FIV 238
Raspunsuri - Pagina 14
goggy spune:
Fetelor, vreau sa-mi refac analizele hormonale si dupa lupte seculare am reusit sa obtin trimitere de la dr, numai ca a omis sa treaca T3 si T4, a trecut doar TSH-u'. E musai sa le fac si p-alea sau merge s-asa?
oanademunck spune:
Cata mi-a fost dor de tine!
Noi ce sa facem am luat hotararea unui pas mare respectiv adoptia unui copilas din romania (am luat deja legatura cu protectia copilului si cu asistentii sociali acum incepe drumul lung al actelor si schimbarilor de domiciliu insa eu una ma simt foarte foarte usurata ca am luat decizia asta. In sfarsit am reusit sa incep sa dorm noaptea ceea ce e mare lucru!)
In paralel vom merge cu donator de ovocite probabil la altceva nu ma mai gandesc, cel putin nu in urmatorii ani. Am doua piste adoptie sau donator si sper ca in timp se va rezolva totul si va aparea si copilasul meu pe o cale sau alta. Pupe multe
Nu prea pot sa sporovaiesc acum sunt moarta dupa o zi intreaga de preumblat;)
Tin pumnii stransi stransi tuturor fetelor in focuri!!
castelanaC spune:
floriroxi, felicitari pentru fasolica si mazarica!!!! sunt marisori piticutii mamei, bravo! sarcina usoara!!!!
Looana

imi trimit un pic de optimism si ceva ganduri bune, Doamne Ajuta!!!!!
Carmelly, si tie la fel, relax, calm, papa bun si laptic sa vezi ce bine o sa fie! Doamne Ajuta!!!!
LucaLuca bafta multa si imi doresc din inima sa reusesti!!!!!
hai ceva ganduri pozitive si speranta!!!!!![]()

Goggy, eu am tiroida scasa din '99, analizele free T3, T4 sunt obligatorii la femeile tinere sa stii, iar TSH la toate. Eu zic ca e musai sa le faci, eu una trebuie sa le controlez anulal, asa ca daca tot faci un dr la luat sange...e mai bine sa stii cum stai.
Aici in Asia astia nu au asa probleme cu tiroida si eu la clinica unde merg l-am inebunit pe dr meu sa o controleze mai des de d-an tirioda, asta mai ales faceam in perioada prefiv. Acum l-am disperat cu constipatia si sa stii ca a reiesit ca luam prea puntin euthyrox si am mai marit doza.... cati hormoni iau, sunt toba...
Sotul meu a zis ca daca tot e casa plina de hormoni sa puna si la plante si de cand am facut FIV a inceput un tratament si la plante, care culmea par a merge mai bine (alta data am dat eu si au murit
) pestii s-au cuplat si ei, mai ai soparlele care aper mereu de pe balcon (sunt spaima mea in Asia aici) chiar si la et 35!!!
Scuze ca am scris lung... era asa sa mai destindem atmosfera sa zambim un pic.![]()

oanademunck felicitari pentru decizia voastra!!!! va apreciez mult ca v-ati gandit la adoptie!!! sa umpleti casa de copii!!! bafta!!!
Fetelor, va pup pe toate si tot optimismul meu as vrea sa vi-l transmit si daca as avea o putere divina pe toate aspirantele v-as lua la odiseeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Asta imi doresc sa mergeti toate acolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va pup si o zi buna!!!
castelana fericita
7+
mirela2 spune:
castelanaC asa mi place cum scri, emani un optimism extraordinar, poate e contagios si ne molipsim si noi.
cum te simti cu sarcina, te deranjeaza ceva, greturi??? sper sa nu ai asa ceva ca sunt oribile. Prima sarcina a mea a fost cumplita din pct de vedere al greturilor, pana la 4 luni jumatate, cand a miscat vlad, am stat numai cu capul in buda si prin spital cu disgravidie.
as vrea si astea numai sa raman gravida din nou sa pot avea din nou langa mine bebelusi. Ma uit pe strada la toti copii din carucioare, la gravide......uneori am impresia ca o s-o iau razna
.
o sa fie bine, de Craciun singur nu vom mai fi doi, eu si sotul.
pupi castelush si ai grija de tine

KoraPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Ete, ti-ai gasit tu cobaii. Tu ai aruncat momeala , noi am inghitit-o si acum astepti elegant sa vezi daca ne gasim sfarsitu'.Dupa care vei spune mortii cu mortii, vii cu vii, atatea zile au avut si iti vezi de treaba in continuare iar io cu Kora ne maimutarim pe lumea cealalta cam cum sta treaba cu proginova intravaginal. Ca o sa avem la timp..... Catalina coltul meu de rai |
Eh si cand ne-om elucida noi intr-un tarziu misteru' pe lumea cealalta ne vom zice: Beyyyyyyyyy si acu' la ce ne mai folosesteeeeee?
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
KoraPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Luca, trebuie sa crezi in sansa ta, si embrionaii mei (3 buc) la momentul congelarii aveau 2 celule, iar in 24 h dupa decongelare au ajuns la 5 celule, au trait 2 pe care i-am transferat si acum avem un bebeloi de 1589 gr. la aproape 29 sapt. Va doresc si tie si Korei multa bafta . ![]() ![]() 28 + ![]() |
Uite asa imi doresc si eu!
Sa iti traiasca feciorul luptator!!!! 
Kora
KoraPop spune:
oanademunck felicitari pentru decizie! Acum pe cele doua planuri ar fi chiar frumos sa aveti doi copilasi! S-au mai vazut cazuri asa ca sa nu spui ca e imposibil! Bafta multa, abia astept sa ne spui ca esti mamica! 
Kora
catalina2307 spune:
oana - si mie mi-ai lipsit
. Spune-mi te rog, cum o sa faceti? Intentionati sa va mutati in Romania? Din pacate la noi este imposibila optiunea asta. Sotul meu nefiind cetatean roman , adoptia nu este posibila pentru ca intra la adoptii internationale. La fel si cu domiciliul. Domiciliul stabil trebuie sa fie in Romania si pana nu se termina procedura (care dureaza foarte mult) nu poti sa parasesti tara. La noi este tare complicat.....de fapt imposibil. Daca ai tu alte detalii te rog spune-mi si mie. Pup.
coltul meu de rai
oanademunck spune:
Cata la fel si la mine, sunt casatorita cu cetatzean belgian iar eu am dubla nationalitate romano-belgiana. Intra-adevar daca ai vrea sa adopti impretuna cu sotul tau (in acelasi moment) atunci trebuie sa aveti amandoi domiciliul in Romania (nu inseamna insa ca trebuie sa locuiesti in fiecare zi in casa aceea) si sa faceti dovada unor venituri stabile.