nesfarsit vei face compromisuri ca stai de dragul copiilor cu el nu vei fii niciodata fericita si nici ei la randul lor nu vor fi.Te rog mult ai grija de tine ,ca daca tu nu vei avea dupa cum vezi nimeni nu are.Iti doresc din suflet sa iei decizia cea mai inteleapta pt tine si pt copilasii tai

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Maaiii am citit pe sarite si nu am vazut ramona draga imi pare tare rau nici nu stiu ce sa zic. cuvintele nu-si au rostul.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina Alexandra

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Ramona draga - sa stii ca noi suntem alaturi de tine/voi! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa ai puterea sa treci cat mai usor mai departe! Sa auzim numai de bine!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

vroiam sa va intreb ce fel de sampon folositi voi pentru copii... si ulei de corp????

noi pana acum am folosit produse din gama bubchen... insa nu am mai gasit sampon din gama asta...

o zi frumoasa la toata lumea! si sa auzim numai vesti bune de acum incolo!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RAMO puiule tare tare rau imi pare ,Doamne ajuta sa treci cu bine peste tot ,nici nu stiu ce sa mai zic :((
ANDREEA-Eric super pozele ,vaiiiii cand ma gandesc ca saptam viitoare o sa fiu nasa asa niste fiori ma trec
IOANA 13 va mai amintesc de inaugurare joi seara ,nu scapati asa usor
MELI Salonul este langa hotelul CRISTAL ,in spatele fabricii de bere Ursus
-din statia Agronomia se face prima la stanga pe str Moldovei si chiar la capatul strazii e salonul
-iar de pe Motilor ,cum se vine din centru se trece de al doilea semafor (nu mergi catre Parcul Mare)si imediat pe Ilie Macelaru la dreapta ,este chiar prima straduta si dupa cateva sec de mers cu masina faci prima la stanga si dai de salon
-din PARCUL Mare se vine pe strada cu Hotelul Sport si in capatul strazii se face prima la stanga si inca o data la stanga si ajungi pe Ilie Macelaru iar la pod faci dreapta si ai gasit salonul

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA -Sara nici n am cuvinte ,imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva ,tu esti singura ce poate lua o decizie ,ai grija de bebe si de tine

Ma bucur mult fetelor ca v au placut pozele

ELENA ce memorie are Dragos,bravooooooo lui si totusi cand te gandesti ca a trecut o sapt de cand ai fost la mine
OANA la Cora nu gasesti samponul din gama Bubchen ?si noi folosim tot sampon din gama asta

pe maine

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput