FIV 238
Raspunsuri - Pagina 8
carmelly spune:
danaionela si ankflor sarcini usoare va doresc. Ganditi pozitiv si sa vedeti cum bebele vostru o sa creasca frumos.
Multumesc fetelor pt urari pt embrioni dar am fost dusa de val. Am 6 ovocite care s-au fertilizat si care incep sa se divida. Eu deja i-am vazut embrioni
. Dar sper ca au depasit stadiul de morula. Nu ne face maine trasferul pentru ca e devreme. Poate duminica sau luni.
Fetelor, voi ati avut dureri dupa OPU la eliberarea vezicii, adica cand faceati pishu, scuzati ca vorbesc asa, dar eu simt durerea direct la rinici de parca de acolo mi-a facut punctia dupa ce imi descarc vezica. Sangerea e normala 2 zile dar durerea asta?
Pupici la toate si Doamne ajuta-ne sa devenim toate mamici!
In septembrie voi fi
LucaLuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmelly Multumesc fetelor pt urari pt embrioni dar am fost dusa de val. Am 6 ovocite care s-au fertilizat si care incep sa se divida. Eu deja i-am vazut embrioni |
morula este stadiul superior embrionului. embrionul devine morula la Z4, inainte de a deveni blastocist.
carmelly spune:
Luca multumesc pt informatie. Asa invat si eu. Trebuia sa spun ca a depasit faza de zigot nu murola. 
In septembrie voi fi
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui carmelly danaionela si ankflor sarcini usoare va doresc. Ganditi pozitiv si sa vedeti cum bebele vostru o sa creasca frumos. Multumesc fetelor pt urari pt embrioni dar am fost dusa de val. Am 6 ovocite care s-au fertilizat si care incep sa se divida. Eu deja i-am vazut embrioni Fetelor, voi ati avut dureri dupa OPU la eliberarea vezicii, adica cand faceati pishu, scuzati ca vorbesc asa, dar eu simt durerea direct la rinici de parca de acolo mi-a facut punctia dupa ce imi descarc vezica. Sangerea e normala 2 zile dar durerea asta? Pupici la toate si Doamne ajuta-ne sa devenim toate mamici! In septembrie voi fi |
Draga mea, sigur o sa fie bine si tu linisteste-te acum si incearca sa te odihnesti. Durerile cred ca-s normale si fiecare reactioneaza diferit. Eu personal le-am avut sa stii pana la ziua de test de beta aproape zilnic, aici nu mi-au dat nimic, am suportat si eu si am limitat orice iesire sa stii. Dupa ET am stat urmatoarele zile mai mult la pat si la baie nu m-am scremut, la pipilica nu m-am apasat pe vezica deloc.
Ai incredere si bea si tu un ceai linistitor sau un lapte cald, stiu ca nu prea merge vara, dar stiu cu e ca doar stau in tarile calde...
Bea multe lichide!!!
Carmelly, fii barbata si nu te lasaaaaaaa!!!!
castelana fericita
7+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui carmelly Luca multumesc pt informatie. Asa invat si eu. Trebuia sa spun ca a depasit faza de zigot nu murola. ![]() In septembrie voi fi |
Carmelly
uite cu ce m-am delectat si am visat ca e si la mine in burtica dupa ET, in fiecare zi studiam la ce stadiu suntem
http://www.jurnaldesarcina.com/post/2009/01/12/A-patra-zi-de-sarcina-16-celule-cuminti-.aspx
sigur iti va place si te va ajuta cu sugestii la meniu, etc.
Bafta si sa crezi in sanca ta, ai inteles? nu ai alta optiune!!!
Doamne Ajutaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
castelana fericita
7+
ankflor spune:
Fetelor multumesc pentru incurajari si pentru raspunsuri.
Sper sa revin miercuri cu vesti bune!
Week-end placut tuturor!
