FIV 238
Raspunsuri - Pagina 13
KoraPop spune:
Luca multumesc pentru explicatii, e interesant procedeul din Franta. Mie imi va vedea endometrul in zi 10 ( din zi 6 voi incepe sa pun progynova cate doua pastile pe zi) si daca va fi si un folicul frumusel mi-l va punctiona si pe acela,poate se mai face un puisor si in functie de endometru imi va pune la momentul oportun embrionii congelati. Nici nu ma gandesc ca nu vor rezista la decongelare pur si simplu nu accept asa ceva. Punct! Te rog sa reusesti si sa imi dai sperante, am nevoieeeee! Ne-am inteles? Si daca asa va fi cand voi veni in Franta la verisoara mea te invit la
sa sarbatorim pactul! OK? 
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
catalina2307 spune:
Kora - la mine nu au aparut niciodata in secretia vaginala. Doar in urina.Sotul meu nu a urmat nici un tratament iar uroculturile le-a facut si el de fiecare data. Normal, sterile ca doar io sunt toanta familiei. Iau tot ce e carcalac d'asta de virus. Si da, am luat si eu urinal, urinex iar tura asta am bagat cistiflux, un extract de afin rosu boabe, care sa vedem ce mai face. La mine totul este clar. Nu mai exista nici un antibiotic la care sa fie sensibili. Daca la urocultura va fi ok, ceea ce imi este greu sa cred, o sa ma indrept catre FIV si daca nu reuseste o sa merg la Cantacuzino. Fireyes, pup fata, sar'mana pt info.
Luca - te rog sa nu te gandesti la prostii, sigur omuletii tai rezista si va fi bine. Noi ne-am promis ceva una alteia si cred eu ca a sosit timpul sa ne pastram promisiunile
.
castelana- multumesc.
coltul meu de rai
mirela2 spune:
castelna ce repede trece, deja 7 saptamani, acum parca te vad ca afisezi amr-ul.
moniland sa iti traiasca gogosile, acum le dai la gradi.
loona mai un pic si bem, ca in cazul lui castelanC, stai linistita ca o sa fie bine.
eu, mai astept, sambata nu a iesit analiza buna, nr de spermatozoizi in crestere, dar calitativ

foarte prosti. Baga o luna de puregon si repeta analiza (spermograma cu IMSI). poate avem noroc luna viitoare. inca ma tin bine, nu am clacat, dar daca se mai lungeste mult nush cum o sa mai rezist.
capul sus si sa zambim

castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 castelna ce repede trece, deja 7 saptamani, acum parca te vad ca afisezi amr-ul. eu, mai astept, sambata nu a iesit analiza buna, nr de spermatozoizi in crestere, dar calitativ ![]() ![]() foarte prosti. Baga o luna de puregon si repeta analiza (spermograma cu IMSI). poate avem noroc luna viitoare. inca ma tin bine, nu am clacat, dar daca se mai lungeste mult nush cum o sa mai rezist.capul sus si sa zambim ![]() ![]() ![]() |
Draga mea...ce sa zic, este stresul imens sa stii. Sotul meu nu avea probleme cu smermograma cand am inceput sa ne facem analizele si am constatat ca uneori iesea dezastru, ca dr mai zicea: dar ce-ai bacut ce a iesit asa rea? De la atata framantare se apucase de fumat mult mai mult ca inainte, de la ceva pufaieli de seara, la o constanta ascendenta. Am realizat ca pana la reusita Fiv-ului sotul meu a fost mult mai afectat psihic decat mine de toate activitatile astea procreative. Eu cred ca tratamentul o sa dea rezultate, sa-l sprijini cat mai mult si sa fii alaturi de el, e greu psihologic de acceptat ca nu iese bebe natural.
Bafta multa si luna sa prindeti forte noi!
te pup
castelana fericita
7+
fireyes spune:
Deci sa va astept pe voi sa va vaccinati, sa vad si eu cum decurge treaba
ca nu stiu de ce, am impresia de treaba facuta pe genunchi...
catalina2307 spune:
[quote]citat din mesajul lui fireyes
Deci sa va astept pe voi sa va vaccinati, sa vad si eu cum decurge treaba
ca nu stiu de ce, am impresia de treaba facuta pe genunchi...
[quote]
Ete, ti-ai gasit tu cobaii. Tu ai aruncat momeala , noi am inghitit-o si acum astepti elegant sa vezi daca ne gasim sfarsitu'.Dupa care vei spune mortii cu mortii, vii cu vii, atatea zile au avut si iti vezi de treaba in continuare iar io cu Kora ne maimutarim pe lumea cealalta cam cum sta treaba cu proginova intravaginal. Ca o sa avem la timp.....![]()
coltul meu de rai
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 [quote]citat din mesajul lui fireyes Deci sa va astept pe voi sa va vaccinati, sa vad si eu cum decurge treaba [quote] ![]() Ete, ti-ai gasit tu cobaii. Tu ai aruncat momeala elegant, noi am inghitit-o si acum astepti elegant sa vezi daca ne gasim sfarsitu'.Dupa care vei spune mortii cu mortii, vii cu vii, atatea zile au avut si iti vezi de treaba in continuare iar io cu Kora ne maimutarim pe lumea cealalta cam cum sta treaba cu proginova intravaginal. Ca o sa avem la timp..... Catalina coltul meu de rai |

Baby
38+
Natalia
fireyes spune:
citat din mesajul lui catalina2307![]() Ete, ti-ai gasit tu cobaii. Tu ai aruncat momeala , noi am inghitit-o si acum astepti elegant sa vezi daca ne gasim sfarsitu'.Dupa care vei spune mortii cu mortii, vii cu vii, atatea zile au avut si iti vezi de treaba in continuare iar io cu Kora ne maimutarim pe lumea cealalta cam cum sta treaba cu proginova intravaginal. Ca o sa avem la timp..... Catalina coltul meu de rai |
pai ce sa fac acum, va folosesc pe voi, ca eu de la antibiotice fac alergii... in w& asta am produs o "paturica" de bube pe tot corpul si asta de la un amarat de nolicin... pai daca bag si vaccinuri din astea netestate, nu mai pot sa ies din casa... ce sa mai zic ca nu se mai apropie nici un dr sa-mi faca si mie un fiv din ala chinuit, ca mie numa' din astea-mi ies... si acum o sa-mi duc "blandele" la bronzat prin concedii

bytzi spune:
off topic![]()
fetelor sinteti belea 

,cata,imi era dor de glumele tale
fireyes
dumnezeu ma va ajuta

many_bani spune:
Luca, trebuie sa crezi in sansa ta, si embrionaii mei (3 buc) la momentul congelarii aveau 2 celule, iar in 24 h dupa decongelare au ajuns la 5 celule, au trait 2 pe care i-am transferat si acum avem un bebeloi de 1589 gr. la aproape 29 sapt. Va doresc si tie si Korei multa bafta .

28 +