Burtici fericite de septembrie-octombrie (155)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

asta-i ultimul ... pe ziua de azi!

belciug ptr nas ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

techiluta ia unde era salvarea ta ... aici

v-am disperat, nu?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

totusi, e in categoria "traieste sanatos", deci tre' sa nu fim egoiste si sa i-l sugeram si ralukai

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

gata!am bagat ochiul in catalogul la redoute, puteti vedea si voi pe site-ul lor ce am vazut eu in catalog , foarte scumpe.

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Vai Ellenuta dar carligul ala de poseta este demential.....imi si imaginez cum merg frumos la o terasa, scot carligul si imi atarn poseta de masa.....cred ca am sa lesin de ras.

Apropos, pe unde umbla Ralu ca la ea chiar nu e cazul de nascare ?

Eu am facut deja o tura in oras....acum bag un pic de curat...asa adica impaturesc tricourile....si apii plec iar....dar mai stau pe aici cu ochiul pe voi ca tare sunteti simpatice

Am vazut si eu pozele lui Hatsumono super finuta fata, pupam si pe ea.
Sotul tau mi-a schimbat parerea tampita si preconceputa din capul meu sec de meduza ca asiaticii ar fi asa ....fara sare si fara piper, usor anosti....si plictisitori.....Se vede ca e un baiat fain si ca eu nu stiu mai nimic dspre ei.
Poate chiar ne povestesti cateva cuvinte despre ei ca barbati, despre conceptii ...faze ciudate....
Stiu ca s-a mai vorbit pe aici pe vremuri despre "ce si cum" in alte tari.
Sper sa nu apara acum Kawaichan sa ma carpeasca ca mie deja mi-e frica de ea ...a bagat o spaima in mine

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Plec acasa, in caz ca mai pot intra de auzim, daca nu
si vb maine la cafea

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Plec acasa, in caz ca mai pot intra de auzim, daca nu
si vb maine la cafea

paaaa....si odihna placuta acasa

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

of, am obosit...am pus autocolant pe jumate de dulap...mai am jumate...dar acum ma bag la nani...ca au ramas rafturile de sus si alea de jos care ma chinuie ingrzoitor...
imi doresc odihna placuta, dar si voua va doresc la fel...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

"neatza" si de la mine fetelor

frumoase cadouri in magazin ...

Aida, tu ziceai mama ca ti s-a lasat burtica? Doua dejte sus si eu ... a inceput sa se lase (avem acelasi numar de saptamani) ... nu dramatic, dar parca respir si eu mai usor ;

Techila ai fost la buzau si n-ai dat si tu un semn de viata? ... ieseam si noi la o terasa sau iti prezentam unul din cele doua parcuri ; sry ca nu am fost on line cand ai intrebat de drum pt ca ti-as fi spus eu ca e drumul bun si usor ... doar cu statul in masina sa te impaci ...

ma bucur ca Maria ne-a dat vesti si Kawaichan - multumesc pt actualizarea listei cu bebei (mea culpa ca eu nu ma ocup dar am crezut ca o vor face fetele care intra zilnic )

Iulika , vazut pozele cu tine si Nicholas, doamne, uluitoare expresia de pe fata ta ; ma bucur ca sunteti bine si sanatosi; sa ma tii la curent cum procedati cu pisica din dotare dupa ce ajungeti acasa cu asta mic ;

Lutoniana abia astept si eu magazinul;

raportez ca azi am epilat (a se citi ras) tot ce am apucat pt ca maine merg la dermatolog (una problema veche, reactivata din cauza de sarcina ); eu cu epilatul nu am avut niciodata prea mari probleme din cauza ca nu sunt f.f blanoasa si nici nu creste prea repede

trimit si revin, tb sa schimb si eu semnatura

daci

34+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

of, am obosit...am pus autocolant pe jumate de dulap...mai am jumate...dar acum ma bag la nani...ca au ramas rafturile de sus si alea de jos care ma chinuie ingrzoitor...
imi doresc odihna placuta, dar si voua va doresc la fel...

Somnic bun si linistitor.....
Si da, am vazut si eu ca pot sa fac cate ceva ...orice activitate, daca o am in fata mea, la nivelul mainilor.....daca ma asez este imposibil sa ma mai ridic de pe jos....imi si imaginez ceva ca la celebrii halterofili.....iar sus nu ma bag ca a zis Aida ca mi se rupe apa.....si nu vreau inca

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

gata, asa e mai bine

cum esti Anco, ai incercat sa te ridici, ti-a trecut durerea?

Mimika, multumesc tare pentru momentele pe care ti le rupi si ne mai sfatuiesti; prind foarte bine ;

Techila, somn usor sa ai !

daci

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput