Puiuti de Randunici 2008!! (300)
Raspunsuri - Pagina 8
adriuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny hello! Si apropo de asta, sper sa nu-i cobesc iar, sunt in culmea fericirii si a extazului!! avem mese de vis ![]() ![]() ...parca e ireal, nu credeam sa apuc zile d-astea!..si multe nici nu le mai mixam,decat daca sunt tari sau atoase, merg bucatelele ca unse, eventual zdrobite cu furculitaIubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Ce ma bucur pentru tine
, bine ca s-a terminat cu boleala. Bravo Mufy
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Simo27 spune:
Luny,nu se pune problema ca al meu e disperat sa naseasca,dar toti pe care i-am cununat sunt colegi,prieteni,oameni de omenie(bine,in afara de o fina)!Si baiatu asta care vine joi,a avut 2 ani extrem de grei,multe necazuri,mi-e mila de el...oricum,ne gandeam mai demult ca va veni.Asta e,sanatosi sa fim
.Ca nu mai vad eu neam dale in curte si gard e alta poveste
Sanatate si Ursuletului
!La noi nu a mers prospanul!
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
Ursu, la noi Prospanul a fost fix apa de ploaie. In schimb Stodalul (care e oarecum homeopat) dar si Eurespalul au dat rezultate.
Adriuta: mi s-a tot explicat ca la copii asa mici faringitele merg deseori cu scaune moi pana la diareice, asa, sporadic, cum a fost si la noi (pt ca de fapt din toata sapt asta doar 2 zile a fost diaree, in rest scaun strict normal; e drept ca nu m-am despartit de Enterol!). In plus, tiparul Iuliei e clar ca asta e-e vomitacioasa si diareicioasa, asta-i e "pacatul primar" in toate bolile pe care le face...
Acuma: exemplul dat de tine cu meningita ar fi si nu ar fi corect. Un medic, chiar si generalist, in mod normal trebuie sa recunoasca semnele de meningita sau macar sa o suspecteze. Exista si meningita virala si bacteriana DAR ambele se interneaza pt ca pot fi f grave. Exista insa o nuanta, pe care in felul meu nepriceput am mai incercat sa o aduc in discutie cand s-a mai vorbit despre viral versus bacterian, antibiotic versus nema antibiotic: una este ca un medic sa recomande 3 zile de asteptare cand e vorba de o meningita si alta este ca mama sa rezisti eroic cele 3 zile, cu febra mare, fara sa ceri ajutor medical, care sa-ti confirme ca nu e ceva grav si ca E OK sa astepti.
Si pt ca am cerut acest ajutor pt Iulia de mai multe ori decat majoritatea dintre voi, am observat ca in lumea pediatrilor exista mai multa intelegere pt apelul la medic decat la adulti. E firesc si de inteles sa te sperii cand un pui mic e bolnav, chiar daca asta inseamna doar ca are muci-se chinuie, nu stie sa-ti spuna ce are, e mic si e bucata din tine; si DA, nu e nicio rusine sa ceri sa-l vada un medic daca tu ca mama esti ingrijorata.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Gudinde...

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mimonix spune:
salutare
nu stiu sa zic daca e de bine sau nu dar febra nu mai ajunge la 39 si de la 5 la 9,30 seara nu a avut deloc febra. In schimb nu mai mananca (ciuguleste dar complet nemultumitor) si nu mai e vioi si vesel chiar daca n-are febra. Cam metecaie si maraie non stop, vrea ceva si nici el nu stie ce 

