FIV 238
Raspunsuri - Pagina 11
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 castelana - multumesc.Pai de scris nu mai scriu si din alte motive. In primul rand nu am nimic de spus. In al doilea rand cu tristete constat ca s-au schimbat tare multe pe acest forum. Si in al treilea rand imi lipsesc mult "veteranele" , atat de dragi mie, haioase, destepte, pline de viata in ciuda tuturor necazurilor si supararilor. Sunt sigura ca si fetele noi sunt pline de calitati, dar stii tu, prima dragoste nu se uita niciodata. Catalina coltul meu de rai |
Ai dreptate si te inteleg sa stii.
Poate apar si ceva veterane acum in toamna, dupa vacante.
Ai grija de tine si sanatate!!!!
castelana fericita
7+
floriroxi spune:
Buna fetelor.Nu am mai intrat de f mult timp,nu prea ma descurc cu pc-ul si nici nu am avut asa mult timp,dar am citit f mult din ceea ce s-a scris pe forum.Eu am facut fiv in aprilie,in Austria,la clinica Szalay,in acelasi timp cu verisoara mea.Am reusit amandoua,ea va avea un baietel(are deja 23 saptamani),iar eu voi avea o pereche,adica un baietel si o fetita(21 de saptamani),pe care deja ii alint Fasolica si Mazarica.Nu am avut nici un fel de probleme,ma duc in continuare la munca,desi m-am ingrasat pana acum cu 7 kg,piticii sunt bine,au cam 350g fiecare,dupa ultima eco facuta,adica luni.Sunt la dna dr Dinca,de la Polizu,sunt f multumita de dansa pana acum.Mi-a spus ca aproape sigur o sa nasc prin cezariana.Termenul normal ar fi la sfarsitul anului,dar de la 34 de saptamani ar trebui sa ma astept la orice..Eu sunt f optimista si sunt sigura ca totul va fi bine.Tuturor viitoarelor mamici si celor care isi doresc din toata inima asta,le doresc numai bine si le spun sa nu-si piarda credinta.Va pupam toti trei pe toate.
Moniland spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 Moniland - sa iti traiasca minunile si sa te bucuri de ele. Pup fetele mult, mult. >:D< Catalina coltul meu de rai |
Si noi te pupam.

de
Laura Ioana
Irina Maria
goggy spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 Bag de seama ca tu vrei sa nasti prin carciumi. Ioana nu a deschis inca restaurantul. Goggy este bine, mi-a facut vineri o vizita. Era eleganta , frumoasa, toata neagra, rochie de doamna cu maneca lunga, pe la pranz deja era obosita sa fie doamna. Daca vreti intalneli io ma bag. Catalina coltul meu de rai |
Bey, era cu maneca 3/4, DA?! Si ai uitat sa mentionezi geanta rosie
PS Ma bag si io la intalneala, credeati ca scapati?
goggy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucapaun
![]() ![]() ![]() Si-a inceput sa le zica de-a dreptul, asa-i? Baby 37+ Natalia |
Bag de seama ca cineva se cam rostogoleste de ras la adresa mea...

Deci, cand ne vedem? Saptamana asta e mai lejera la mine asa ca s-ar brodi la fix. Da' sa fie cu aer conditionat, plizzzzzz...
Delia21 spune:
Moniland,ce fac papusile tale??Mai zi-ne si noua de ele cateva cuvintele,pliiiiiiz

!!!Rudy invata alfabetul zilele astea iar eu incep maine scoala....din nou.
castelanaC spune:
Buna dimineata fetelor!!
va doresc un inceput de saptamana bun si usor, ca se stie cum e lunea...
Looana, cum esti? cum te simti? tinem pumnii!!!!
Carmely la tine tot bine? sa stii ca tinem pumnii!!!!
Doamne ajuta sa fie bine!
Pup toate fetele 
si va astept din vacante cu suflu nou si proaspat!
castelana fericita
7+
KoraPop spune:
danielaioana
si ankflor
FELICITARI fetelor, sarcini cat mai usoare si copilasi sanatosi!
Catalina bine ai revenit din concediu sanatoasa si voioasa! Exact la fel am zis si noi cand am ajuns acasa dupa vacanta in Germania: vrem inapoooooiiiii! Acolo am uitat de tot si toate si tare bine a fost sa ne relaxam, dar din pacate pe drumul spre casa deja ne si gandeam la ce vom avea de facut in continuare pe diverse planuri. Tu ce planuri ai ca nu te vad eu stand asa linistita? 
Luca draga am citit la celalalt subiect ca ai inceput tratamentul. Sper din tot sufletul ca de data asta sa fie totul bine pana la capat. Doamne ajuta!
Cristal ce mai faci? Mai faci FIV , am inteles bine ca te vei apuca din nou? M-as bucura sa stiu ca nu ai abandonat lupta. Tu ai avut embrioni tare buni, chiar blastocisti parca daca bine imi amintesc. Merita sa mai incerci acum cat esti tanara si sunt sanse mari! Te
cu mult drag si iti tin pumnii!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
catalina2307 spune:
| citat din mesajul lui KoraPop Tu ce planuri ai ca nu te vad eu stand asa linistita? ![]() |
Kora, am eu ceva planuri, dar pana una alta trebuie sa fac examenul de secretii vineri si sa repet urocultura sa vad daca am scapat de blestematii de e-colii. Inainte de a pleca in concediu au reaparut asa ca m-am distrat cu gentamicina si biseptol, singurele antibiotice la care a aparut sensibilitate la ultima antibiograma. In rest e colii mei au dovedit toate antibioticele. Daca o sa capat rezistenta si la astea nu prea mai stiu ce o sa fac. Si tare mi-e teama ca inca sunt acolo ca parca nu a disparut jena la urinat de tot. M-am saturat de ei ca de mere padurete.
Am auzit ca exista un vaccin dar nu stiu foarte multe detalii si nu stiu nici daca este recomandat inainte de FIV. Cert este ca daca nu au disparut nu prea ma pot apuca de treaba.
Tu cand intentionezi sa iei acasa omuletii de zapada?
Pup
coltul meu de rai