Gravidutze si mamici de Cluj - 130

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Oana, incearca la farmaciile Aldera din Zorilor(pe str PAsteur amindoua, una sus si una jos) sa gasesti BUbchen. Cu se alea il spal si eu pe P.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ramo, imi pare tare rau. Nu stiu, parca sunt prea multe cazuri de genul asta, imi pare tare rau...

Oana, nu cred ca mai incepem cresa..cred ca apelam la bunici, de pe la sfarsitul lui septembrie.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ramo sincer imi pare rau Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste toate incercarile vieti

alexdeja sunt 2 sapt
are memorie fff buna
vroiam sa te intreb daca ti-ai luat pana la urma olita de lapte??///// si de unde
abia astept sa vad pozele cu nasica noastra scumpa si cu micuta nazdravana Tiadris

alina parcanu mai am emotii cu nastere, abia astept sa trecem cu bine amandoua si sa fim sanatoase

ioana,s cum esti????????

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

RAMO sincer imi pare tare rau....se pare ca nu le putem avea pe toate,daca ai una,n-ai alta si tot asa....pacatoricum suntem si noi alaturi de tine si sa ne dai vesti cand sti te simti in stare..

ALEX v-am admirat si eu pozele..tare frumoase sunteti amandoua

MULTUMESC tuturor ca sunteti alaturi de mine...si eu stiu ca nu merit asta,dra stau nu stiu de ce stau?in rest e om bun,cine-l cunoaste ar zice ca n-ar crede ce spun,dar la nervi si la gandire parca nu-i normal cateodata.ACUMA s-a calmat dupa ceva crize iarasi de dim ca ma trezesc tarziu zice,la 8 si un pic si ca el nu poate lucra...dra oricum nu putea ca sara doarme in cam cu mine si acolo pe balcon se lucreaza..acuma nu stie cum sa se linguseasca..dar ranile sunt cam adanci si nu stiu cand vor trece..

ies ca a sunat interfoonul si apare cu sara de la maica-sa s-o scot in parc...va mai scriu deseara

ioana...mami de sara si graviduta in 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

OanaAlina si Adriana bine ati revenit din preumblarile prin tara. Oana eu folosesc cosmetice din gama Weleda, sunt foarte bune si sunt organice.

Ramo, cuvintele sunt de prisos . Data viitoare o sa fie bine

Alex, Andreea, aveti niste copilasi tare draguti

Ioana, nimic nu scuza injuraturile, jignirile sau loviturile. Tu stii cel mai bine daca mai merge relatia voastra, dar eu cred ca te-ai descurca si singura, mai ales ca ai sprijin si ajutor destul.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Am mai scris o data dar s-a sters!!!

Oana gama Bubchen o mai gasesti si in Real sau in DM(care este tot in incinta Realului pe la intrarea din spate)

Ramo inca este la mare de asta nu va putut scrie ea,dar pe sambata-duminica o sa va explice si ea.A avut niste sangerari si de asta a mers acolo la dr unde i s-a zis ca sarcina s-a oprit din evolutie.A zis ca vb azi si cu Mironiuc sa ii zica si dansei.Iar ca si consolare se bucura ca o are pe Beiuta.Mai multe o sa va explice ea.

Ioana te rog mult ai grija de tine si sa iei decizia ce=a mai inteleapta !!!

Alex si eu vreau sa ajung la inaugurarea salonului sper sa si pot!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-sincer imi pare tare rau de ce ai patit.Acum, sincer, poate din experienta proprie iti zic ca omul nu se prea schimba in trasaturile fundamentale.Adica, chestii mici pot fi schimbate mai usor, tare mult trebe sa vrea sa schimbe in comportamentul lui ceva major ca sa si tina...din pacate...parerea mea.Si bunica mea a crescut 2 copii singura, pe vremea aceea nu era usor deloc, dar uite, si-a gasit pe cineva care chiar e ok.Nu vreau sa-ti zic sa-l lasi balta, asta numai tu poti sa hotarasti, fiecare ar reactiona altfel poate, fiecare are alte principii si altfel percepe cele intamplate.Eu iti doresc sa iei decizia potrivita, dar sincer nu cred ca te poti astepta din partea lui la schimbari majore.Ai grija de voi, incearca sa nu te stresezi si nu uita ca tatal tau e langa tine, nu esti singura, el te ajuta cat vad enorm de mult, atat financiar cat si psihic , noi suntem alaturi de tine cat se poate, si fi puternia si optimista mami pt copii tai frumosi!

