Gravidutze si mamici de Cluj - 130
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
sara2007 spune:
si mi-a spus ca inca un motiv si el pleaca...ma manipuleaza psihic,incearca asa sa ma faca sa fiu cum vrea el....curajul sa plece nu l-a avut ca tot acasa a avenit sa fac adus,s-a tolanit in pat pana a venit sara si clar ca acasa sta.nici nu stiu cum sa procedez.tot imi vin in minte cuvintele lui orobile,iesirile lui si imi vine sa-i fac pt a doua oara bagajul.....dra poate imi v-a parea rauplus ca mia am un pitic in burtica....chiar nu stiu ce si cum sa fca
ioana...mami de sara si graviduta in 21 sapt
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Ioana, tare zbuciumata viata mai aveti! Sinteti ca Bahmutenii-Prigoanii.... mai un divort, mai un copil... Voi ati apucat sa divortati sau s-a intrerupt divortul?
Ar putea sa isi ceara iertare sa te poti odihni si tu in nopatea asta!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Eladeea, se poate??? nici o poza cu tine!!! Pai e vb de indisciplina aici!
Am citit din blog si mi-am amintit ca eu nu am mai pus nimic demuuult. E un dulce si elegaaant Eric, fotogenic pina la cer si inapoi. Ar trebui sa fiu si eu maimutica si sa imit ce face "Nana"!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
Ioana draga, imi pare rau de voi..E greu tare asa. Tu il cunosti cel mai bine. Nu stiu, pe viitor sa incerci sa eviti conflictele daca il stii ca reactioneaza urat la nervi. Nu stiu ce sa zic. Si noi ne certam, dar nu ne jignim si de obicei ne impacam in aceeasi zi.
iar faza cu numele de familie..e asa...numa..pana la urma nu conteaza ce nume de familie porti. nici nu poti sa ii pui numele tatalui tau, ci doar al tau sau al lui (daca aveti nume diferite). oricum tata este el, caci copiii sunt nascuti in tp casatoriei, si nu numele de familie decide cine-i este tata.
iar in caz de despartire stii f bine ca este posibil sa primeasca drept de vizitare si ai vazut cat de bulversant e pt un copil asa de mic.
no, acuma, eu ca un neprofesionist..asta te-as sfatui sa eviti certurile astea urate, sa ai grija de burtica, sa fie sanatos puiutul..dupa aceea sa iti gasesti ceva de munca, sa ai stabilitate financiara si apoi mai vedeti dc va puteti sau nu continua traiul.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
dar vorba iOANEI, acuma sunteti sau nu casatoriti? ca atunci trebuie el sa recunoasca copilul, intr-adevar.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
of ioana draga prin ce te sa treci
imi pare nespus de rau sa aud ca si-a reluat vechiul comportamnet, pacat mai ales pt copilasi care sunt cel mai frumos cadou daruit de Dumnezeu si asta ar trebui sa va uneasca nu sa va faca sa va certati.ic mare sa treci cu bine peste, incearca sa lasi de la itne decat sa mai retraiesti odata clipele din urma.
chiar nu stiu ce sa zic sincer dar am ramas socata
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
andreea ai un barbatel de toata frumusetea, superbe pozele
vb ioanei e foarte fotogenic
gagicile nu au statla coada
eu am fost tare harnicuta azi
am facut papika, prajiturica, mi-am terminat bagajul insfarsit
toate sunt pregatite asa ca poate veni pe lume bebeina noastra
alina ce bine ca sti data nasteri, bine ca ati hotarat sa nasti prin cezariana sa nu iti pui viata ta si a bebeinei in pericol
nastere usoara
era sa uit alex asa ma amuz cand vizionez pozicile lui Tiadris, e superba domnisoara dar si pusa pe sotii
feicitari murdarici
va sarut , noapte buna
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
Victo spune:
noapte buna, elena! sa trimiti sms cd pleci la spital si dupa ce nasti :) Nastere usoara de pe acum, dc nu te prindem in direct, ca ni te plangi pe aci d euna de alta ;)
desi, de cd merg la serv am mai mult timp de net decat alta data, daca tot sunt in fata calculatorului..mai dau si un refresh pe DC
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 Eladeea, se poate??? nici o poza cu tine!!! Pai e vb de indisciplina aici! ![]() Am citit din blog si mi-am amintit ca eu nu am mai pus nimic demuuult. E un dulce si elegaaant Eric, fotogenic pina la cer si inapoi. Ar trebui sa fiu si eu maimutica si sa imit ce face "Nana"! Ioana mama de ![]() |
esti o draguta...
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
http://picasaweb.google.com/eladea2008/LumeaFermecata#5373617326650595058
'grosul' pozelor inca nu sunt gata...asteptam fotograful sa le aduca...astea sunt doar din cele facute de noi..
![](icon_smile_big.gif)
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
andreea, de ce n-ai zis ca nunta a fost la Chios? pai noi mergem in week-end in parcul mare, adimram ratustele si miresele..adunam petalele de trandafiri..le aruncam in sus..aplaudam..cantama "muuuti aaani"..:):)