Burtici fericite de septembrie-octombrie (155)
Raspunsuri - Pagina 5
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco am intins niste rufe pe balcon si am crezut ca ma ia dreak acolo, ca lesin si cad jos. nu aveam pic de putere sa ma tin pe picioare. |
Te rog stai calma si odihneste-te
toate gravidoasele
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
MangaGirl spune:
monica bag si eu niste si tinem pumnii sa fie totul bine.
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
selen80 spune:
Kiki, eu am vazut chiloti din aia si in Carrefour, dar nu mai stiu pretul...eu una mi-am luat un set de chiloti maari de la jolidon...sper sa ma descurc cu ei, daca nu, Carrefour e la 10 min de spital
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi ca nu e inca ora pranzului!
Am muncit de dimineata de nu mai pot, abia acum m-am asezat sa imi trag sufletul, nici ca mai fac ceva pana maine dar cine are acum dulapuri ordonate si curate la bucatarie si rufele spalate?
Techila, mi te si inchipui in platosa aia de crema cu pudra, vai de viata ta, bine macar ca ai putu dormi!
Luto, ideea este minunata, mai ales daca sunt produse care nu se gasesc la noi si la preturi rezonabile, ca multa lume plange dupa site-uri care sa livreze la noi in romanica, asa ca multa bafta si asteptam cu nerabdare deschiderea. Eu sigur ma abonez!
Mimika, multumim de informatii, ne sunt extrem de utile, plus ca eu cand vad cat de calma esti imi fac sperante.Cum ti-a fost dupa cezariana, greu?
Ma duc sa pap ceva si revin, pupici!
----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
MangaGirl spune:
luci incapatanat e ca ta-su ca eu sunt un inger ...yeah, right...
varsta bebe
poze
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Manga, asa cum i-am zis si Aidei, eu chiar sper sa aveti dreptate....sa nasc macar in august, cand inca e dr mea in tara..dar sa va zic ca eu toata noaptea am visat ca a nascut Luci?? si am visat toata conversatia noastra de pe forum, galeria, felicitarile, tot tot! a, si era baiat |
Cea mai fericita 36 + cu
anco spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
Te rog stai calma si odihneste-te toate gravidoasele Aida ... 35+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
nu ma bate ca nu m-am intins eu in sus ca sforile mele sunt a nivelul balustradei, deci la nivelul burtii,dar ...si in pat tot asa slabita ma simt. simt ca tremur.am mancat si chiar am mancat dulce, mi-am luat medicamentele si stau intinsa. atat am facut, am scos rufele din masina si le-am pus pe balcon si nu mai pot. mai aveam de bagat la masina dar nu mai pot.
anco 35+???? si
poze
santorini spune:
'Neata, ma bag si eu la o cafeluta, ca dupa nastere cred ca nu avem voie sa mai bem (in cazul in care alaptam)!
Monica multa bafta daca te internezi astazi si sa ne tii la curent cu ce hataraste dr. ta!
Luto vad ca se gandeste la afaceri. Bravo si mult succes (sa recuperez si eu din capitolul trecut sa vad exact despre ce afacere este vorba).
Selen sa stii ca si eu mi-am luat chiloti din aia normali, dar fff mari de la Metro. Si erau cam la acelasi pret cu iai de unica folosinta. dar totusi au un pic de danteluta sus
Ma duc la capitolul anterior sa vad ce ati mai facut!
36+ cu
nazdravanul meu
hatsumomo spune:
buna burticele frumusele
am inceput si eu numaratoarea inversa 'AMR 4 SAPT ' saptamani care sper eu sa fie cat mai scurte si inainte ca aceste sapt sa se incheie mi-am adus aminte ca am o datorie fata de voi si anume sa ma prezint ,chestie p care trebuia sa o fac mai demult dar ...... niciodata nu este prea tarziu asa ca am sa pun linkul cu almbumul meu foto sa va fac cunostinta cu burtica cu sotul meu si cu mine sper sa ma descurc pupici pe burtici si numai bine
http://community.webshots.com/album/573475774nZlFHE?start=0
36 +
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Cea mai fericita 36 + cu |
mai luci da' ce-i cu supararea asta? fata iti zice de bine acolo...nasti repede, cu galieri si unde mai pui ca e si flacau!!! what more can you want?
varsta bebe
poze