Burtici fericite de septembrie-octombrie (155)
Raspunsuri - Pagina 18
adela2006 spune:
buna seara
de azi-dimineata va citesc
dar am citi de mimika care zicea ca a luat doar 14 kile in sarcina cu gemeni ( maricei )
si nu am mai putut sa-mi revin
FELICITARI !!!
ma bucur ca aproape a mai trecut o zi , mai raman 6
miha uite niste majorete si de la mine in caz ca te opreste la spital
lutoniana mi se pare super ideea cu siteul ( sper ca asa se scrie , desii nu prea cred )totul e sa gasesti transport serios ptr romanica
nici acum nu mi-am facut faimosul bagaj
plus ca mai sunt destule chestii pe care ar trebui sa le cumpar
in rest nimic
astept
sa treaca si saptamana asta
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
37+ cu calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......25 august
anco spune:
nici eu n-am bagaj
iulika, ma bucur asa mult pentru voi, sa fiti fericiti alaturi de papaciosul bruce.
miha, daca e sa fie , atunci
mimika, deci este totusi si mama ta cu tine. eu vreau sa te intreb cum ii alaptezi la san? deodata sau pe rand?
anco 35+???? si
poze
selen80 spune:
Adela...da ce mai astepti? ce linistita esti...adik si eu sunt, dar am bagajul facut
i-am trim un sms Katerynei acum vreo ora-2, si vad ca inca n-a raspuns... daca raspunde si nu mai pot intra, dau iar un forward la altcineva....
va pupa fata, noapte buna, si aveti grija cat scrieti maine in lipsa mea
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac bine , bine , dar ce lipseste din peisaj e raluk16 si te rog sa intri macar sa dai buna seara si apoi poti sa pleci , ca si eu am avut o zi bleah sictireasca desi motiv nu am ... so , unde este domnsoara? Aida ... 35+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Recunosc ca de o ora si ceva citesc din urma fara sa dau un buna seara... ca n-am vrut sa scriu ceva prostii, si aici sa aiba loc alte evenimente si galerii
N-am avut net pana la ora 7 si ceva, ca mi-a venit sa-i injur pe aia de la rds si nu gaseam o factura sa am numarul de telefon! Si tot voiam sa caut pe net
Am vazut ca Lucia a mai intrebat de doua ori de mine pana acuma, dar zicea ca nu-i ingrijorata
Tu de ce ai avut o zi proasta?
Eu tot citesc in continuare si revin cu raspunsuri
30+
raluk16 spune:
Lucia, deci asa, am ramas numai eu cea care intr-adevar doar pierd vremea pe aici , nici tu lucru manual, nici alt fel de lucru...
Ideea este superba, cel mai tare ma distrez ca tu erai stresata de camasa cand tu puneai la cale un adevarat magazin virtual pentru gravidute si bebei . Cine se va ocupa de el in RO?
A, dar oare pentru produse farmaceutice nu-ti trebuie autorizatii mai speciale? Stiu ca eu la creme ma interesasem si daca le luam din UE nu era nevoie, numai la cele din afara UE trebuia...
Deci, va doresc o afacere buna si banoasa si usoara ! Abia astept si eu sa fiu client!
Si... cand voi redeschide firma mea te voi intreba pe tine cum sa fac cu transportul pentru ca produsele din restul Europei le aduceam foarte ieftin, pe cand am avut o firma din UK la care ne iesea mai scump transportul decat produsele. Am fi rezolvat transport ok din Londra, dar de la ei din nord pana in Londra iarasi era o problema.
Dar ce repede te-ai miscat... la noi a durat foarte mult si birocratia aia pana am facut firma, srl-ul... foarte mult! Si apoi cand am cumparat solutia de magazin virtual, etc. Cred ca a durat mai mult de o jumatate de an, dar e drept ca noi si lucram in acelasi timp, un servici din ala de 12 ore .
30+
adela2006 spune:
selen ti-am admirat azi pozele arati super mi-au placut in mod deosebit camasile de noapte sunt mortale de unde le-ai luat ?
cu bagajul , mi-e lene , ingrozitor de lene
in fiecare zi imi spun gata azi ma apuc
si tot degeaba
si la alexia l-am facut inainte sa plec la spital printre contractii
sper ca de data asta sa fiu mai vrednica
37+ cu calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......25 august
raluk16 spune:
La multi ani, adriana !
Elle, multumesc . Si eu m-am gandit ca daca nu voi face acum sfestanie, sa speram ca nu e prea tarziu nici la Boboteaza cum vine preotul, macar asa apa sfintita...
Melania, noi tinem pumnii sa vina inainte de 25! Mai fa prostioare, mai fa plimbari, papa iute...
Moni, eu inca ma gandesc la tine! Sa fie cum trebuie, ca sa ajungi sa iti tii bebeul sanatos in brate! Asteptam vesti cand sa facem galerie!
mimika, multumim ca intri sa ne mai spui cate ceva! E clar ca experienta ta este cea mai "la zi"!
hatsumono, ce copila pari! Esti tare faina! Si parca ai ochi migdalati!
techila, eu mor cand ma suna lumea si ma tine atata le telefon!!! Am cateva prietene la care nu le pot raspunde daca stiu ca am ceva de facut in urmatoarea ora, ca stiu ca nu pot scapa de ele... Pe langa pierderea vremii, ma enerveaza sa-mi tin atata la ureche telefonul, ma doare mana, e fierbinte telefonul la ureche, si ma mai si radiaza si cancerizeaza...
Si ce tare ar fi sa intre soacra ta p-aci pe net si sa ma bantuiasca de ce am glumit pe seama ei
Si multumesc frumos ca te-ai gandit la mine la produsul gasit de elle! Vezi, nu stiam eu de ce cu tot regimul si sportul pe care il faceam, analizele hormonale imi ieseau tot prost! Nu aveam batul asta!!!
30+
techila spune:
asa cum am promis...
poze dezgustatoare, nu comentati
stiu ca am trecut de mult timp de stadiul de acceptabil...nu uitati, am in burta 2 circumstante atenuante.
vroiam sa va intreb daca aveti si voi galme d-alea pe picioare....eu sper sa nu avet ca tare-s dureroase, acum nici nu prea mai pot sa merg de ele...
burtica mea are acum 124 cm...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 8 zile
adela2006 spune:
tot am uitat ceva
aida te-am visat azi-noapte draga
fumam o tigara imreuna
37+ cu calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......25 august
raluk16 spune:
Alecsxa, ce firava esti!!! Foarte faina! Arati asa, a artista
Danuta, imi pare rau sa te dezamagesc, dar tot slaba tare esti, in schimb ai o burtica mare si frumoasa!
Mihaela, ce tinerel arata sotul tau! Arata asa, a informatician de-al meu . Dar spune-mi te rog, ca stau sa lesin aici de pofta de gravida de a strange in brate sufletelul ala mic... (n-am mai avut asa "iesiri" de la pozele cu techilutza mica)... e catelul vostru??? Vaaaaiiii cat poate fi de frumos , abia astept sa se inventeze un calculator prin care sa pot mangaia de la distanta o jucarica din asta !!! Of, pe mine m-ai pierdut, nu ma mai pot uita la alte poze... Doamne, ce frumos poate fi!
Miha, abia astept sa ne zici ce spune doctorul! Tinem pumnii sa fie totul bine!
Selen, succes maine la control!
Lucia, te-ai speriat vad de Miha, ce simpatica ai fost
Iulika, ce frumos vorbesti , ai vrut neaparat sa ne faci sa mai lacrimam o data ! Doamne, ce fericire se simte in randurile tale!!! Te iubim si noi tare!
30+