Alex-sincer si eu m-as duce tare mult, dar n-am cu cine s-o las pe piti, la noi e chiar ora baitei, tati lucreaza din pacate sigur pana tarziu...dar daca se iveste ceva speranta,te anunt!

Ramo-ce as putea sa mai spun in plus de ce au zis fetele?Imi pare enorm de rau ca ai patit asa ceva, dar poate e mai bine acum, poate natura si-a spus cuvantul, poate nu era ok fatul si e mai bine asa, sunt sigura ca data viitoare va fi bine!Nu ca sa fac comparatie, sau sa te fac sa te simti mai bine, ca sigur nu va ajuta, dar iti spun si va spun la toate de fapt ce am patit azi, si ca sunt, zic eu situatii mai grave...

am fost la gine inapoi pt interpretarea rezultatelor mele hormonale...m-a trimis medicul sa mi le fac ca oricat tratament hormonal imi dadea, mucoasa mea uterina nu se ingrosa...hormonii mi-au iesit de 3 ori mai ridicati decat trebuia, deci...e nasol si hormonal, nu inteleg cum dracu...(ma scuzati), ca doar inainte sa raman insarcinata never ever n-am avut nimic.eu sincer cred ca de la atatia hormoni bagati in mine in ultimii 4 ani, ca de atunci eram tot cu hormoni.ba sa raman, ba sa-l pastrez, ba sa-mi revin dupa nastere...si ca daca asa stau lucrurile, pot incerca sa mai faca un chiuretaj sa elimine mucoasa care de fapt nu e activa si sa speram ca se reface cu una functionala, dar...el nu prea crede ca voi avea vreodata inca un copil...

ma simt ...cum sa spun...jumatate de om, parca-s secata, nu-s buna de nimic...nu pot sa-mi inchipui sa nu pot face odata inca un copil.nu ca as vrea tare mult acum,ca sincer cateodata zic ca nu mai vreau, dar, daca voi vrea?un cretin, scuzati, a avut puterea sa se joace cu viata mea...ca asta a facut...si cel mai naspa, ca am facut si eu un an de gine la faculta, si stiu ca a gresit...nu stiu, cum poti face sa accepti asa ceva, ca nu vei mai putea avea copii?

va doresc o seara faina, sa ne bucuram de tot ce avem, ca sigur sunt alte cazuri si mai nasolae, suntem norocoase ca avem niste copii superbi, si restul, ce vrea D-zeu...

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ramonela va fi bine data viitoare!

Meli, poate vor fi si in cazul tau minuni! E greu sa stii ca nu poti avea copii, chiar daca nu esti convinsa ca mai vrei... Bine ca esti sanatoasa si tu si Timea!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Off, ce de vesti triste
Mai fetelor, trebuie sa ne bucuram de ce avem, sa ne bucuram ca suntem sanatosi si avem toate copii minunati... Si mie imi vine de multe ori sa ma dau cu capul de pereti dar ma uit la Andrei cum imi zambeste si nu ma pot abtine sa nu-i zambesc inapoi, si parca suport mai usor orice.
Ramo, imi pare tare rau
Meli, nu renunta, se intampla atatea minuni, plus ca am inteles ca nici medicina nu si-a spus inca ultimul cuvant. Iti tin pumnii
Ioana, intra pe mes cand poti sa mai povestim Eu iti inteleg mare parte din framantari, dar incearca sa te gandesti in primul rand la ce e mai bine pentru copii tai. Sigur te poti descurca si fara el daca vrei, depinde doar de tine. Eu nu zic sa te desparti de el ca stiu cum e, dar ar trebui sa pui piciorul in prag
No, de la noi doar de bine, restul le tin pentru mine
Andrei a inceput sa faca mici crize, se pune pe jos si plange daca nu ii convine ceva... nu sunt sigura dar le asociez cu revenirea lui taica-sau in peisaj dupa o absenta de vreo luna si ceva, sper sa ii treaca repede.
Apropo, voi le dati copiilor inghetata? Ca eu nu mai scap de el, tot 'didii' imi cere.
Nu facem o intalnire de bebei in parcul mare?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana,Nico-

ar fi o idee super cu intalnirea.ce ziceti de saptamana viitoare luni dupa-masa in parcul mare?

Mergi la inceput