FIV 238
Raspunsuri - Pagina 9
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LucaLuca Carmelly, felicitari pentru embrioni! Mult noroc in continuare. Eu citesc pe diagonala aici, nu retinusem ce a scris Castelana, dar m-am intors sa caut "sursa" cand am citit discutia de pe paginile urmatoare. Sunt dezgustata! Catre ipocrita care a scris pm-ul, indiferent cine o fi: vai de capu' tau! Cand naiba o sa intelegi ca nu ti-a luat nimeni copilul tau si o sa lasi lumea sa se bucure de propriile bucurii? Voiai copilul Castelanei? Nu cred, caci altfel ai adopta direct si nu te-ai mai stradui sa faci copilul tau. Si atunci?! Care-i faza? Faptul ca fata asta a reusit - la randu-i, dupa o lunga asteptare, ca toate cele care ajung finalmente sa apeleze la fiv - sa obtina o sarcina si se bucura, nu are NIMIC de-a face cu faptul ca tu nu ai reusit inca. Daca o resimti ca pe o tristete si o frustrare, e tare negru la tine in suflet! Mi-ar fi mila daca nu mi-ar fi sila. Nu stiu cine esti, dar daca eu voi ramane insarcinata intr-o zi, provocandu-ti tie suferinta (!!), te rog sa ai decenta sa nu te prefaci ca ma feliciti pe-aici. Mersi! --------------------------- www.experimentulpitesti.org/public/apelul-nostru/" target="_blank">Experimentul Pitesti. Genocidul Sufletelor. For sale |
Lucaluca, nu te amara, nu trebuie.
M-am gandit mult pana am scris public aici pe forum sa stii, inca ma gandesc daca am facut bine.
Nu trebuie sa judecam asa... unii sunt mai sensibili, mai delicati.
Eu o iau asa.
tu?
Ce faci? cum esti? sa ai grija de tine si sa fii optimista, vei reusi cu siguranta intr-o zi, ma rog sa fie cat de curand!!!
te pup
castelana fericita
7+
Looana spune:
Va rog mult cine poate sa scgimbe si la mine pe prima pagina anumite schimbari FIV 1 in aprilie NEGATIV si acuma sunt la FIV 2 in asteptarea Bhcg saptamana viitoare.(ambele facute in Würzburg anul acesta)
Va doresc in sfirsit de saptamana placut alaturi de cei dragi si o noua saptamana numai cu vesti bune
.
Looana
carmelly spune:
Salutare fetelor,
Vin si eu cu penultimele vesti: am 6 embrioni dintre care unul e mai lenes. Maine la 8:30 vom fi prezenti la clinica iar la 10:30 se face transferul. D-na biolog a hotarat sa imi puna 3 embrioni
Asa ca astea sunt penultimele vesti. Ultima va fi peste 2 saptamani cu bhcg-ul.
De maine nu mai intru pe pc pt ca nu am laptop. Sa va ganditi la mine. Eu sunt bucuroasa ca imi pun bebelusii la caldura si ca voi deveni peste 9 luni mamaica. Doamne ajuta si binecuvateaza-ne
Va pup pe toate si va doresc ceea ce imi doresc eu cel mai mult pe lumea asta: sa devenim mame.
In septembrie voi fi
catalina2307 spune:
Blanche - imi pare nespus de rau fata draga......
Pup fetele si o
pt toate dragele mele care mi-au simtit lipsa si s-au gandit la mine.
coltul meu de rai
castelanaC spune:
carmelly
bafta multa si ai grija de tine si burtica dupa ET.
Doamne ajuta sa fie bine!!!! Sa fii increzatoare in fortele tale, da?
Tinem pumnii si cand mai poti da si tu un semn.
te pup

catalina

castelana fericita
7+
oanademunck spune:
Cata 
Castelana deja 7 saptamani, frate ce trece timpul...Am o prietena care maii ieri imi spunea ca e insarcinata si acum are deja 20 de saptamani....
Loana bafta bafta baftaSi nu te mai uita in chiloti mama lor de budigai:) Tin pumnii
ellanik spune:
Catalina

ce faci?Cum a fost in plimbare?
Carmelly tinem pumnii?
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !
Moniland spune:
Felicit si eu proapsetele gravidute si astept vesti bune si de la veterane. 
de
Laura Ioana
Irina Maria
catalina2307 spune:
Moniland - sa iti traiasca minunile si sa te bucuri de ele. Pup fetele mult, mult. >:D<
coltul meu de rai