Burtici fericite de septembrie-octombrie (155)
Raspunsuri - Pagina 19
monica_dicut spune:
Hop si eu p'acilea
MIHA Daca o fi sa fie atunci bafta si noroc si sa ne vii cu vesti bune
Asa, am vorbit si eu cu doctora. Ma internez miercuri si nu va fi The Day. Probabil ca una din cele urmatoare dupa 19 dar pana in 24 musai(...). A ramas ca ne auzim maine sear asa-mi spuna cand sa ma duc si ce si cum... oricum sunt impacata asa cu mine, cu ideea, cu lumea ce ma inconjoara.. cu tot
Asa ca daca vrea cineva si data de 19 va rog serviti-va Selenica?? Santorini???Kawaichan??
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
raluk16 spune:
techila deci nu vrei sa ma lasi sa merg la baie, sa beau apa si apoi sa mananc si eu in sfarsit dupa maratonul asta... bine... ma uit si la poze...
Uau!!! Esti mama eroina! Te admir enorm ca mai poti trai cu o burta asa mare, nu ma mai gandesc si la faptul ca tu tot lucrezi de atata vreme in casa!!! Esti extraordinara!
30+
monica_dicut spune:
tequilla, esti foarte tare. Eu am 117 in diametru si am numa 1 da burta me apare muuuuuuuuuuuuuuuult mai mica. Si chiar este. Oricum, esti simpatica foc
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
lutoniana spune:
techiluto wwwoooooooww mami cred ca faci niste grasani ....ce burtuloaie ai .... insa nu se compara nimic cu privirea ta.....atat de fericita si atat de implinita......mai ales in poza in care le-a pregatit mami dulapul ......
Nu mai e mult si trece.....si ca sa o citez pe Obelixa noastra:
mi-a zis dupa natere, cand o intrebam daca doare.....
nu mai conteaza.....
Ne vom aminti cu drag de burta ta plina de crema si pudra.....cand vom schimba impresii despre alaptat.....
Esti o dulce
Cea mai fericita 36 + cu
raluk16 spune:
Moni ma bucur ca te-a mai lasat doctorita. Sunt sigura ca ea stie sa aleaga sa nu fie prea devreme (ca bebe sa se mai hraneasca "din tine" ) si in acelasi timp sa nu fie prea tarziu (cand exista riscul sa-ti creasca analizele).
Acum ca am ajuns la zi, merg sa-mi schimb semnatura, si va mai intreb cate ceva din ce informatii am strans in cititul asta din urma:
Deci in astia doi ani, eu imi redeschid magazinul bio, Lucia deja deschide businessul de gravide, techila face retea brendon, si monica face bimbomarket!!!
Mai, care firme de biberoane sunt fara BPA? Ca am vazut la noi in farmacii Dr.Browns si eu stiam ca astea is foarte bune anti-colici si sunt BPA-free. Dar nu scria nimic pe cutie. Aventul iarasi nu scrie nimic. Am intrat sa caut si tommee tippee din astea de care spuneti, si nici la astea nu scrie... Deocamdata mi-am luat un nuk de sticla, preventiv, ca as vrea sa alaptez.
Dar imi placea pompa de san de la avent si aia vine cu cateva biberoane, si ma enerva ca sunt din plastic clasic...
Apropo, nu mi-ati zis, cele care aveti pompa de san, de care aveti? Inca nu sunt hotarata daca sa-mi iau sa am acasa pentru furia laptelui sau nu. Stiu ca spusesem ca-mi trimit sotul sa cumpere doar daca este nevoie, dar la noi in oras sunt aproape duble decat pe net, asa ca m-as gandi de doua ori...
Care zicea pe aici ca isi ia scutece facute de bella, ca au gaurica in dreptul buricului? Mi-au spus deja mai multe farmaciste ca scutecele de la happy (care sunt facute tot de bella) sunt mult mai bune decat pampers, ca au avut plangeri la pampers de iritatii, si cu happy niciodata! Nu m-as fi gandit, ca eu cred ca pampers e cel mai scump. Voi pe care va axati?
Revin dupa ce merg la baie
30+
raluk16 spune:
am schimbat si semnatura, eu stiu ca acum intram in luna a 8-a
No, acum o sa va para rau ca mi-a revenit netul, la cat v-am plictisit!
31+
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adela2006 tot am uitat ceva aida te-am visat azi-noapte draga fumam o tigara imreuna |
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
anco spune:
techila, asta e cu burtica ta, si lasa ca trece.punem burtiera dupa ce nastem si o sa fim frumoase.
anco 35+???? si
poze
aidaciolac spune:
eu cu Emma am folosit de la inceput pampers , adevarat ca cel adus din Austria , si nu s-a iritat niciodata si abia dupa 4 lunui am inceput sa folosesc si altceva mai ieftin. Acum tot pampers am cumparat si tot de afara
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
giuliella spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Medicul care ma supravegheaza este dr. Dimitriu. Acum, nu stiu daca o sa ma si supravegheze la nastere, depinde cand si cum ma apuca, inca n-am discutat daca vine de-acasa in caz de nu este in spital. Voi naste la Sp. Judetean. Colege de camera...eu stiu??!! Noi suntem un pic mai mititei, pe la coada listei, si imi doresc din tot sufletul sa ajung pana la capat cu saptamanile (ceea ce doresc tuturor fetelor, de altfel ). Dar, daca nu colege de camera, macar colege de impins caruciorul?! asa din cand in cand?! Tu la ce medic mergi? Liliana, Andra-Maria & cu 30+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Eu tot la Dimitriu sunt. Dar din cate inteleg o sa nasti normal de spui ca nu stii exact daca nimereste ea pe acolo.
Eu fac cezariana si chiar eram curioasa cam cat se mai da la dr acu ..mana I , mana II. ma gandeam poate stii
Iar de data. Aveam DPN pe 8 oct dar cred ca undeva la 28 de sapt sa ma programeze sa nasc deci cam pe 25 sept. Sper sa nu se grabeasca in shimb bebe ceea ce iti doresc si tie. Sarcina cat mai lunga ca sa creasca mare.
Iulia 31+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)