Burtici fericite de septembrie-octombrie (155)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Daciana aveai o poza cu pisicul bagat intr-un cos, foarte reusita (sper sa nu te confund ca scleroza e in floare....si sunteti cam multe cu pisicute)...eu propun cand vii cu bebelache acasa sa pui si capacul la cos si gata...nu e nicio problema

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

... apropo de statul intr-un picior sau de facut podul de sus; eu sunt aproape sigura ca inca as mai fi in stare sa fac sfoara pe un picior ... dar cine m-ar mai ridica daca as reusi ???

m-am cantarit azi dimineata si am 86 kg (13 castigate cu sarcina)

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliella
E bine sa aveti la voi macar 2 paturici pentru schimbat pampersul..sunt facute de Seni. Sunt utile ca sunt sterile si puneti bebele pentru toaletat pe ele si nu pe mesele de pe acolo.

Giuliella unde se gasesc aceste paturici?
eu ma gandeam ca as putea folosi niste scutece din acelea de finet..apropo, de scutece de finet..pentru fetele din Cluj, sa stiti ca eu am gasit sambata la Carrefour cu 5,7Ron/bucata; am luat 5 si parca m-as mai duce sa iau inca atatea..nu stiu daca este o afacere sau nu (poate iesiti mai ieftin daca veti cumpara materialul si le faceti voi..eu nu am talent/masina de cusut/mama, soacra pe aproape care sa ma ajute)

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hatsumomo

buna burticele frumusele
am inceput si eu numaratoarea inversa 'AMR 4 SAPT ' saptamani care sper eu sa fie cat mai scurte si inainte ca aceste sapt sa se incheie mi-am adus aminte ca am o datorie fata de voi si anume sa ma prezint ,chestie p care trebuia sa o fac mai demult dar ...... niciodata nu este prea tarziu asa ca am sa pun linkul cu almbumul meu foto sa va fac cunostinta cu burtica cu sotul meu si cu mine sper sa ma descurc pupici pe burtici si numai bine
http://community.webshots.com/album/573475774nZlFHE?start=0

Esti tare draguta! parca si ai asa, un aer asiatic..

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Daciana aveai o poza cu pisicul bagat intr-un cos, foarte reusita (sper sa nu te confund ca scleroza e in floare....si sunteti cam multe cu pisicute)...eu propun cand vii cu bebelache acasa sa pui si capacul la cos si gata...nu e nicio problema

nu-i al meu al mic si negru din cos lucia ; cred ca e al lui lullaby ; a mea e o piticutza alba

daci

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hatsumomo

buna burticele frumusele
am inceput si eu numaratoarea inversa 'AMR 4 SAPT ' saptamani care sper eu sa fie cat mai scurte si inainte ca aceste sapt sa se incheie mi-am adus aminte ca am o datorie fata de voi si anume sa ma prezint ,chestie p care trebuia sa o fac mai demult dar ...... niciodata nu este prea tarziu asa ca am sa pun linkul cu almbumul meu foto sa va fac cunostinta cu burtica cu sotul meu si cu mine sper sa ma descurc pupici pe burtici si numai bine
http://community.webshots.com/album/573475774nZlFHE?start=0

Bine ai venit!

am vazut si eu pozele , frumoase tare, dar cam micutza burtica ?! cate kg ai luat pana acum?

daci

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

nu-i al meu al mic si negru din cos lucia ; cred ca e al lui lullaby ; a mea e o piticutza alba
daci

deci e clar...pot sa iau si niste lecitina pe langa Omega 3
Te rog sa ma scuzi ca am confundat pisicile

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Dana , e buna afacerea cu scutecele din finet, de la carrefour, zic si eu ... ca nu mai stiu cat am dat pe metru , dar sunt gata surfilate si nu-ti mai bati capul; nu cred sa gasesti in alta parte mai ieftine si decat sa stai sa cauti croitorese .....

fetelor, acum cand as mai fi stat si eu cu voi merge prost, ori netul meu ori forumul

va las si sper sa va prind mai pe seara

daci

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

daci

deci e clar...pot sa iau si niste lecitina pe langa Omega 3
Te rog sa ma scuzi ca am confundat pisicile

hihihihihi, eu te scuz dar oare te scuza si matza ?

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

daciana, ma simt mai bine, dar ma duc sa mai bag un no-spa, asa de amiaza , ca sa fie 3 /zi.
scutece eu am gasit aici cu 4 ron/bucata si am luat si eu ca materialul era 13 ron ml si ieseam undeva la 4,5 ron/buc scutec netivit. deci vorba voastra, cauta croitoreasa, plateste tivitul..etc asa ca am iesit bine asa, zic eu.

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput