FIV 238
Raspunsuri - Pagina 5
danaionela spune:
Buna.
Eu tot v-am citit dar de scris nu am scris pina acuma.
As dori sa va cer si eu parerea. Dupa mai multe incercari de FIV nereuiste acuma nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Ieri au trecut cele 14 zile de la embriotransfer si Bhcg mi-a iesit 44.43,iar rezulatul de la laborator arata astfel.
Beta HCG (Gonadotrophina corionica)*
- Met. ELFA mIU/ml Barbati:<3
Femei cu ciclu:<4
Femei la menopauza:<13
Femei insarcinate:
sapt.4-5:1.500-23.000
Sapt.5-6:3.400-135.300
Sapt.6-7:10.500-161.000
Sapt.7-8:18.000-209.000
Sapt.8-9:37.500-219.000
Sapt.9-10:42.800-218.000
Sapt.10-11:33.700-218.700
Sapt.11-12:21.800-193.200
Sapt.12-13:20.300-166.100
Sapt.13-14:15.400-190.000
Trimestrul II(14-26 sapt.):2.800-
176.100
Trimestrul III(26-39 sapt.):2.800-
144.400
vA rog daca puteti sa-mi spuneti si mie ceva, daca ati mai intilnit aceasta situatie.
Va multumesc
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 alcool nu bea, dar de fumat, fumeaza ca turcul, asta e beleaua ca il bat la cap mereu cu asta, macar pana la fiv sa le mai rareasca. sa speram ca va fi ok pana la fiv. |
mda ai dreptate, afecteaza mult de tot fumatul...sustine-l si tu ca macar cele 2 saptamani dinaintea FIV-ului sa fuma-fuma cu ratie, dupa, sa faca ce vrea ca doar e cu reusita,nu?
Bafta sa gasiti resursele necesare ce a reusi!!!!!
te pup
castelana fericita
7+
KoraPop spune:
Many_bani ce a mai trecut timpul! Ce face micutul? Da din picioruse, e activ? Sanatate multa si sarcina usoara in continuare!
Looana iti doresc muuulta bafta, sa fie norocos puisorul din burtica ta sis a vina in lumea noastra! Stiu cat de grele sunt zilele dupa ET, trebuie sa ai muuulta rabdare,dar vor trece si astea iti spun sigur ! Doamne ajuta!
Cammely bafta multa la punctie! E foarte urat ca dr. a plecat in concediu lasandu-te pe mana altcuiva, neexperimentat clar dupa cum ai descries situatia. Pacienta trebuie sa ii spuna doctorului sa ii dea pregnylul ca altfel rateaza tot fiv-ul? Of….Oricum ai procedat foarte bine,nu trebuiau asteptati ceilalti foliculi,ii piedeai pe cei deja mari si mai mult ca sigur se deteriora si endometrul pana la ET. Bafta multaaaaa si multumesc pentru urari!
Blanche data urmatoare mergi tu singurica si fa un bhcg in ziua 10 dupa ET. Ma bucur ca deja faci planuri pentru urmatorul fiv. Doamne ajuta!
Claudia mie mi-a spus dr. mea ca ciupercuta asta nenorocita pe nume candida creeaza neplaceri, dar nu trece in cavitatea uterine, deci nu afecteaza embrionii. Totusi trateaz-o pana incepi. Eu cand am avut din cauza antibioticelor am luat diflucan o pastila la 3 zile ( doua in total) si ovule clotrimazol si mi-a trecut usor. Bafta multa!!
Daniela74 nu stiu cand va fi transferal,sper ca in septembrie, dar nimic nu e sigur. Am zis ca am sa pun puisorii doar cand la eco endometrul mea va primi nota buuuunaaa. Mult noroc, sa iesi invingatoare din lupta!!!
