Burtici fericite de septembrie-octombrie (155)
Raspunsuri - Pagina 8
hatsumomo spune:
asta in caz ca n-avea, destule fotomodeale prin odiseea noastra
glumesc, f frumoase pozele, si tu, si burtica (la cate sapt sunt facute ultimele??) si mi-a placut tare rochita ta cu floarea aceea mare in fatza si ne pare bine de cunostinta
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
http://good-times.webshots.com/album/570352355WKXmEbnunta[/ur
[/quote]multumesc foarte mult selen pentru aprecieri
ultimele 2 fotografii le-am facut acum 2 ore special ptr prezentare :)
\ ideea nu era sa intru in categoria fotomodelelor din odisee ci doar sa fac cunostinta cu burtica :P toate burticile pe care le am vazut eu pana acum in odisee sunt micute si dragute deci sunt sigura ca la fel este si burtica ta ...mica sau mare tot grea este si tot frumoasa
36 +
hatsumomo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco hatsumomo, esti o superba, cu o burtica mica si faina, manga cred ca asa ma simt si eu, cu ceva palpitatii. techila, 3no-spa/zi mi-a zis si mie, e adevarat ca pana acum n-am luat decat din ala de 40mg. mimika, esti o comoara cu sfaturile tale. bine ca am la cine sa ma raportez. anco 35+???? si poze |
anco multumesc ai aceleasi aprecieri si tu din partea mea
36 +
MangaGirl spune:
hatzumomo si selen sunteti doua frumoase...una mireasa, una cu burtica prin gradina.
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
x_ggg spune:
Luna a 8 a cuprinde saptamanile 32-35.
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
31+ cu - Rares
AMR 9 saptamani brrrr
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk
techila spune:
mi-a venit soatza si m-a rugat sa merg jos sa mananc ca nu putea sa imi aduca ciorba la pat (nu e prea indemanatic)...oricum tot el s-a chinuit sa ma coboare si sa ma urce...a plecat acum, am ramas cu voi...acum impart un pepene cu javra...
manga, eu de epilat pe picioare ma epilez relativ usor ca stau in fund si pun un picior indoit ori in pat ori pe un scaunel ...ma fac cu aparatul...la patza insa e alta situatie...(nepota-miu nu putea sa zica putza, iar mie patza mi se pare foarte feminin si exotic), la patza zic nici in oglinda nu o mai vad ca atarna burta peste ea...si ma intind pe spate in pat si ma face sotz...alta solutie chiar nu am...si e cu multe pauze ca nu pot sta prea mult pe spate...
soacra-mii i-am zis de o prietena de-a mea care a nascut gemeni prin cezariana si acum e acasa bine mersi si se descurca f bine si fara mare ajutor (adica mimika..). soacra-mea nu stie ca intru pe forum la voi, iar sotz mereu imi zice ca sa am grija ce zic de ma-sa ca sa nu intre si madama cumva pe aici si sa ma descopere...ca e maaaare internauta.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 8 zile
anco spune:
mama ce soacra ai techila . eu nici pe picioare nu ma pot epila calumea, tot cu aparatul. m-am facut saptamana trecuta si dupa ce am terminat (sau asa am crezut eu) cand am ajuns la lumina buna am descoperit numai fire ramase. asta e...ce sa fac?
ma simt mai bine acum, parca mi-am mai revenit.
tocmai a venit curierul cu catalogul de la redoute toamna -iarna , bag un ochi la preturile impresionante
anco 35+???? si
poze
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Neata dragelor... citesc la pas cu voi, vad ca sunteti in mare forma . Am intrat sa va pun si voua www.shopmania.ro/magazin~online-lenjerie-intima-pentru-barbati~produs-tanga-mos-craciun~p-4916996.html" target="_blank"> idee de cadou ca tare m-ati mai distrat si voi cu magazinul vostru. Pup pe toata lumea monis 28 acum si cu poze |
[-:)))]
hai mai ca e un cadou potrivit .. cam pe la sarbatori se redeschide sezonul de pentru odiseea noastra .. nu?
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
sau poate sa le oferim cadou cate un d-asta
in functie de cum se comporta??
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
aveti probleme cu locul unde puneti geanta la restaurant ..
hehe .. ne salveaza magazinul nostru preferat .. carlig
sau varianta feminina a urinarului ... aici
hehe .. asta-i bun daca plecam cu masina si nu vrea sotu' sa ne opreasca la pis ...
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
techiluta ia unde era salvarea ta ... aici
v-am disperat, nu?
Eva
papa bun