FIV 238

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

DANAIONELA,
Trebuie sa repeti analiza la 48 de ore, si trebuie sa se dubleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Salutare fetelor
M-ati inebunit cat ati scris, nici de citit nu pot citi pot asa printre picaturi, cred ca sunt inca sub efectul anestezicului. Si acum sa va povestesc, am facut internarea pe la 7, apoi hai sus la salon, sus o asitenta mi-a pus cateterul care a ajuns la incheietura mainii cred ca si o depasea si m-a luat o durere ca incepusem sa ma smiorcai si am rugat-o sa scoata ca tare dureros era. La 8:30 la sala, pregatit, cateter, spalat vaginal si iara ma pusei pe plans dar un plans care nu se mai oprea si i-am zis asistentei ca pentru mine asta e ultimul OPU chiar daca ramans sau nu. Pana la urma a venit si dr anestezist si doctorita, deci nu cel care care vreia sa continui tratamentul pentru foliculii pe dreapta. Pe d-ra dr o cunosc, a fost si la fivul trecut si la laparo. Am incredere in ea. M-a adormit si m-am trezit cand ma puneau pe pat sa ma duca la salon. Dupa ce m-am dezmeticit mai bine vazui ca vena e putin sparta de la primul cateter iar nasul e dureros de la masca de de oxigen. Am dureri de burta, sangerare si am primit o tona de pastile, antibiotic, antiinflamator, gel vaginal de progesteron etc. Vestea buna: am 6 ovocite. Sa se iubesca cu ai sotului si sa se prinda. Nu stiu cand imi va face trasferul, sambata, duminica?!
Multumesc pentru urari, acum beau putina cafea si va citesc dar nu prea ma pot concetra la citit.
Of Castelana, lasa ca ii trece persoanei, eu ce as face ca aci in fiecare bloc este cate un nou nascut, in fiecare seara aud plans de bebelus si pe strada numai peste gravidute dau. La sectia fiv vedeam multe gravidute si ecografii cu bebelusi in dezvoltare. Pana si embrioloaga noastra e gravida. Eu vrea sa te citesc sa ne incurajezi. Sunt sigura ca si eu voi simti ceea ce simti si tu, si e un nou pentru mine. Trebuie sa fim optimiste fetelor nu se ne descurajam si sa ne pierdem speranta.
Tururor fetelor un sperati si o sa fie bine. Doamne ajuta!

P.S. cum sa activez semnatura ca in profilul personal nu imi apare butonul de semnatura si aci in forma de edit mesaj nu se intampla nimic cu optiunea Selecteaza pentru a va introduce si semnatura.

In septembrie voi fi 

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Am reusit cu semnatura, am nimerit-o
Va pup pe toate si va doresc din tot sufletul sa vi se implineasca visul de a deveni mame.
Wow acuma m-a sunat embrioloaga am 6 EMBRIONI FRUMOSI.
Pupici la toate fetele de aci.

In septembrie voi fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Carmelly succes.Doamne ajuta!

11+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Carmelly, felicitari pentru embrioni! Mult noroc in continuare.

Eu citesc pe diagonala aici, nu retinusem ce a scris Castelana, dar m-am intors sa caut "sursa" cand am citit discutia de pe paginile urmatoare.

Sunt dezgustata!

Catre ipocrita care a scris pm-ul, indiferent cine o fi: vai de capu' tau! Cand naiba o sa intelegi ca nu ti-a luat nimeni copilul tau si o sa lasi lumea sa se bucure de propriile bucurii? Voiai copilul Castelanei? Nu cred, caci altfel ai adopta direct si nu te-ai mai stradui sa faci copilul tau. Si atunci?! Care-i faza? Faptul ca fata asta a reusit - la randu-i, dupa o lunga asteptare, ca toate cele care ajung finalmente sa apeleze la fiv - sa obtina o sarcina si se bucura, nu are NIMIC de-a face cu faptul ca tu nu ai reusit inca. Daca o resimti ca pe o tristete si o frustrare, e tare negru la tine in suflet!

Mi-ar fi mila daca nu mi-ar fi sila.