Castelana initial am fost surprinsa citind ceea ce ai primit prin PM, apoi mi-am dat seama ca intr-adevar nici o fata de aici care inca nu a reusit nu are cum sa nu isi doreasca sa fie ca si tine, fericita, cu bebe in burtica. E normal! Asta nu inseamna ca nu poti sa scrii orice, oricat si oricand vrei. Eu la Odisee nici nu intru, e prea greu pentru mine, dar aici parca e altfel, nu am simtit ca ma deranjeaza vreodata trairile si emotiile celor care au ramas gravidute, insa sunt momente cand sufletul se strange de durere si fiecare ne spunem : “Oare eu voi simti ceea ce simte ea, voi fi vreodata atat de fericita? Poate niciodata…”. Nu trebuie sa te superi pe persoana care ti-a scris PM-ul, incearca doar sa intelegi durerea ei si nici nu trebuie sa te retragi la Odisee si aici sa nu ne mai scrii nimic despre tine si bebe, multor fete ne esti draga si vrem sa stim ca esti bine.
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Blanche25 spune:
Claudia, de fiecare data am avut protocol lung, prima data cu AC 2 luni pt chist, care oricum nu s.a redus si pe care il am si acum. De data asta am avut direct inhibare cred ca in Z21, nu mai stiu, fara AC si apoi dupa CM stimulare dar cu gonal. Prima oara 7 embrioni cu ICSI, ziua 3 doar 2 perfecti. Acum doi embrioni doar prin FIV normal ambii perfecti.
FEtelor voi ati raspuns mai bine la gonal simplu sau la gonal combinat cu menopur/menegon? Afecteaza in vreun fel calitatea ovocitelor?
Castelana, urat mesaj ai primit, eu ti-am cerut in ''public'' sa ramai cu noi. Ca nu am reusit si tu ai reusit nu inseamna ca nu imi esti draga si imi face placere sa citesc posturile tale. Si cui nu ii place sa nu citeasca!
iubita si nu pune la inimioara. Mie imi place cand povestesti de bebe, si cat esti de fericita! 
Kora, am fost super dezamagita si am suferit enorm, foarte mult, dar nu am plans mai deloc pentru ca ma simt vinovata. Si normal ca ma gandesc la viitorul, eu nu imi am rostul pe lume fara un copil.
KoraPop spune:
Blanche fiecare organism reactioneaza diferit, unele fete au raspuns mai bine la ginal f , altele nu si au raspuns mai bine la puregon, combinatia gonal + menopur poate fi buna pentru unele, pentru altele nu si tot asa. Daca ai avut prima data trei embrioni perfecti si a doua oara doi embrioni perfecti inseamna ca tratamentul ti-a priit. Stii bine ca nu conteaza numarul embrionilor, ci calitatea lor. Endometrul a fost ok si pe parcursul stimularii si dupa aceea? 
Kora
Delia21 spune:
Castelana,of,of
....te stiu o desteapta si sunt sigura ca nu vei lasa veninul nimanui sa te atinga ,mai ales acum cand trebuie sa fi fericita pentru tine si samburel.Scrie si aici pentru noi cele care vrem sa citim,cele care nu vor sa citeasca pot pur si simplu sa sara scrisul tau,nu e complicat deloc.Si eu am alergie la un anume antibiotic,dar pentru ca stiu asta evit respectivul produs,...nu sar la gatul producatorului
.Sarcina usoara si dusa pana la 40 de sapta,mani pentru ca meriti!!!Daca nu meritai doamne-doamne nu ti l-ar fi dat pe samburel,deci nu´-ti lasa bucuria umbrita de nimeni si nimic.Cei fericiti si norocosi trebuie sa-i contagieze pe ceilalti.....si nu invers

Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Kora, bine ai revenit din concediu! Ai avut o vara plina!
Catalina, ce faci fata draga? Pe ce meleaguri mai esti?
Ioana
, gata restaurantul? Tot ziceam poate se mai strange gasca inainte sa nasc. Daca e dupa, asta e, vin cu unguroiaca urlatoare dupa mine![]()
Bafta multa fetelor in tratament!