Anca
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui ankflor Fetelor multumesc pentru incurajari si pentru raspunsuri. Sper sa revin miercuri cu vesti bune! Week-end placut tuturor! Anca |
Ankflor, sigurrrrrrrrrrrrr va fi de bine!
Am aici o prietene care este insarcinata si avem aceeasi varsta gestationala si ea la 6 sapt inca nu a vazut inimiara, deci, calm si dupa 7 incolo cica e sigur ca se va vedea, ne-am inteles? vrei sa-l superi pe bebe, eeeee

Relax in wk-endul asta si dormi!
castelana fericita
7+
Looana spune:
Carmelly felicitari pt frumosi embrioni,bafta multa incontinuarie si iti doresc din suflet ca in septembrie ceea mai fericita viitoare mamica.
Danaionela,ankflor felicitari din suflet
ma bucur pt reusita voastra si de aici incolo ginditi pozitiv asa cum au zis si alta fete.
LucaLuca tu ce faci ? cum esti in rest,sper ca bine .
Si acuma cite ceva despre mine.
Ce ma deranjeaza cel mai tare e ca sunt tare umflata ,balonata parca nu mai am loc in piele .Dureri am avut 6 zile ceva ca la CM si niste inpunsaturi in ziua a-3 si a-5.Azi aveam niste arsuri poate de la piersica sau de la rosie...Azi am fost pe afara un pic cu catelusul meu sa-l plimb ,mi-am gatit niste peste pt azi la prinz ,un pic de ordine la bucatarie si acuma bag somn dulce de amiaza ca si catelusul meu chihuahua
Castenala ,cam asta am facut azi......nu e mult pt.azi?si tot azi am o saptamana de la transfer.![]()
Salutari la toata fetele numai de bine ,va citesc mai incolo ca mor de somn
Looana
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui Looana Carmelly felicitari pt frumosi embrioni,bafta multa incontinuarie si iti doresc din suflet ca in septembrie ceea mai fericita viitoare mamica. Danaionela,ankflor felicitari din suflet ma bucur pt reusita voastra si de aici incolo ginditi pozitiv asa cum au zis si alta fete.LucaLuca tu ce faci ? cum esti in rest,sper ca bine . ![]() Si acuma cite ceva despre mine. Ce ma deranjeaza cel mai tare e ca sunt tare umflata ,balonata parca nu mai am loc in piele .Dureri am avut 6 zile ceva ca la CM si niste inpunsaturi in ziua a-3 si a-5.Azi aveam niste arsuri poate de la piersica sau de la rosie...Azi am fost pe afara un pic cu catelusul meu sa-l plimb ,mi-am gatit niste peste pt azi la prinz ,un pic de ordine la bucatarie si acuma bag somn dulce de amiaza ca si catelusul meu chihuahua ![]() Castenala ,cam asta am facut azi......nu e mult pt.azi?si tot azi am o saptamana de la transfer. Salutari la toata fetele numai de bine ,va citesc mai incolo ca mor de somn ![]() Looana |
Draga mea, balonarea asta e normala pana la urma, iei progesteron la greu si "forteaza" uterul sa faca loc la bebelic. Asa dureri am avut si eu si intepaturi uneori violente sa stii, dar nu de lunga intensitate. ceea ce m-a cam speriat ca in preziua testului beta am avut dureri la la CM si ma apucase panica, deci tu sa nu faci la fel, da? da un ochi sa vezi in ce stadiu sunteti pe link-ul trimis lui carmelly, te ajuta sa vb asa imaginar cu bebe.
Fii optimista si ai grija de tine!!!
te pup castelana fericita
7+
carmelly spune:
Draga Castelana, merci pentru link. L-am bagat la favorites si am sa citesc si invat lucruri noi despre viitorii mei copilasi si despre sarcina. Esti o dulcica.
Multumesc fetelor de incurajari, sunteti toate bombonici. Doamne ajuta!
Pupici la toate si o seara placuta!
In septembrie voi fi