Gravidutze si mamici de Cluj - 130
Raspunsuri - Pagina 11
elenuta23 spune:
vai vai ns ce se intampla dar toaa lumea are problemedigestive, tocmai am venit de la o vecina la care ii e fff rau varsa, diaree, greata...........plus 2 copilasi micuti , nororc ca isfff cuminti pitici
sper sa isi revina
cred ca e ceva in amosfera
tocmai am facut ceva poze azi si am descopeit ca ne-a mai iesit o maseluta poate si masuta la afectat pe D in starea lui de rau .
am pus cateva pozici noi cunoul look a lui D, de la pary si de la joaka, pt cine doreste sa ne vada
maine neaparat imi fac bagajul ca nu se stie, vad ca majoritatea ati nascut la 38 de sapt
noapte buna si sanatate multa
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
elenuta23 spune:
http://picasaweb.google.com/elenus82/2009august#
adab spune:
Meli sanatate si revenire deplina piticutei. Sa puteti merge impreuna in concediu la turci!
Victo si eu stiam ca e corect 7 zile antibiotic. Cel putin asa ne-au invtzat la fac. Dar am vazut ca multi recomanda minim 5 zile ca de multe ori nu e asa grava infectia sau isi revine dupa 3 zile de antibiotic si spun ca de ce sa mai de-a mai departe daca e sanatos? Dar e f. important de respectat timpul. Insanatosire grabnica lui Stefan ca uite chiar si el realizeaza mititelul ca ii face bine medicatia.
Elena tot pandesc pe aici pe forum sa ne dai de stire ca vine momentul. Cu apa e nasol cand intra in casa. Ne confruntam si noi cu ea la ploi muilte ca ne intra in garaj, si asta din cauza racordului gresit da catre constructor care a promis ca remediaza dar....
Gaby sanatate si adoratei tale. E bine ca ai mai consultat un medic. SI dupa cum ai scris chiar e de recomandat acel medic.
Andreea cum v-ati distrat la nunta??...cred ca Eric a fost mica vedeta de acolo. Va pregatiti de concediu?...nu mai stiu cand aveati plecarea. Distractie frumoasa asa aveti!
Ani ce frumos ca ati vazut acea parte a Romaniei. Multi povestesc ca e minunat. Asteptam poze. Mi-ar place si mie sa ajung pe acolo. Dar cam detest drumurile noastre... SI incomparabil ungurii sunt cu mult inaintea noastra in domeniul wellness, spa, parcuri aquatice. SI stai numa sa vezi ce va fi la Hajdu. DIn iarna se va deschide noul parc. Abia astept. La Debrecen am fost deja de 3 ori. La Apollo e diferit ca e si apa sarata, dar se ajunge relativ repede, poti merge daca vrei dimineatza si sa te intorci seara.
elenuta23 spune:
aici gasiti pana la urma pozele
http://picasaweb.google.com/elenus82/2009augustt#
elenuta23 spune:
neatza buna fetelor
vreau sa va intreb ceva
de dimineata am facut pipi si am o scugere albicioasa lichida urat mirositoare de fiecare data cand ma sterg, pana acum nu am avut asa ceva,oare se apropie clipa?????????
cu D singurul simptom a fost ca eram constipata cu o zi inainte si nu putam face iar dimineata m-au apucat durerile, la spital dupa ce am elliminat dopul mi=s rupt apa.........tot tacamul
voi ati avut asa ceva????????
acuma astept sa se trezeasca D si primul lucru e sa imi fac valiza
elenuta23 spune:
unde sunteti???????????
nrl spune:
Elenuta, eu tin pumnii sa vina bebe, repede si fara dureri
Dar totusi nu stiu daca e bine ca e urat mirositoare. Poate sa dai un tel la doctor sa intrebi?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
antoni spune:
Elenuta-poate e o micoza care se intampla de multe ori in sarcina datorita modificarilor hormonale.oricum nu-ti da pt asta acum nimic.inca putin mami si ai scapat.
eu acum am dat la pozele tale de cele unde sunteti mamicile pe o terasa.unde ati fost ca e tare frumos, as vrea sa ies si eu cu prietenele si chiar e frumos.
Gabi-chiar vroiam sa te intreb si eu de medicul de care erai asa multumita.despre cine-i vorba?
alinabojuc spune:
Elena imediat vine bebelina.
Noi am fost azi la control. toate bune si frumoase doar ca am hotarat sa nastem cu cezariana din cauza unei probleme ce o am la inima, chiar daca momentan e minora. nu riscam sa se agraveze.
Asa ca pe 12 septembrie e programata Alexandra sa apara. daca nu cumva are chef sa ne cunoasca mai repede
Eu ma simt cam rau. nu foarte rau dar rau ieri a fost dezastru. m-am pus pe jos in balcon, pe covoras, ca nu mai puteam. eram fara puteri. abia am mancat ceva. si am mai mers si la nasa de ziua eitoti mancau si mie imi era rau nici nu voiam sa aud de mancare las` ca imi vine si mie randul
Noaptea cam greu cu somnul stiti voi. ma pun pe o parte...nu-i convine la domnisoara, ma pun invers...mda nici asa, pe spate nu imi place si nu pot
Stiti ceva de Marieta? o fi nascut?
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina Alexandra
DPN 20 septembrie 2009
ALEX29 spune:
sal
ELENA draga mai ai putin si gata ,de abea astept f frumoase pozele si se vede ca Dragos isi iubeste tare mult surioara
maica mea din pacate e plecata din tara ,s a dus la sora mea dar am un mare noroc cu ANDREIUTZA (mama Dariei)care e o super scumpa si ma ajuta pana miercuri cand vine soacra mea
GABI tot asa rau iti este ?
pe mititica o duci la maica ta sau la soacra ?
ALINA tinem pumnii sa fie totul bine
IOANA-Sara spor la treaba nu te mai necaji si eu zic ca i mai bine pt Sara sa fie cu bunicu pana va terminati treaba prin casa dar si pe tati il inteleg ca i este dor de frumoasa lui micutza
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007