Burtici fericite de septembrie-octombrie (155)
Raspunsuri - Pagina 20
monica_dicut spune:
raluk, BPA free mai au cei de la NUK, gama aceaa DIsney nu cele obisnuite. DIn pacate se gasesc cam greu in magazine dar se pot comanda de pe net la acelasi pret. EU pompa am tot de la NUK si electrica si manuala cred eu ca cea electrica e buna (asa mi-a zis cea care mi-a dat-o) dar o sa-ti spun dupa ce nasc.
Am inteles de la cumnata ca pompa Isis de la Avent ar mai fi buna dar nu e BPA free
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
aidaciolac spune:
intru sa fac capitol ok?
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac eu cu Emma am folosit de la inceput pampers , adevarat ca cel adus din Austria , si nu s-a iritat niciodata si abia dupa 4 lunui am inceput sa folosesc si altceva mai ieftin. Acum tot pampers am cumparat si tot de afara Aida ... 35+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Ahaaaa, deci ca la aproape toate produsele, noi inca suntem la gunoaiele pentru europa de est
Moni multumesc mult . Abia astept sa-mi spui de pompe tastand la calculator cu bebe in brate
31+
lutoniana spune:
fetelor dar azi asa o leneveala a fost .....abia am tras si noi de un capitol .....
se simte atmosfera aceea de pleosteala generala....
Adela si cu Aida viseaza la o tigare, eu la fel....
Monica e flower power....
techila numara zilele ....
Cea mai fericita 36 + cu
mimika spune:
citat din mesajul lui raluk16 Dar imi placea pompa de san de la avent si aia vine cu cateva biberoane, si ma enerva ca sunt din plastic clasic... Apropo, nu mi-ati zis, cele care aveti pompa de san, de care aveti? Inca nu sunt hotarata daca sa-mi iau sa am acasa pentru furia laptelui sau nu. Stiu ca spusesem ca-mi trimit sotul sa cumpere doar daca este nevoie, dar la noi in oras sunt aproape duble decat pe net, asa ca m-as gandi de doua ori... |
Eu mi-am luat Avent de cand eram in spital. Manuala. A dat sotul 2 mil si un pic pe ea, de la o farmacie. Pentru mine este minunata, ma ajuta mult.
Care zicea pe aici ca isi ia scutece facute de bella, ca au gaurica in dreptul buricului? Mi-au spus deja mai multe farmaciste ca scutecele de la happy (care sunt facute tot de bella) sunt mult mai bune decat pampers, ca au avut plangeri la pampers de iritatii, si cu happy niciodata! Nu m-as fi gandit, ca eu cred ca pampers e cel mai scump. Voi pe care va axati? |
La mine nu au mers happy, desi scrie ca sunt de la 2 kg. Nu pot sa le strang bine si imi curge pipi pe langa. Cu Pampersul se intampla mult mai rar. Bine, ai mei sunt micuti si poate fi si asta o explicatie. Oricum, eu am renuntat la Happy, macar pana se fac baietii mai mari.
hi5
poze