Gravidutze si mamici de Cluj - 130
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
Ioana mami de sara, nu vreau si nu pot sa-mi imaginez prin ce treci...scuza-ma ca-ti zic, un om normal nu face asa ceva...indiferent care i-ar fi motivele/supararile/frustrarile...orice se paote rezolva pe cale amiabila, vorbind frumos si fara a ridica tonul, cu atta mai putin prin violenta...
nu iti judec motivele pt care te-ai impacat cu el si ai facut inca un copil..astea sunt pb voastre de familie...dar odata ce un om s-a comportat cu tine atat de mizerabil, si nu o data, nu te inteleg pe tine de ce l-ai acceptat din nou in viata ta...stii cum se zice: daca a facut ceva o data, cu siguranta va face si a doua oara...
offffff...imi pare sincer rau de situatia prin care treci...nu pot sa-ti zic decat : ai grija de tine, de sara si de bebe...iar pe el lasa-l in ploile lui...sau ignora-l, daca poti...nu ai nevoie de un astfel de om langa tine...si nici langa copii...
parerea mea...sa nu mi-o iei in nume de rau...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
sara2007 spune:
MULTUMESC mult fetelor...suntem divortati din mai,ne-am impacat in decembrie...am conceput inca un copil ca eu imi doream f mult lucrul acesta,sa ma doi copii ,orice s-ar intampla,dra prost ma putut gandi...oricum acuma numai am ce face si nu vreau sa spun ca si el ca-mi pare rau si ca nu vreau copilul acesta,sau ca mai bine pierdeam...NU.voi naste,voi mai avea un bebe si vom vedea.acuma incearca sa linga ce-a scuipat,vorba aia,incearca cu buna dar in nici un caz nu o sa-si ceara iertare,ca nu i felul...mi-a si spus,oricta de suparata as fi,nu-si v-a cere niciodata iertare..e prea plin de el.eu nu stiu si daca voi putea ierta cuvintele lui,cred ca imi voi aduce aminte de ele cateodata si mai tarziu...
da,as mai putea ocoli certurile astea si sa mia las de la mine,dra m-as chinui trae,pt ca am tacut destul...si chiar nu ma mai pot abtine sa nu-i intorc vorba..
IOANA figura ai fost cu BAHMUTENII...sa sti ca la asta m-am gandit si eu odata.dar langa el vesnic cred ca v-a fi asa,azi ploaie,miane soare...din orice se enerveaza,ridica tonul..jigneste...e si f stresat,probleme cu serviciul...dar orice-ar fi nu asa se face...
imi amintesc ca mergeam la alex la salon si l-am calcta din greseala pe o rana mai veche...oaii ce s-a mai enervat..a strigat,m-a injurta..m-a si facut sa plang,.a trebuit sa ma dau jos din masina sa ma calmez sa nu ma vada alex si angajatii ei...apoi atrecut,.....cred ca-s cam prasta
nopate buna la toata lumea..si multumesc inca odata
ioana...mami de sara si graviduta in 21 sapt
OanaAlina spune:
Ioana – imi pare tare rau de ce aud de la voi! Uff! Credeam ca total este ok acum! Complicata viata asta! In orice familia sunt discutii sau chiar certuri insa e important sa un degenereze discutiile la jigniri sau chiar… bataie… Va tin pumnii sa fie totul bine pentru voi! Sa speram ca va rezolvati problemele cat mai repede intr-un fel sau altul…. Sustin cu tarie ca o data ata rupta si innodata un mai este la fel ca inainte… Totul depinde de cat de strans e nodul si mai presus de tóate daca mai are rost sa il faci….
Elenutza – hai ca deja majoretele sunt pe drum! Nastere usoara!
Noi suntem bine… S-a terminat concediul… Am fost la bunici la Brasov, la Praid, la Lacu Rosu si la Bicaz… Superb concediu… Avem o tara frumoasa… Pacat insa ca un stim sa o apreciem la adevarata valoare… E plin de mizerii peste tot…
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
mami_alexia spune:
Salutare!!!