Baby
37+
Natalia
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KoraPop Castelana initial am fost surprinsa citind ceea ce ai primit prin PM, apoi mi-am dat seama ca intr-adevar nici o fata de aici care inca nu a reusit nu are cum sa nu isi doreasca sa fie ca si tine, fericita, cu bebe in burtica. E normal! Asta nu inseamna ca nu poti sa scrii orice, oricat si oricand vrei. Eu la Odisee nici nu intru, e prea greu pentru mine, dar aici parca e altfel, nu am simtit ca ma deranjeaza vreodata trairile si emotiile celor care au ramas gravidute, insa sunt momente cand sufletul se strange de durere si fiecare ne spunem : “Oare eu voi simti ceea ce simte ea, voi fi vreodata atat de fericita? Poate niciodata…”. Nu trebuie sa te superi pe persoana care ti-a scris PM-ul, incearca doar sa intelegi durerea ei si nici nu trebuie sa te retragi la Odisee si aici sa nu ne mai scrii nimic despre tine si bebe, multor fete ne esti draga si vrem sa stim ca esti bine. ![]() Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
Kora draga, sa stii ca nu port pica, nici nu am sentimente ascunse dupa PM-ul cu pricina si consider ca nu trebuie sa discutam prea mult pe subiect, nu vreau sa lezez persoana respectiva mai mult decat a " atins-o". Sincer nu ma asteptam, atat!
E greu si delicat si sa nu crezi ca-s asa vreo insensibila, de ex le am si eu pe ale mele ca fiecare, nu ma plang si ceea ce mi-a displacut mereu a fost sa-mi planga cineva de mila. Fiecare reacioneaza diferit la provocarile din viata si asa cum imi spunea o profesoara draga gand am intrat la ora 10 seara la oral (era obligatoriu), dupa ce dadusem scrisul la ora 8 dimineata, vazandu-ma distrusa psihic mi-a zis: domnisoara daca nu te concentrezi nu iei examenul doar ca suntem dupa o zi lunga, examenl e si unul al autocontrolului si al autocunoasterii, al dozarii efortului. Asa am considerat si FIV-ul, ca un concurs, ca un examen important al vietii mele. Vreau sa transmit toata energia si optimismul meu voua fetelor, daca ma lasati.
Nu suport mila si doar plangerea pe umar, ca si invidia care ne cam goleste sufletele, nu doresc ce are altul si nu-mi pun intrebari ce are aia in plus de mine de are?!
Sincer nu ma supar si chiar doresc sa nu fiti de acord cu mine, din contradictie s-a nascut progresul, nu? Sa stii ca inteleg deplin persoana care mi-a scris si ii doresc sa-si realizeze visul de a avea un copil, sincer vorbind!
M-am mai trezit ce-i drept din entuziasm si incerc sa ma ponderez. Ca o paranteza eu daca-mi doresc copii, mai ales gemeni am citit in paralel mereu si forumurile de pe acolo...m-am simtit mereu bine si parca mai aproepe de reusita.
In fine eu cand scriu ma ia valul... nu e ca la telegrama...stop
te pup

si mi-a placut raspunsul tau, il gasesc obiectiv, ai dreptate. Inteleg situatia si chiar am citit cate ceva intr-o carte de psihologie umana zilele acestea despre subiectul cu pricina.te pup
castelana fericita
7+
KoraPop spune:
ralucapaun mai ai putin si o vei tine in brate pe minunea Natalia! Eh, parca ieri ne-am intalnit la restaurantul Ioanei si erai atat de emotionata ca vei face fiv...!
castelano
! Spune mai bine cand ai eco sa stim si noi daca nu cumva ai doi puisori in burtica ca tare mult iti doresti! Dar daca e numai un singur bebe norocos, las' ca peste vreo doi ani treci la examenul nr. 2 in ale fiv-ului. Sunt sigura ca o vei face, te "vad" fata ambitioasa si DD te iubeste! 
Kora