FIV 238

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Castelana, eu am facut T3, T4, fT3 si fT4 in aprilie si au iesit ok. Probleme cu tiroida nu am avut niciodata, deci nu cred ca e cazul sa ma monitorizez asa des. Ma interesa cum e treaba cu dosarul, daca merg cele din aprilie sau ar trebui sa le refac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Luca, trebuie sa crezi in sansa ta, si embrionaii mei (3 buc) la momentul congelarii aveau 2 celule, iar in 24 h dupa decongelare au ajuns la 5 celule, au trait 2 pe care i-am transferat si acum avem un bebeloi de 1589 gr. la aproape 29 sapt. Va doresc si tie si Korei multa bafta .

28 +

Uite asa imi doresc si eu! Sa iti traiasca feciorul luptator!!!!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Ce frumos, ManyBani! Sa fie minunat pana la capat!

Aveau doua celule la Z2 sau la Z1? La cate ore de la punctie s-a facut congelarea?

Eu am scris pe topicul dedicat, am avut eco, stau foarte bine, doi foliculi maricei si endo 9 mm la Z11 - decalnsez joi, ovulez sambata, de duminica pun utrogestan, luni decongelam si daca da Domnul marti ar fi transferul.

Oana, Catalina, sa stiti ca s-au luat sau sunt pe cale de a fi luate masuri care sa permita cetatenilor romani din strainatate sa adopte copii din Romania. Uite aici: http://www.ziua.net/display.php?data=2009-07-15&id=255772&kword=adoptii

Si eu sunt in aceeasi situatie cu voi - Catalina, nu exista "imposibil", adopti tu bebelusul si apoi il infiaza si sotul, in momentul ala nu mai cnteaza ca e cetatean strain. Eu am vrut deja sa ma apuc de acte din toamana asta, dar a intervenit ceva si nu mai pot veni pe termen mediu/lung in tara, deci mai aman un timp. Dar la idee nu renunt deloc, chiar daca imi reuseste fiv-ul intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

mai intrai si eu pe aici sa vad ce faceti, cum sunteti, sa va tin pumnii (Luca Luca, doamne ajuta!) Kora, am citit ca vei face ET curand, de data asta sa fie cu noroc, ma gandesc la voi mereu, va astept sa reusiti, sa va trasformati din femei super culte, inteligente si rationale in... nu vreau sa spun femei fericite (nu eram nefericita inainte de avea copii, intotdeauna am incercat sa gasesc in viata si alte obiective)... "mame cu copii in brate", orice ar insemna asta pt fiecare din noi...

imi amintesc mereu de xana (pe alt forum, de demult), o tipa care a reusit la 4o si ceva de ani (nu mai stiu, fo 43-44) parca cu un singur embrion, si ala vai mama lui, dupa a nu stiu cata fertilizare... a nascut o fetita frumoasa ca rupta din soare, cand nimeni nu prea-i mai dadea vreo sansa... un miracol, spunea ea...

nu mai stiu ce voiam sa spun, dar erau oricum ganduri de bine,

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 26+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Luca, trebuie sa crezi in sansa ta, si embrionaii mei (3 buc) la momentul congelarii aveau 2 celule, iar in 24 h dupa decongelare au ajuns la 5 celule, au trait 2 pe care i-am transferat si acum avem un bebeloi de 1589 gr. la aproape 29 sapt. Va doresc si tie si Korei multa bafta .

28 +

Uite asa imi doresc si eu! Sa iti traiasca feciorul luptator!!!!

Kora

si o sa vezi ca o sa fie bine de data asta

Betty78 29+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

li am ce mai faci, esti bine? Vad ca astepti o printesa....sa fie sanatoasa si norocoasa! Povesteste-ne despre voi cand ai timp! Sarcina usoara in continuare si multumim pentru incurajari!

betty tu intri asa rar pe aici....ce faci, ce face bebe? Dar Mario? Asteapta sa fie fratiorul mai mare? Sanatate multa si toate cele bune din partea mea!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

PENTRU TOATE FETELE
M-am reintors din vacanta de doua saptamani, n-am reusit sa citesc ceea ce ati scris (deabia aseara am aterizat), dar promit ca o sa recuperez.
Vacanta a fost de vis (doar ca a trecut prea repede).