Am revenit de pe drumuri. Casa e frumoasa, a facut tati treaba buna.
Meli, am vazut ca ati tras si voi tare cu enterocolita. Amoxicilina e un antibiotic mai slab, oare n-ar fi trebuit sa va dea ceva mai tare? Cum au iesit analizele?
Andreea, o am pe Daria.
Victo, multa sanatate lui Stefan.
Gabi, ma bucur ca e bine Sara. Si legat de pneumonie...verisorul Alexiei a avut o serie de raceli repetate in ultimele 2 luni si in final nu se mai face bine, il apucase o tuse foarte urata. I-au facut radiografie si pe aceeasi radiografie un dr a zis ca e pneumonie iar altul ca e viroza pulmonara. Unul i-a dat tratament cu injectii iar altul cu antivirale. Interesant, nu?
Alina,Elena pregatim majoretele!!!
Alex, am vazut pozele, vad ca ii place lui Tiadris sa isi puna branzica in par.
Andreea, am vazut in poze o mamica frumoasa si un baietel foarte fotogenic! Puteti lua in calcul o cariera de fotomodel.
Oana, subscriu, e plina tara asta de mizerii, avem atatea locuri frumoase si le tratam cu gunoaie si mucuri de tigara. Ingrozitor.
Ioana, e tare complicata situatia voastra. Eu iti doresc totusi sa gasiti echilibrul si daca nu se poate tu sa fii sugura intotdeauna ca vei gasi pe cineva care sa te aprecieze asa cum meriti.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
elenuta23 spune:
neatza
bine ati revenit adriana si oana
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
OanaAlina spune:
elenutza - pai eu ma agit pe acilea sa intru de dimineata pe forum sa vad daca a venit mamaruta si tu tot pe aici? hi! hi! hi! hai ca tinem pumnii!
adriana - bine ai revenit din concediu! cand incepeti cresa?
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
kitzy spune:
Ioana mami de Sara, cred ca-i groaznic ce ti se intampla, chiar daca are probleme la servici, nu inseamna ca trebuie sa se descarce acasa pe tine, mai ales ca esti si insarcinata...offf, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin toate astea, iti doresc putere sa iei cea mai buna decizie pt tine si copii
Am vorbit azi cu Andreea ( Andree27) si mi-a spus ca mai devreme vorbise cu Ramo, a sangerat si-a mers acolo la eco si din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie
Offf, parca vestile proaste se tin lant pe aici
Alex din pacate eu n-o sa ajung la inaugurare cu toate ca mi-am dorit foarte mult sa vin, dar vineri imi vin astia de la termoficare sa ne debraseze, apoi am de lucru la camara ca trebuie s-o golesc toata, sa modificam rafturile ca acolo o sa vina centrala, pe Diana n=o pot lasa cu soacra ca are o viroza urata, eventual s-o las cu ai mei daca o sa poata, vineri am un program foarte incarcat.
Si ca sa-mi fie bine nervii intinsi pe sarma, luni si marti vin sa puna centrala, si inca n-avem ceasul de gaz si senzorul, cu toate ca omul respectiv trebuia sa vina sa le puna acuma 2 saptamani, azi l-am sunat iar, nu raspunde la telefon, sper sa nu ma lase si debransata si fara centrala in functiune c-atunci pot spune ca traiesc k pe vremea epocii de piatra
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
elenuta23 spune:
stati linistite ca va anunt, eu presimt ca voi naste intr-o sambata asa ca asteptam sa vedem cand va sosi momentul
elenuta23 spune:
ralu sper s anu fie adevara ce ne spui tu acolo de Ramo
se pare ca toate merg fff prost la toata lumea, nu stiu ce se itampla cu lumea in care traim
ramo
ralurabdare mami ca toae se rezova , vei vedea
elenuta23 spune:
alex azi impaturam hainele cu Dragos si era bluza cu care am fost la tine la care el CE FACE MAMI CU BLLUZA ASTA?????? si eu zic nu stiu, dar el MERGE MAMI LA TANTI SI II FACE UNGHIILE ROZ
o zi buna, eu fug la somnic