Burtici fericite de septembrie-octombrie (155)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Hatsumomo frumoase pozele! Mi-a placut mult si rochita cu floare in fata!

Cami nu am putut va vad jucaria

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna, fetele!
Adriana_m, la multi ani si tot ce iti doresti!
Monica, multa bafta si sa ne tii la curent!

Ma tot uit cat de putin mai aveti unele dintre voi si nu-mi vine sa cred...eu inca nu am luat nimic pentru bebe; am incercat o lista pentru spital si sper ca vineri dupa eco sa luam patutul;

Apropos de discutii cu soacra, a mea e super ok, dar are si ea un fix: cica stie ca daca se naste bebe in luna a opta se naste mort, nu stiu cine i-a bagat in cap treaba asta ca nu o convinge nimic de contrariu...Chiar, cand incepe luna a opta, in ce saptamana?

Azi am fost din nou la munca, si la intoarcere spre casa la doi pasi ma opream ca aveam niste intepaturi de credeam ca ma scap pe mine; bineinteles ca aveam in plan sa merg printr-un Miniblu si prin Carrefour, dar am renuntat ca ma cam speriasem, asa de tare ma lovea, acum eu zic ca 90% e cu capsorul in jos

32+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mimika, mii de multumiri pentru detalii, sa dea DD sa fiti sanatosi in continuare, ca din cate vad nu e dracu' asa de negru!

Luto, eu stiu sigur ca nu nasti pana vineri, dar sa stai cumintica, da!

Monica, tinem pumnii sa iasa cum o si mai bine!

Anco, sati cumintica in pat si baga un nospa, cine stie de la ce te simti asa.

Eu m-as baga la un somnic, dar asa de rau m-a nervat soatza cu ceva la telefon incat zici ca sunt bagata in priza, am niste nervi de nu mai pot!

----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata dragelor... citesc la pas cu voi, vad ca sunteti in mare forma .

Am intrat sa va pun si voua www.shopmania.ro/magazin~online-lenjerie-intima-pentru-barbati~produs-tanga-mos-craciun~p-4916996.html" target="_blank"> idee de cadou
ca tare m-ati mai distrat si voi cu magazinul vostru.

Pup pe toata lumea

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

uve pe timpuri se spunea ca optilicii nu traiesc. Am si eu o matusa care a nascut la 8 luni si intr-adevar nu a traiat...dar ma gandesc ca pe atunci lumea nastea acasa...daca plamanii nu erau dezvoltati...probabil ca sansele de supravietuire erau mici...cam asa fac eu legatura...altfel nu-mi explic..dar cred ca nu mai e cazul de scenarii din astea horror azi.

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Techila, mi se pare totusi un program destul de incarcat pentru tine dat fiind situatia ta: boraci marisori in burticuta, cateva zile pana la nastere, burta cu zgarieturi saracuta. Felicitari, sunt impresionata .

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu cunosc 3 persoane adulte nascute la 8 luni, plus fina mea si fata nasilor care sunt bine merci cu totii... poate depinde si de fiecare, nu stiu.
SIcer sa va spun, tot cu asta ma sperie si pe mine mama. Ca sa nu nasc, sa intru in 9 luni ca nu e bine, ca sa nu nasc la 8, ma mir ca nu i-a zis si drei joi ca am fost cu ea.
DIn cate stiu si eu, la fel, ideea este cu plamanii ca exact la 8 luni se intampla nu stiu ce cu ei. Ca mai bine la 7 decat la 8... nu stiu care-i faza exact.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

uve pe timpuri se spunea ca optilicii nu traiesc. Am si eu o matusa care a nascut la 8 luni si intr-adevar nu a traiat...dar ma gandesc ca pe atunci lumea nastea acasa...daca plamanii nu erau dezvoltati...probabil ca sansele de supravietuire erau mici...cam asa fac eu legatura...altfel nu-mi explic..dar cred ca nu mai e cazul de scenarii din astea horror azi.

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Probabil ca asta e explicatia..., noi sa fim sanatoase si bebeii nostri

32+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Hatsumomo bine ai revenit! Esti o draguta, iar rochita aia cu flori imi place la nebunie!

Luto am vazut la ce afacere te-ai gandit. E supe sa stii. Eu chiar ma gandeam la un moment dat sa te rog sa imi cumperi tu Infacol. Pana la urma mi-a luat o prietena care si-a facut concediul la Londra. toul este sa vezi cum rezolvi cu transportul si la ce pret. Eu sunt fan al cumparaturilor pe internet, din pacate de pe site-urile de afacra mai greu sa comanzi. Vazusem de exemplu niste hainute super pe www.next, dar din pacate nu mai vor sa livreze in Romania. Asa ca bafta multa si asteptam cat mai repede sa fie gata site-ul.

36+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Neata dragelor... citesc la pas cu voi, vad ca sunteti in mare forma .

Am intrat sa va pun si voua www.shopmania.ro/magazin~online-lenjerie-intima-pentru-barbati~produs-tanga-mos-craciun~p-4916996.html" target="_blank"> idee de cadou
ca tare m-ati mai distrat si voi cu magazinul vostru.

Pup pe toata lumea

monis 28
acum si cu poze

buna idee de cadou, numai bine pe atunci se poate folosi linistit.

alex, asta o sa fac azi, stau in pat si va citesc. nici nu m-am mai ridicat de atunci, nu imi dau seama daca pot sa ma ridic sau nu.

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput