FIV 238

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blanche25

Claudia, de fiecare data am avut protocol lung, prima data cu AC 2 luni pt chist, care oricum nu s.a redus si pe care il am si acum. De data asta am avut direct inhibare cred ca in Z21, nu mai stiu, fara AC si apoi dupa CM stimulare dar cu gonal. Prima oara 7 embrioni cu ICSI, ziua 3 doar 2 perfecti. Acum doi embrioni doar prin FIV normal ambii perfecti.

FEtelor voi ati raspuns mai bine la gonal simplu sau la gonal combinat cu menopur/menegon? Afecteaza in vreun fel calitatea ovocitelor?

Castelana, urat mesaj ai primit, eu ti-am cerut in ''public'' sa ramai cu noi. Ca nu am reusit si tu ai reusit nu inseamna ca nu imi esti draga si imi face placere sa citesc posturile tale. Si cui nu ii place sa nu citeasca! iubita si nu pune la inimioara. Mie imi place cand povestesti de bebe, si cat esti de fericita!

Kora, am fost super dezamagita si am suferit enorm, foarte mult, dar nu am plans mai deloc pentru ca ma simt vinovata. Si normal ca ma gandesc la viitorul, eu nu imi am rostul pe lume fara un copil.

Blanche, sunt de aceeasi parere cu Kora, fiecare reactionam diferit sa stii nu e o regula si tu se pare ca ai raspuns bine, nu?
Nu te preocupa de ce mi s-a scris, fiecare are opinia lui si nu-l consider un mesaj urat sa stii, doar ca am ramas surprinsa.
Eu am luat de buna si situatia de ani de zile de nereusite si incercari naturale si stimulate, a fost perioada mea si a sotului meu cand ne-am plimbat peste tot in locuri pe care nici nu stiam ca exista pe harta, ne-a lasat sa vedem ce bine ne e impreuna, sa ne bucuram la maxim. Pentru mine si viata inainte de fiv-ul asa a fost extrem de fericita, chiar daca din cand in cand se intampla Dumnezeu iti ia persoanele tale dragi la cer...
Chiar si asa plangi cat plangi si te ridici, mergi mai departe, in cazul meu la peste 10.000 km la cucurigu gagu si incercand din telefon sa fac distanta mai mica si dorul mai dulce cand vorbesc cu cei dragi.
In fine, iau din tot si din toate ce e mai bun si doar partea plina, imi gasesc chiar si intr-un esec gasesc raza mea de lumina.
Asta incerc sa insuflu la toata lumea, de a vedea si partile bune in orice situatie.
Sa ai grija de tine Blanche si sa te menajezi in perioada asta.
Trebuie sa fie bine neaparat data viitoare!!!

Te pup si Doamne Ajuta!!!!!!
castelana fericita 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

castelano ! Spune mai bine cand ai eco sa stim si noi daca nu cumva ai doi puisori in burtica ca tare mult iti doresti! Dar daca e numai un singur bebe norocos, las' ca peste vreo doi ani treci la examenul nr. 2 in ale fiv-ului. Sunt sigura ca o vei face, te "vad" fata ambitioasa si DD te iubeste!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Kora, ieri am avut a 3-a eco si bebe e bine, 0,92 cm aveam ieri, mai decat dublu decat saptamana trecuta. Bataile inimii normale, puternice, deocamdata nu se vede decat unul, sincer dr se cam sperie sa am gemeni. Noi speram in continuare si ne bucuram de ceea ce se vede deocamdata. Suntem recunoscatori pentru tot si multumim Domnului pentru tot, si cine stie poate peste ceva ani... sa "lucram" la al doilea, al treilea...

Te pup si sa auzim de bine
castelana fericita 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

Castelana,of,of....te stiu o desteapta si sunt sigura ca nu vei lasa veninul nimanui sa te atinga ,mai ales acum cand trebuie sa fi fericita pentru tine si samburel.Scrie si aici pentru noi cele care vrem sa citim,cele care nu vor sa citeasca pot pur si simplu sa sara scrisul tau,nu e complicat deloc.Si eu am alergie la un anume antibiotic,dar pentru ca stiu asta evit respectivul produs,...nu sar la gatul producatorului.Sarcina usoara si dusa pana la 40 de sapta,mani pentru ca meriti!!!Daca nu meritai doamne-doamne nu ti l-ar fi dat pe samburel,deci nuŽ-ti lasa bucuria umbrita de nimeni si nimic.Cei fericiti si norocosi trebuie sa-i contagieze pe ceilalti.....si nu invers

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Ei draga Delianu e chiar asa, nu vad asa negru lucrurile sa stii.
In fine una peste sunt bine si imi doresc sa fie si la voi la fel.
Tu? cum a fost vacanta? esti bine fata draga?
Te pup si sa auzim doar de bine!!!!!!

castelana fericita 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
Kora, ieri am avut a 3-a eco si bebe e bine, 0,92 cm aveam ieri, mai decat dublu decat saptamana trecuta. Bataile inimii normale, puternice, deocamdata nu se vede decat unul, sincer dr se cam sperie sa am gemeni. Noi speram in continuare si ne bucuram de ceea ce se vede deocamdata. Suntem recunoscatori pentru tot si multumim Domnului pentru tot, si cine stie poate peste ceva ani... sa "lucram" la al doilea, al treilea...