Nu stiu cine esti, dar daca eu voi ramane insarcinata intr-o zi, provocandu-ti tie suferinta (!!), te rog sa ai decenta sa nu te prefaci ca ma feliciti pe-aici. Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Carmelly, ferlicitari si Doamne Ajutaaaaaaaaaaa!!!!
uau, 6 dintr-o lovituraaaaaaaaaaa!!!!! Este foarte bun rezultatul sa stii! Ma bucur din suflet si acum repaus sa prinzi forte proaspete pana la ET. Papa bine zilele astea si ceva oute (ajuta la formarea corpului galben), lichide si ac folic, vitamine.
o sa te refaci, ai sa vezi, durerile nu vor dura mult sa stii.
Hai ca in septembrie vei fi gravidaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

te pup si sfarsit de saptamana linistit!!!!

castelana fericita 7+

Mergi la inceput

Looana cum te simti? esti bine? te descurci cu activitatile canapeloase? Sa stai cat mai relaxata si chiar daca pot fi zile cand te vei simti tensionata, nu baga prea mult in seama, ignora si concentreaza-te pe obiectivul tau, nu te lasa, ce sunt emotiile mai tari ca tine, ca scoatem batul la ele acum si eeee le arat eu lor!Fii linistita si roaga sotul daca e wk-end si poate sta acasa sa-ti umple tot timpul. Eu i-am spus ca simt ca trebuie sa faca tot cei sta in in putinta sa ma sprijine, si a fost mai usor!
Bafta si si ai grija!!!
Vei reusi ai sa vezi!!!

te pu castelana fericit 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankflor spune:

Dragele mele,

Eu sunt relativ noua pe acest forum, am mai scris pana acum dar nu de foarte multe ori, dar as avea nevoie de ajutorul vostru intr-o problema fff urgenta pentru mine.

Am 6 sapt si 2 zile si la ecografia de miercuri (5 sapt si 6 zile) lui bebe nu i s-a vazut cum bate inimioara.

Rezultatul la BHCG astazi la 6 sapt si 2 zile a iesit 19632. Stiti ceva daca acest rezultat este in regula??

Am semne de sarcina (stari de voma, ameteli), nu am nici un fel de scurgeri sau sangerari.

La eco de miercuri embrionul avea 3 mm si sacul embrionar 12,5 mm.

Recomandarea lor a fost sa refac ecografia peste o saptamana ceea ce inseamna abia miercurea viitoar, dar pana atunci ma voi urca pe pereti de nerabdare si de stres.

Va rog din suflet daca ma puteti ajuta, din experientele voastre cu un sfat, cu vreo informatie, va raman profund datoare.

Va multumesc,

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:

anca, ai o rigla la indemana? asa. ia uita-te cu atentie ce inseamna 3 MILIMETRI! atat e embrionasul tau! ce inima ai vrea sa se auda, suflete, la cinci saptamani?! ce, crezi ca e percutzionist?! :)

la varsta asta a sarcinii, cele mei multe femei nici nu stiu ca sunt gravide, nici vorba de eco!?

ai sac embrionar, ai embrion, ai simptome, nu ai dureri/sangerari, ai beta evolutiv. ce mai vrei?!

e pur si simplu prea devreme!

stai linistita pana la urmatoarea eco, lasa-l pe bb sa creasca acolo cuminte, nu-i transmite unde negative!

felicitari si fii zen! :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankflor

Dragele mele,

Eu sunt relativ noua pe acest forum, am mai scris pana acum dar nu de foarte multe ori, dar as avea nevoie de ajutorul vostru intr-o problema fff urgenta pentru mine.

Am 6 sapt si 2 zile si la ecografia de miercuri (5 sapt si 6 zile) lui bebe nu i s-a vazut cum bate inimioara.

Rezultatul la BHCG astazi la 6 sapt si 2 zile a iesit 19632. Stiti ceva daca acest rezultat este in regula??

Am semne de sarcina (stari de voma, ameteli), nu am nici un fel de scurgeri sau sangerari.

Recomandarea lor a fost sa refac ecografia peste o saptamana ceea ce inseamna abia miercurea viitoar, dar pana atunci ma voi urca pe pereti de nerabdare si de stres.

Va rog din suflet daca ma puteti ajuta, din experientele voastre cu un sfat, cu vreo informatie, va raman profund datoare.

Va multumesc,

Anca

Anka, felicitari!!!!

Eu la 4 saptamani si 5 zile aveam sacul de 0,8 cm, iar la 5 saptamani bebe era de 4 mm. Acum la 7 saptamani bebe avea cam 0,92cm.
Deci calm si linisteste-te. Poti face rau cu tot stresul asta la bebe.
papa bun, bea lichide si dormi.
Lasa temerile care nu-si au restul acum, ne-am inteles?

Ai grija de tine si calm!!!!! Doamne Ajuta!!!!!!

castelana fericita 7+

Mergi la inceput