Gravidutze si mamici de Cluj - 130

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

oauuu, dar slaba activitate pe aici, hihi, nu v-ati speriat de putintica ploaie si ati iesit toate?

Mergi la inceput

nu stiu ce se-ntampla, acum am vazut numai si ce a scris Victo, nu puteam da nicicum refresh...sper ca sunteti mai bine...si eu astept s-o sun maine sa ma lamureasca cu niste treburi.sper sa trecem odata peste.sincer am fost mai bolnave vara decat iarna...nu-nteleg ce se-ntampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut
L-am dus pe P la bunici pt o saptamina.
E asa aglomeratie duminica dupa 17 pe Feleac! Pt cele care va intoarceto din calatorii, prin Feleac, e de ocolit duminica dupa masa. Is cam ametita de cap... o ora am facut pe Feleac!

Meli, eu stiu ca nu se da antibiotic la enterocolita, ca e virala. Ti-au prescris dr?
PAula, sanatate lui S!
Elenuta, sa se faca repede bine Dragos sa fie rezlvata probl pe cind vine bb-lina!
Ioana, poate il deranjeazape tatal Sarei, faptul ca tot merge cu bunicu respectiv, nu atit ca merge.. probabil simte ca ar trebui el sa mearga cu Sara, nu bunicul... poate fi orgoliul de tata la mijloc Zic si eu... ca altfek de ce sa se supere atit.
Gabi, la ce bunici o duceti prima data pe Sara? Cum il chema pe dr ala fermecator?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

noi am dorit s ail ducem la tara pe Drgaos dar am zis ca il mai lasam saptamana asta sa vedem cum va fi, sa nu stea fff mult la tara ca ii va fi dor de noi

abia astept mai fetelor sa nasc odata si sa scapam cu bine amandoua, am ceva emotii

ne-am revenit cu raul ,se pare ca toti am avut cate ceva dar acum suntem ok

meli,paula sanatate multa si sa scapati cu bine
e groaznic sa ne vedem puiuti bolnaviori dar nu avem ce face
putere multa mamicilor

meli mergeti si cu piticuta in turcia?????? sua nu am inteles bine

vai ce tornada a fost, o ploaie torentiala, era sa ne intre apa in casa , inca nu am terminat garduletul si toata apa vinea de la blocul vecin la noi suntem mai jos ca ei

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
37+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

se pare ca majoritatea pititcilor vor pleca la bunici , traiasca bunici

alex Tiadris e la buni????

ioanap cat va sta la tara P????

si Dragos zicea sa il ducem la tara insa e prea mult avand in vedere ca va sta cateva saptamani dupa ce nasc , nu stiu cum va fi sa stea acolo si eu aici , greu dar sper sa treaca cu bine totul

ioana,s ce face bebica??????

andreea daria ce face???? ne este dor de voi

38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

am uitat sa va spun am intrat in sapt 38 Doamne ajuta

nu-mi vine sa cred ca a trecut asa repede

38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna seara si de la noi!

Am intrat sa va spun ca suntem bine in totalitate de ieri dimineata.Probabil supica mai grasa a fost cauza indigestiei.

De astazi ne-am intrat in regimul normal: mancarica buna, fructe, sucuri de fructe...

ELENA - De acum sa ai grija ca se apropie clipa magica - eu pe Daria am nascut-o la 38 saptamani. pentru voi si un de la Daria pentru Dragos.

Va sarutam si sanatate multa bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Elenutza-si eu am nacut-o pe Timea la 38 de saptamani, cica fetitele se grabesc sa vina, hihi.va fi bine mami!

Ioana-da,la virale nu merge antibioticul, dar dat fiind faptul ca noi am avut enterocolita si a "trecut " saptamana trecuta si iar a revenit, ziceau ca poate fi suprainfectie bacteriana.Toti medicii care au vazut-o au zis ca este daca nu scade febra cu antitermice normale.noi asa am patit, doar cand i-am dat antibioticul a scazut.sper sa scapam odata.maine-s gata si analizele, sunt tare curioasa daca iese ceva.offff, ce naspa cu aglomeratia, si la intrare dinspre Oradea e la fel....timpul concediilor...

Gabida, din pacate suntem chiar sensibile, mai ales pe digestiv, ca si tati....sper sa treaca odata.ma bucur ca si voi sunteti mai bine.pupici la fetite!
o saptamana plin de energie va doresc!Si multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, am inteles... am uitat de febra aia care nu trecea.
Nu te gindesti sa incercati un tratanent homeopat? Poate merge, macar pt o perioada scurta.
Ada, la Sara a fost eficient remediul?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna seara fetelor,
of of ce de bolnaviori....si noi am stat mai cu temere zilele trecute. Si Sara mea a avut secretii nazale (apoase doar), noaptea dormea mai rau dar si-a revenit dupa 2 zile. De ieri e la bunici si e lumea ei . Initial am zis ca merg azi dupa ea, dar mama a insistat sa o mai las o zi, doua. Ne e dor de numa de ea dupa o zi mai ales in aceasta perioada unica cand in fiecare zi mai spune cate un cuvintel noi. Plus mi-e o ciuda cumva efectiv ca acolo la tzara asa bine doarme si papa, iar aici ne chinuim de multe ori sa-i dam papa, sa o adormim, se mai trezeste noaptea. Cand imi povesteste mama ca de multe ori trage de ea sa nu se culce seara la 8 si doarme dimineata pana la 9, nu-mi vine sa cred. Iar la amiaza de multe ori doarme cel putin 3 ore.

Ioana, nu stiu daca a fost eficient acel tratament homeopat caci la 2 sapt. de la el Sara era cam la fel si am mers la pediatru care ne-a mai dat cateva sfaturi: sa scot laptele de vaca gras (doar 1.8 % sa-i dau), sa-i pun cate 2 lingurite pe zi de lactoza in ceai sau lapte si mi-a recomandat formula de lapte Novalac IT 2 special pt. reglarea tranzitului intestinal. Si a avut efect bun. Are scaun zilnic, fara efort si normal. Sa speram ca am scapat.

Mergi la inceput