Gravidutze si mamici de Cluj - 130

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

cateva poze cu piticuta mea scumpa si draga si cu salonul

http://picasaweb.google.ro/sanda252003/INFINITYSTUDIO02#

http://picasaweb.google.ro/sanda252003/CREAMCHEESE#

va pup si o zi faina

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NU UITATI FETELOR VINERI 28 AUG INTRE ORELE 18-20 VA INVIT LA INAUGURAREA SALONULUI

pupici

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-moooor cand vad printesele voastre in fustite si rochite.noi ar fi trebuit sa ne nastem baietel,hihi, zice"nu place mami pustita, vleau pantalonul meu".si mai bine nu iese, dar nu fuste,hihi.nici codite...e o dulce si frumoasa foc!unde mai precis e salonul?m-as duce la o manichiura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

ce aiurita scriu, ma refeream la Tiadris ca e o dulce si frumoasa foc...saream de la o idee la alta, nu m-as mira daca n-ati inteles nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai normal, Meli ca e frumoasa Tiadris, n-ai vazut ca a fost la coafor? :):)
Alex, avem cada la fel ;)doar ca eu il spal pe Stefan direct in cada, nu mai folosim de mult vanita. de cd ne-am mutat aici si folosim doar noi cada. cd stateam cu socrii, il spalam in vanita.si ii place sa inoate in ea :)adica se pune pe burta si se balaceste, iar ca sa fie in siguranta, nu pun multa apa.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

in sfarsit am un pic de ragaz...dar nu prea mult, ca azi suntem invitati la proaspetii insuratei...

la nunta a fost foarte frumos, emotionant...asa cum e la orice nunta...Eric a venit doar la restaurant, dr abia pe la 4, dupa ce s-a trezit...mai erau copilasi pe acolo, dar Eric a fost centrul atentiei (zise cioara, dar chiar asa a fost)...in plus, fotograful era tot dupa el sa-i faca poze...si cameramanul la fel...
pozici pun acum cateva, restul abia maine...o sa scriu si pe blog cateva impresii...

n-am vreme sa va citesc, noi plecam vineri in concediu, mai am inca mutle de facut pana atunci...dar ne auzim maine cu siguranta ...sa am vreme sa va rasfoiesc putin...

si pozicile promise le incarc imediat...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

OFF off VIATA ASTA CATEODATA....nu stiu ce se intampla dar nu-i bine deloc.am crezut ca v-a fi bine,am mai conceput un copil si tare mi-e frica sa nu raman acuma cu doi.

ALEX nu stiu ce dor ii ca o vede o jum de ora si pana la urma tot tv ii mai important.era vb de 2 zile amarate,SARA chiar vroia sa plece cu ei si asa nu o tineam in parf si mizerie.e ciuda poate ca se simte bine cu bunicu-so si ca el nu-si permite f mult s-o duca.ca daca nu era taica-meo noi nu ne permiteam sa mergem la mare.nu ii e recunoscator deloc.taica-meo i-a reparta si masina de nici 3 sapt la el la service...etc,nici numia are rost sa vb ca numa ma enervez.dar nu trebuia sa reactioneze asa.ieri n-am vb nimica,azi in schimb a explodat ca un vulcan.face pe victima si eu sunt aia rea(eu care m-am gandit la ce-i mai bine pt sara)jur ca am fugit azi din casa ca mi-a fost frica sa mai stau.m-a facut in toate felurile,ca i scarba de mine,ca ii pare rau ca ne-am impacat,ca mai facem un copil...ca lui nu-i trebe ,,drac din drac....si numai stiu ce mi-a zis,,tot felul de jgniri...a tras draperia din camera sarei si a rupt sina pe care e,era sa-mi deie jos frigiderul.....,,ca el le-a cumparta si el le distruge,,nu s-a gandit deloc la sara ca draperia aia face multe in cam ei,daca strica frigiderul........a aruncat in mine cu cana plina de cafea din portelan...putea doamne feri sa ma loveasca in cap sau mai rau in burta.m-a lovit in picior doar si am fugit.nu-i normal pe cuvantul meu.acuma a plecat la maica-sa sigur,sa mannace,sa doarma,sa se planga.a zis sa-l sun cand vine sara si mi-a lasat putini bani sa-i cumpar,dar numia ei cev ade mancare....eu sa mannac paine cu unsoare mi-a zis.ca parca fara el mor de foame,ca m-am descurcat mai bine fara el din privinta banilor....

deci nu stiu ce v-a fi,dar asa nu pot trai.a fost relativ bine,dar iesirile astea si nervii astia lasa de dorit si lasa urme adanci in sufletul meu si poate a copiilor mei.Doamne da sa fie bine,dra nu stiu ce sa mai cred.acuma las sa vad ce se intampla.taica-meo regreta ca a dus-o,ca pana la urma din bine pt nelutu a facut rau.nici macra nu m-a intrebta daca a ajuns cu bine,ce face,cum ii.in fine.......nu vreau sa umplu paginile astea cu problemele mele,ca as mai avea multe de spus.dar mai bine ma abtin...

ioana...mami de sara si graviduta in 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Off tu Ioana, nu ti-e usor! Nici nu stiu ca sa zic... Cred ca el e f frustrat ca nu va poate oferi ce va ofera tatal tau si o cam ia razna...
in loc sa mearga la munca!

Alex, mi-am pus alarma la telefon pt vinerim sa nu cumva sa uita, luata de ale vietii valuri ...mai demult nu aveam nevoie de reminder-uri dar de la o virsta...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

IOANA lucreaza ,e muncitor...nu-i vb de asta.dar tot in urma e cu banii.nici cum nu ajunge la zi.se duc bani multi pe tigari,telefonul lui si masini...asta ii mananca banii.s-a intors de dupa masa ,iar a facut scandal,ne-am reprosat,mi-a injurat de toata frumusetea iarasi familia,amenintari peste amenintari si a aparut la usa sara.acuma face pe tata model,a dus-o in parc ,ceea ce a fcaut poate de 2 -3 ori de cand e sara,acuma ma face sa imi fie mie dor,sa ma deie deoparte.de maine o duce la maica-sa si mi-a spus ca toata sapt nu merge la lucru si sta cu sara,vezi doamne...in loc sa se gandeasca sa terminma odata lucrul acasa si sa ne continuma viata in liniste si ordine...s-o putem da pe sara la cresa linistiti.

Mergi la inceput

SI mi-a spus ca nu-si doreste copilul daca vine din mine,cum ar veni...i-am spus ca f bine.voi merge eu singura,voi naste,nu-mi trebe nici-un ban pt doctori,ca si asa parca-l aud ca nu avea....dar nici drepturi de tata sa nu ceara,ca-i voi pune numele meu de fam si taica-meo ii v-a fi tata nu el,ca si cum i-a fost si la sara timpul in care el ne-a lasat.la care a zis sa nu-l fac ca si pe sara o scoate de pe numele lui de fam...razbunari prin copil,altceva nu vad....dar acuma face pe tatal model in parc

Mergi la inceput