Va pup pe toate, veterane, mai noi, mamici, burtici si aspirante.
Un pupic special pentru surioara mea Castelana. Te-am asultat, doua saptamani m-am detasat total de tot si de toate , soare, croaziere departe departe de casa, m-am si odihnit, iar acum o iau de la capat.
Miercuri pe 2 septembrie am intalnire cu dna Dr. la Szeged, sa vedem ce noutati mai sunt. Probabil in saptamana celalta incep o noua procedura.

tuturor si revin dupa ce o sa am timp sa citesc ceea ce s-a mai scris aici.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Luca, draga mea, embrionii mei aveau doua celule la 48 ore (z2) de la punctie, iar in cca 12 ore de la decongelare au ajuns la 5 celule. La momentul transferului eu nici endomedrul nu l-am avut grozav (pana in 7 mmm) si totusi a fost ok. Asa ca bafta multa

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Castelana, eu am facut T3, T4, fT3 si fT4 in aprilie si au iesit ok. Probleme cu tiroida nu am avut niciodata, deci nu cred ca e cazul sa ma monitorizez asa des. Ma interesa cum e treaba cu dosarul, daca merg cele din aprilie sau ar trebui sa le refac.

Draga Goggy, pai inseamna sa stai bine,bravo!
nu cred ca trebuie sa le repeti din nou, atunci bafta si bine ca nu ai probleme si cu tiroida!
Bafta si Doamne Ajuta!!!!

castelana fericita 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

PENTRU TOATE FETELE
M-am reintors din vacanta de doua saptamani, n-am reusit sa citesc ceea ce ati scris (deabia aseara am aterizat), dar promit ca o sa recuperez.
Vacanta a fost de vis (doar ca a trecut prea repede).

Va pup pe toate, veterane, mai noi, mamici, burtici si aspirante.
Un pupic special pentru surioara mea Castelana. Te-am asultat, doua saptamani m-am detasat total de tot si de toate , soare, croaziere departe departe de casa, m-am si odihnit, iar acum o iau de la capat.
Miercuri pe 2 septembrie am intalnire cu dna Dr. la Szeged, sa vedem ce noutati mai sunt. Probabil in saptamana celalta incep o noua procedura.

tuturor si revin dupa ce o sa am timp sa citesc ceea ce s-a mai scris aici.

Doamne Ajuta-ne!

Alrak, pup fata relaxata si bronzata!!!!!!!
ce ma bucur ca ai fost in vacanta si v-ati rupt de tot si de toate!!!!! Bravo!!!! Ce hotarata ai venit si determinata! Imi place, date clare, va duceti si vedeti cum sta treaba si mai ales cand ne apucam aici de strans pumnii, da? Oricum mai vb pana atunci acuma nu intra direct "in productie" mai bine sa revii incet la cele zilnice, fara de stress ca nu merita!

Eu sunt bine, pap si dorm, fara nici-o problema, maine mergem la un alt eco sa vedem cum am mai evoluat in ultima saptamana!

Te pup si ma bucur ca esti bine!!!!!

castelana fericita 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Buna fetelor....
Si eu m-am intors din vacanta
Mi-a fost dor de forum (de voi) si abia astept sa citesc din urma, sa vad ce-ati mai facut.
Am venit si cu o veste....l-am simtit pe bebe miscand si m-am emotionat asa de tare ca am plans de fericire.
Va doresc tuturor aspirantelor sa simtiti cat mai curand bucuria aceasta...
Va pup pe toate

Alina 17 +

Mergi la inceput