Puiuti de Randunici 2008!! (300)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
blanka..asa e, ptr mine nu exista nimic mai important decat sa-l vad pe Matei sanatos si...ca papa!!
multa sanatate si Ericutului tau!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Mimo, ma bucur ca n-a mai facut Vladut febra, sanicinumaifaca!![]()
Blankar, Ursuleata, Naty, multa, multa sanatate la puiutii bolnaviori.
Bravo Mufarinului care papaceste bine si o face pe mami fericita.
Merg cu randunoiul la o felie de pepene rosu, care mai pofteste, care mai doreste?![]()
![]()
ramo_cata spune:
hi hi clau merci de invitatie ..eu tocmai am treminat o farfurie plina cu varf...
beyy ma rog pentru toti puiutzii bolnaviori...sper din toata inima sa nu mai faca febra,pofta de mancare sa revina usor usor..si doamne ajuta sa fie bine...multa sanatate si lui ursulica mic
si lui eric ..blankar cand ma uit la semnatura ta si vad acolo amr 4sapt .brr..ma apuca o frica..tu ce faci esti bine?ce face burtica?
mimo sarcina usoara prietenei tale..felicitarile mele si jos palaria pentru asa curaj
mufarinel pt papacitul neblenduit...
acu'va pup apasat si merg si eu la nani...sa aveti o noapte linistita si sper ca maine sa citesc numai de bine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI DRAGA ZOZE...SA FII SANATOASA,FERICITA SI IUBITA DE BAIETII DE CARE TE-AI INDRAGOSTIT...SA-TI ADUCA PANA LA ADANCI BATRANETI ZAMBETUL PE BUZE SI MULTE MULTE BUCURII..SA AI O ZI MINUNATA !!!!

ACU'GATA MA DUC LA 

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
La multi ani, Zozelici! Sa te bucuri de blondul si brunetul din viata ta! sa fiti sanatosi si fericiti!
adriuta spune:
La multi ani!!! Zoze
Sanatate multa, realizari si bucurii alaturi de Blondulet si de sotiorul tau.

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
lianam spune:
LA MULTI ANI ZOZELICI!

Sa fii sanatoasa si viata sa iti arate numai partile ei frumoase!

-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”
adriuta spune:
Bubusi eu cred ca si tine ca nu putem evita chiar toate imbolnavirile copilasilor oricate siropele naturiste le-am da. Eu personal am vazut cu ochii mei cum Adrian a devenit mai puternic dpdv al imunitatii dupa ce am inceput sa ii dau siropelul. ieri era vanat de frig ca se facuse seara la piscina si racoare si iesea se juca si se baga la loc in apa. ii erau buzitele vinete si unghiile si nu puteam sa-l iau de acolo...si nimic. Mucii aia 2 de dimineata s-au evaporat si febra nimic. Eu cred ca daca faceam asa...gata rosu-n gat. Si n-a fost decat un amarat de sambucus.
Dar cum spui si tu i-ai dat la Vladut si echinaceea, si vitamina c...etc...etc. Poate ca daca nu i le dadeai racea si de mai multe ori
Pluuusssss sa nu uitam asta iarna(si cred ca imi amintesc eu bine) care mamica era invidiata ca ai ei nu raceau
...ahaa deci...la ceva ceva tot au ajutat suplimentele acelea.
Curele cu siropele de catina , soc, muguri de brad...tot felul facute iarna, primavara...de catre bunici eu cred ca stiau ei ceva. Eu merg pe ideea ca daca-i natural si vine de la planta nu poate sa-l raneasca.
Draga Blanka citeste despre Source Naturals Colloidal Silver. S-a dovedit ca este fff benefica in tratarea a o gramada de bacterii printre care si e-colli. Eu cunosc pe cineva care a avut o exp EXTRAORDINARA in starpirea definitiva a unei bacterii care disparea si aparea si cu care s-a chinuit ani de zile. Succes
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
Am uitat sa spun buna dimineata dragelor...la noi e seara...deh am scuza.
Si azi e randul meu la 

. Pentru toata lumea luati de beti, e aburinda, e calda si va asteapta sa o savurati.
Sa fie o zi buna, cu vesti bune si discutii placute. Si sa nu uitama ca:
Azi e ziua de nastere a lu' shefa Ela![]()
La multi ani!! inca o data si ce poate fi mai frumos decat sa-ti serbezi ziua cu al 300-lea capitol. Ai vazut ca n-a decedat crengutaa??

Asa creste mare puiul