FIV 238

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Catalina, ce faci fata draga? Pe unde te-ai ascuns? Ce-ai facut la medic, trebuia sa mergi la inceputul lui august la ceva investigatii.

Eu sunt tot 2 in 1, copila nu da semne ca ar vrea sa ne cunoasca mai repede. Am fost azi la medic, colul e lung, inchis, n-ar fi semne de nastere. Pe 31 mai merg la un control, iar ceza e programata in principiu pe 4 septembrie.

Te pup,

Raluca

Baby

37+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Eu fac bine. Te-am sunat ieri dar abonatu' nu era disponibil.Am fost in vacanta, m-am intors din vacanta si vreau in alta vacanta.
La dr. am fost dar cica e depasit de situatie. Nu stie care ar fi explicatia. Dar nici nu crede sa fie vreo problema.

Ma bucur ca bebelina e bine si asteapta cumintica sa ii vina termenul de livrare . Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

heiii a aparut si catalina noastra,ma intrebam la un moment dat ,asa mult stai in vacanta ? fiindca am vazut ca nu ai mai intrat pe forum...succes pe mai departe

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

bytzulinule , pup fata. Am citit eu bine? Esti in focuri? Tin pumnii stransi tare tare. Sa te ajute Dumnezeu sa fie bine.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

da ,cata,de cind mi sa mai dat o sansa m-am miscat repede ,am facut o laparo de data asta pt verificarea trompelor si este ok si mai incerc o inseminare pe CM natural,asa mi-a rec prof Sthromer
miine z10 fac eco sa vedem daca am foliculas
merci mult

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Catalina ma bucur ca esti bine si la control nu sunt probleme!
o ce bine ca erai in vacanta, ma tot gandeam, de ce nu mai scrii?

sanatate si sa auzim de bine!!

castelala fericita 7+

Mergi la inceput

castelana - multumesc.Pai de scris nu mai scriu si din alte motive. In primul rand nu am nimic de spus. In al doilea rand cu tristete constat ca s-au schimbat tare multe pe acest forum. Si in al treilea rand imi lipsesc mult "veteranele" , atat de dragi mie, haioase, destepte, pline de viata in ciuda tuturor necazurilor si supararilor. Sunt sigura ca si fetele noi sunt pline de calitati, dar stii tu, prima dragoste nu se uita niciodata.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Madam, daca tot ai revenit pe meleaguri forumesti, nu bati din picior si dai strigare sa ne mai vedem un pic. Poate raspunde si Ioana la apel si ne vedem la restaurantul ei cel nou.
Am ratacit incarcatorul de la telefon si d-aia nu mai poate fi contactat abonatul

Goggy,ce faci?

Baby

37+ Natalia

Mergi la inceput

Bag de seama ca tu vrei sa nasti prin carciumi. Ioana nu a deschis inca restaurantul. Goggy este bine, mi-a facut vineri o vizita. Era eleganta , frumoasa, toata neagra, rochie de doamna cu maneca lunga, pe la pranz deja era obosita sa fie doamna. Daca vreti intalneli io ma bag.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Bag de seama ca tu vrei sa nasti prin carciumi. Ioana nu a deschis inca restaurantul. Goggy este bine, mi-a facut vineri o vizita. Era eleganta , frumoasa, toata neagra, rochie de doamna cu maneca lunga, pe la pranz deja era obosita sa fie doamna. Daca vreti intalneli io ma bag.

Catalina

coltul meu de rai

Si-a inceput sa le zica de-a dreptul, asa-i?

Baby

37+ Natalia

Mergi la inceput