Burtici fericite de septembrie-octombrie (155)
Raspunsuri - Pagina 6
mary_07 spune:
Ar fi cazul sa mai zic si eu ca am visat acum 2 nopti ca nastea Lucia??? Si ca avea baiat?...
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan
_
The Big Day - 25 august
Danuta1979 spune:
Buna "dimineata" burtici!
La mine e inca dimineata..of...
Monika...asteptam vesti despre tine...daca te interneaza de azi...daca nasti miercuri...amanunte...si oricum iti tinem pumnii foarte stransi:)
Lucia, ideea cu site-ul mi se pare super tare. Astept sa ne trimiti linkul. Apropos...tot nu ai aflat ce ai in burtica (fetita sau baietel)? La ce nume te-ai gandit? Ti s-a intors sotul acasa?
Dana 35+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 4-5 saptamani
selen80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Cea mai fericita 36 + cu |
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta
MangaGirl spune:
eu am palpitatii in dimineatza asta...si nu inteleg de ce
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
techila spune:
va zisei ca imi fac to do list....ei bine, pe ordinea de zi astazi se aflau: de pus autocolant in dulapul de boraci (le-am facut dulap din rigips mare cat un perete, cu 12 rafturi in total, pe care tre' sa le autocolentez)...si abia ma apucai de treaba cand m-a sunat ..ghici...soacra...40 min..am pierdut o gramada de timp, am facut doar 3 rafturi....acu iau pauza de odihna. tot pentru azi mai am in plan transferul muscatelor dintr-o jardiniera in alta si ceva epilat ca maine merg la eco. bonus pentru ziua de azi: mi-am maturat camera - deja facut
anco, ia mama un no spa forte daca nu te lasa...mie mi-a zis doctoresa ca am voie 3 pe zi (d-astea forte), nu-s chiar asa apa de ploaie ca alea simple...
acum astept sotz sa imi aduca mancare...si vad ca nu mai vine...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 8 zile
mimika spune:
Alex, mi-a fost cam greut dupa ceza, vreo 2 zile. De la 3 dupa-amiaza, vineri cand m-au dus in post-operator, am stat nemiscata pana a doua zi la 10. Oricum, vreo 3-4 ore nu am avut decat cap si maini, restul nu mi le simteam. Apoi imi bagau calmante pe perfuzie, dar ma durea spatele rau de tot. Bine, ca eu apucasem si pe un pat nasol, ca eram ultima adusa, ultimul pat. A venit Razvan o data la mine, apoi l-am trimis acasa, ca nu avea ce sa faca acolo. A venit si vara-mea ca lucreaza in spital la cardio. Am mai atipit din cand in cand. Noaptea a venit o duduie galagioasa si nu a mai dormit nimeni in tot post-operatorul. Cred ca a plecat acasa cu frigiderul plin Si cu un BB de 4800gr. A doua zi m-au dus cu caruciorul in salon. Evident, eram chiaunita de durere si de atata stat pe spate. Apropo, daca aveti rahi anestezie, sa nu cumva sa ridicati capul pana trece efectul anesteziei. Mie mi s-a spus si am stat cuminte, o alta colega nu a stiut, a ridicat capul si a plecat din maternitate cu dureri de cap mai mari ca alea de burta. Aveti grija! Cam la 24 de ore de la ceza am fost la bebici, cu greu m-am deplasat. La 48 de ore am inceput sa merg fara sa am senzatia ca lensin la fiecare pas. Cel mai greu imi era in momentul ridicatului in picioare, sa ma indrept de spate. As fi mers cocosata.Insa, cu cat te misti mai repede si mai mult, cu atat iti trece mai repede. Usor de zis, mai greu de facut. Supozitoarele cu diclofenac au fost foarte eficiente. Iarasi, cu cat mai putine analgezice, cu atat recuperarea e mai rapida. La o saptamana de la ceza eram Speedy. Am o taietura mica si frumoasa Si oricum am uitat orice durere.
hi5
poze
selen80 spune:
asta in caz ca n-avea, destule fotomodeale prin odiseea noastra
glumesc, f frumoase pozele, si tu, si burtica (la cate sapt sunt facute ultimele??) si mi-a placut tare rochita ta cu floarea aceea mare in fatza si ne pare bine de cunostinta
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila va zisei ca imi fac to do list....ei bine, pe ordinea de zi astazi se aflau: de pus autocolant in dulapul de boraci (le-am facut dulap din rigips mare cat un perete, cu 12 rafturi in total, pe care tre' sa le autocolentez)...si abia ma apucai de treaba cand m-a sunat ..ghici...soacra...40 min..am pierdut o gramada de timp, am facut doar 3 rafturi....acu iau pauza de odihna. tot pentru azi mai am in plan transferul muscatelor dintr-o jardiniera in alta si ceva epilat ca maine merg la eco. bonus pentru ziua de azi: mi-am maturat camera - deja facut |
si eu mi-am pus pamant in doua ghivece sambata si mai trebuie sa-mi cumpar vreo 2 mai mari ca desteapta de mine mi-am luat de ceramica...dar nu m-am gandit ca alea sunt doar de fatada si ca-mi trebuie si de plastic cu gauri la fund ca sa nu omor florile.
ce as vrea si eu dulap din rigips...ca la mama acasa cu muuuuuult spatiu sa incapa tot. oare cand?
cu ce te-a delectat soacra? si eu am vorbit cu a mea sambata seara...la cererea ei si-mi tot spunea sa-mi iau concediu mai repede daca nu mai pot. :) face eforturi si apreciez.
o intrebare...cum mai reusesti tu sa te epilezi...ca eu cand am fost viteaza acum 2 sp...mi-a luat mult...si a curs si sange
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui MangaGirl
mai luci da' ce-i cu supararea asta? fata iti zice de bine acolo...nasti repede, cu galieri si unde mai pui ca e si flacau!!! what more can you want? MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
si cine imi cara bagajul pana la spital ? si daca vreau si eu un suc cine imi cumpara ?
Dar nu se intampla pana vineri, stiu asta sigur.
Selenico am glumit, stii, nu ?
Cea mai fericita 36 + cu
anco spune:
hatsumomo, esti o superba, cu o burtica mica si faina,
manga cred ca asa ma simt si eu, cu ceva palpitatii.
techila, 3no-spa/zi mi-a zis si mie, e adevarat ca pana acum n-am luat decat din ala de 40mg.
mimika, esti o comoara cu sfaturile tale. bine ca am la cine sa ma raportez.
anco 35+???? si
poze