Minunat! E un bebe hotarat si luptator la fel ca si mamica lui!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

castelana nu te amara, din pacate avem de-a face si cu astfel de persoane...noi te vrem aici sa ne sustii si sa ne spui ce face samburelul din burtika ta...nu te necaji

in legatura cu fiv-ul meu ieri am fost la clinica am facut estradiolul si am avut maaarea surpriza ca din 42pg/ml estradiol cat aveam in galati de fapt sa fie 18...asta ca sa va dati seama cam cum se fac analizele in provincie insa surpriza si mai mare a fost la echo...ovar stang 20 de foliculi, ovar dr 11 foliculi, ovare cu aspect polichistic in conditiile in care mai am 2 zile de inhibare si incep stimularea....problema este ca eu niciodata n-am avut ovare polichistice,si luna trecuta am facut echo totul era curat, ok asadar am ramas total blocata...(echo nu a fost facuta de dr meu, el fiind in grecia momentan)
s-a luat legatura cu dr meu si dansul a spus ca este raspunsul organismului meu la dipherelin(asta n-am inteles-o...adica ovarele mele inhibate produc 31 de foliculi????si neinhibate produc mai putini???)in fine ideea este ca sambata incep stimularea doar cu puregon, menopurul deocamdata il dam deoparte sa vedem evolutia lor....
fetelor am o frica de mooooor pt ca am citit multe povesti de hiperstimulare, gen sa-ti crape ovarul si multe altele horror...
a mai fost cineva in situatia mea?
catalinooooooooo unde esti???am nevoie de tine...
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaionela

Buna.
Eu tot v-am citit dar de scris nu am scris pina acuma.
As dori sa va cer si eu parerea. Dupa mai multe incercari de FIV nereuiste acuma nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Ieri au trecut cele 14 zile de la embriotransfer si Bhcg mi-a iesit 44.43

danaionela, primele 10 mesaje sunt moderate si se vad cu intarziere.
44.43 e o valoare buna! Sigur esti insarcinata, felicitari!
Daca vrei sa stai linisita, repeta Hcg dupa 2 zile - daca se dubleaza valoarea, sau aproape, totul e in regula.
taty_ana, imi pare rau, nu stiu ce sa zic despre foliculii tai... nu prea am citi astfel de cazuri. Poate fetele cu experienta in POCS sa stie mai multe.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Danielaioanabine ai venit si iti doresc ca sa fie cu noroc de data asta cu ochisori.Sincer nu cunosc bine valorile de Bhcg dar parca ce e peste 10 e bine,vad ca ti-a scapat mesajul tau printre discuti azi....poate totusi va raspunde cineva dintre fete legat de intrebare.Dar tu poti sa suni la clinica sau la gineocolg si il intrebi sa vezi ce zice,eu cred ca e de pozitiv.Sau poti sa mai repeti analiza inca odata sa vezi daca se dubleaza.
Taty-ana si eu sunt de parere ca facind tratament cu inhibare inainte de stimulare rezulta mai multi foliculi.Eu zic ca nu ai dece sa-ti faci o mie si o suta de ginduri ca va fi bine pina in final .O seara placuta va doresc !

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Danielaioana si eu zic ca e o greseala undeva.valorile de referinta nu cred ca sunt corecte.Pai eu am avut in a 4-a saptamana 185 si dupa ce valori ai tu acolo nu ma incadram.repeta cum ti-au zis fetele analiza si vezi daca se dubleaza.sa fie bine!Doamne ajuta!
Castelana ai reusit sa ma uimesti.De fapt nu tu ci ceea ce ai scris.Nu pot sa cred ca ai primit un astfel de mesaj!Tu cand ai DPN?Intreb asta pt ca banuiesc ca intri la odiseea de martie-aprilie deci putem fi colege de odisee.
Kora succes la ET.
Looana Doamne ajuta!
Chiar asa, Catalina, unde esti?Cred ca isi incarca bateriile pt toamna.

11+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Castelana,suntem bine.Am venit din vacante,suntem sanatosi,avuram in vizita pentru 5 zile o familie cu 2 fetite de 7 si respectiv 9 ani,copiii s-au inteles nesperat de bine,Rudy a plans dupa ele azi la despartire,.....eu mi-am dat seama si mai bine cat de tare imi doresc si o fetita....iar saptamana viitoare incep din nou scoala.Deci viata merge inainte.Sper sa nu ma fi inteles gresit.eu doar iti doream sa ai capabilitatea de a filtra ,selecta ceea ce lasi sa te atinga,mental,sufleteste.Bafta in toate!!!Am pus poze de la NY aici incepand http://good-times.webshots.com/photo/2338885080072337911joOQyI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

hai sa nu ne amaram ca si asa e viata amara, sa ne concentram asupra lucrurilor importante, cum ar fi bebei pe care ii vrei sanatosi.

va pup si o zi frumoasa

Mergi la inceput