Puiuti de Randunici 2008!! (300)
Raspunsuri - Pagina 9
ursuleata spune:
Am uitat sa va zic, a venit o sora de-a lui relu din italia, a stat vreo 16 ore prin aeroport ca a avut avionul intarziere si i-am zis lui relu ca sigur vine cu ceva dupa ea
...am cobit. Bine ca vlad e ok asa, doar ii atarna mucii si el ii intnde pe toata fata.
Maine sper sa fie mult mai bine si sa faca minuni prospanul asta.
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
adriuta spune:
Nicoleta ce are tzitzi? E rosie, umflata,sau numai mameloanele sunt dureroase?
Vezi, nu ai vre-un canal infundat? Incearca sa te dai cu o crema antifungala sau antibacteriana. Cateodata da rezultate ff bune. cred ca Neosporinul contine ceva asemanator. Propolis ai incercat?
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriuta Nicoleta ce are tzitzi? E rosie, umflata,sau numai mameloanele sunt dureroase? Vezi, nu ai vre-un canal infundat? Incearca sa te dai cu o crema antifungala sau antibacteriana. Cateodata da rezultate ff bune. cred ca Neosporinul contine ceva asemanator. Propolis ai incercat? ![]() Asa creste mare puiul www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea! |
Ce face Adrianu' scump???

Vlad
Mami de ursulet
bebe
adriuta spune:
Doarme ursulici
de vre-o 2 ore. ieri am fost la piscina si s-a balacit 2 ore si astazi tragea de zor 2 muci in nas. dar febra n-are ...e vesel... nu-i dau nimic. Si el a avut mici tangente cu bolile de cand am inceput cresa. dar ff usor, cativa mucisori un picut vocea schimbata si diaree usoara,dar eu ii dau zilnic:
Fier, vigantol, multivitamine si Sambucus
Sambucusul este suc din boabele de soc(nu din flori sau frunze) si ajuta imunitatea si vad ca de cand am inceput cu sambucus n-are nici o treaba , nu mai are muci, nici treaba la burtik.
Eu va recomand la toate sa le dati siropele de-astea pt. imunitate ca-s tare bune.Si ca maine nu-i poimaine si vine toaman si iarna...brrr
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Simo27 spune:
Ursulico,mari -7 mici-9!scurt si la obiect!
Va
pe toate
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
adriuta spune:
uite am gasit o discutie a unor mamici aici:
http://forum . 7p . ro/CUM-INTARIM-IMUNITATEA-COPIILOR-CU-AJUTORUL-SUPLIMENTELOR-NATURISTE.aspx?g=posts&t=5168
vorbesc despre siropele pentru intarirea imunitatii.
Asa creste mare puiul
adriuta spune:
am uitat sa va spun sa scoateti spatiile libere din link. Altfel nu ma lasa sa-l pun ca e concurenta ![]()
Asa creste mare puiul
bubu05 spune:
Adriutule, parca si Cami zicea de siropele...la fel i-am dat si eu lui Vlad, n'spe sticle de septilin, echinaceea, imunobaby
, vitamina C....si tot se imbolnaveste...
Mimo, tinem pumnii maine pentru mama Marianei
Si Vladutu fara febra la noapte!! de obicei ziua nu prea fac febra nici ai mei, am observat, dar dupa 8 seara...febra! si pe la 5-6 dimineata iar...
Ursulico, multumesc! Ai grija cu siropelele...oricum ai zis ca mergi la dr. sa-l consulte...ca si eu le-am dat cum am crezut eu si mai rau le-am facut...de la tuse seaca au inceput sa haraie rau, incepusera expectoratiile...deci mai bine fara siropele...Oricum o sa vezi ce zice dr. maine, bafta!
Naty, ati reusit aerosolii?
luny spune:
adriuta
simo
, suntyeti niste oameni 'tari'!
si
ptr clau care roboteste de zor pe mess la lista de bagaj! AMR FIX 14, LA ORA ASTA PESTE FIX 2 SAPTAMANI SUNTEM DE-O ORA IN BULGARIA![]()
ursulico jos cu mucii si tusea
...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
blankar spune:
salutare!
ce-s cu virozele astea pe la voi la capitala?
Mimo lui Eric stii cum ii scadeau febra la spital?
il bagau in vanita cu apa calda si la picioare ii turnau
apa rece ,si treptat se racea apa(nu era asa mare discomfortul
pt. el ca si cum l-ar fi bagat direct in apa rece)
va doresc sanatate Naty,Ursu,Mimo!
sa scapati cat mai repede!
noi am inceput a 2 a saptamana de antibiotic dar cu doza redusa
la jumate(de 2 ori 2,5)
mai avem si o sapt. cu 2ori 1,5
si sper sa scapam si noi de brontozaur
Luny ,ma bucur ca esti fericita!
imi place tonul pe care scrii
ce repede se schimba starea omului nu?
o simpla raceala te bulverseaza
sanatosi sa fim ca asta conteaza!
AMR 4 sapt