Adriuta nu asa se pune problema...omu' stie ca nu vorbeste cu coana Mita biciclista, mi-a pus niste intrebari..am raspuns si apoi a concluzionat ca putem astepta. Nu vomita tot ca la meningita, nu are sensibilitate la lumina, nu are scaune diareice, nu tuseste, nu-i curge nasul, nu face pipi cu intreruperi si nu plange, nici nu mai stiu dar m-a chestionat omu'
Sa fiu sincera, fiind sambata/duminica nici daca nu era in concediu n-ar fi venit dar daca ar fi considerat ca exista vreun semn de ingrijorare m-ar fi treimis de urgenta la camera de garda. Si sa nu uit Ariel, da, este cel care vine si acasa
Totusi..eu n-am fost multumita...si eu, ca si Adriuta, m-am gandit ca poate nu-s chiar asa "desteapta" si imi scapa ceva
De aceea am chemat ieri medic de la salvare si azi medic pediatru ...cea de ieri a zis sa asteptam, cea de azi mi-ar fi dat augmentin dar mi-a recomandat si analize pe care am promis ca maine le voi executa daca chiar nu apare nicio imbunatatire...Tare greu sa-ti asumi raspunderea, sa iei decizii, sa mergi pe mana cuiva, sa astepti 3 zile sa treaca febra...greu nene dar asta e, trebuie Si eu am cumparat Infanrix deci e acoperit pt influentza aia 
Naty iaca nu te las singura in suferinta si sper sa iesim impreuna la suprafata cat mai repede !
Multi pupici tuturor randunelelor si multumim ca va ganditi la noi!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Ma bucur sa citesc despre copii care sunt mai bine! 
Ma intorc pe fundul butoiului, iar am probleme cu un san... maine merg iar la dermatolog, o rog sa imi recomande analize... macar sa stiu ca am facut tot ce se putea... 

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ursuleata spune:
Multumesc pt raspunsuri 
I-am dat acum prospan, isi bea lapticul si sa vedem maine cum e.
Mimo, pupa-l pe Vladut
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
adriuta spune:
Doamne fereste Mimo, ma gandeam eu ca nu-i vorba de o febra extrema la voi ca altfel nu erati acasa.(ha ha ce m-a amuzat faza cu tanti Mita biciclista..:))
Articolasul acela era mai mult sa ne informam pe noi mamicile
ce cauze poate avea o febra din asta...extrema dar bineinteles ca doar mama isi cunoaste copilul cel mai bine. O vecina de-a mamei a patit-o asa, a sunat dr-ita i-a spus simptomele si tot asa...paracetamoale, antiterimice...si ghici abia a scapat micutul avea meningita. ptii ce a mai tras saraca, noroc ca acum e bine merci copilul
Pai daca nu e diaree, nu vomita frecvent ramane varianta cu musafirii emigrati sau autohtoni si asa reactioneaza corpul lui la ei. Incearca un boost de vitamine sa il ajuti. Nu stiu cat de recomandata este vitamina C la copilasi atata de mici dar la adulti este fff benefica si ajuta imunitatea. Mai intereseaza-te ce suplimente i-ai putea da acum, asta daca accepta Vladut ceva. Poate ceva vitamine, siropele...etc.
Hai ca trece. pup
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ursuleata spune:
BUBULINA, SA NE TRAIESTI O MIE DE ANI, SCUZE DE INTARZIERE, LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!!!

Am vazut-o pe Andra, e mortalaaaa, asa face si vlad cand aude MJ. E fan...l-am filmat, o sa-l pun.
Gudinde 
Nico, de ce esti mama asa rau in butoi?
Simo, cati fini aveti in total??? 
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
mimonix spune:
Am uitat sa va spun, poate va intreaba cineva
Stiti cat costa operatia de bypass a mamei Marianei? Pret pe raft
:1600 de Euro
Fara asistente
Vai de capul ei
Maine o opereaza .
Si una vesela ca sa vedeti ca se poate
Va amintiti de prietena mea, colega mea de facultate, la care am fost anul trecut in Belgia? Are un baietel aprox de-o seama cu Vladutz si ghiciti??? E din nou insarcinata
In decembrie va naste o fetita
Sa mai rada Ursuleata de mine cu alea doua liniute
Ptiu,ptiu fereasca Dumnezeu
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 

MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)