Puiuti de Randunici 2008!! (300)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Azi am fost pe post de
Ma retrag in barlogul matrimonial si va urez o zi BUNA.
PAPA

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI ZOZELA, MULTA FERICIRE DRAGOSTE SI NOROC SA VINA IN VIATA TA!
Sa avem o zi cu sanatate!
Noi am inceput cu 36,9 dar cu maraiala si nervi in continuare si probabil si cu greva foamei in continuare, dar sa nu cobesc.
Adriuta, pe mine vad ca m-ai ignorat...poate mi-o intra odata in cap sa nu-mi mai dau cu parerea pe teme medicale ca oricum sunt total neinteresanta -se vede treaba ca deja stau de prea mult timp acasa.
DAR, Mimo, sper ca azi mergeti la analize!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Luny, cand plecati? pe 30, ca noi?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

nope, pe 31, luni!

Neatza, natiune!!

LA MULTI ANI, ZOZELINA!! SA FII FERICITA SI SANATOASA!! SA AI PARTE NUMAI DE CLIPE MINUNATE, ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata.
Sanatate multa puilor bolnaviori,in special Vladutilor si Iuliei,saracutii.
Noi suntem bine,slava Domnului..ieri a mancat bine Teo,dar bineinteles cu ifose si timp de o ora.
Iar eu,zombi...ce credeati?
Ursu,eu am citit ca da rezultate bune la unii copii,siropelul natural Plantusin-e si cu miere si vit c.Are la Plafar.Eu am luat pt zile negre.Am googalit si cica la unii a actionat bine,chiar impreuna cu stodalul-homeopat.Sanatate ursuletului mic.
Pentru munte,mi-am "cules" ditamai punga cu medicamente,siropele,creme...ca ma infior cand aud ce bantuie.Doamne ajuta sa nu o deschid...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE,ELA DRAGA! SA AI PARTE DE FERICIRE SI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIA TA!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LA MULTI ANI ZOZE!SA FII SANATOASA SI IUBITA!

Adriuta
stii ca am cerut pareri despre argintul coloidal
dar mi-e frica sa ii dau asa de capul meu
daca mi-ar zice un dr. ar fi altceva
sunt multe contradictii
sa aveti o zi buna!

AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut!

LA MULTI ANI ZOZEEE!! Sa fii sanatoasa s fericita!

Adriuta, eu am dermatita de contact cica, dar nu o las eu asa, ma duc sa imi fac analize!! Am areolele rosii, trec daca dau cu cortizon, dar reapare roseala dupa 2-3 zile ... Mi-e ciuda de mor! In rperioada asta ii si ies maselele, sau in fine, il tot supara (de 5 luni!!!) si suge des-des noaptea! Am 3 feluri de creme din care 2 bactericide cica si una care reface stratul lipidic, mi le oblojesc mereu intre supturi... Ooofff...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zozeeeee

Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele!!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata!

Am o durere de stomac de lesin, tocmai astazi cand e ziua lui Zoze si a unui coleg care ne-a adus trei tavi cu prajituri, la care visez an de an. As spune ca traiesc pentru ziua de nastere a lui Ove, sa mananc prajiturile astea exceptionale . Iar pe mine AZI ma doare stomacul !

Azi-noapte a vorbit Sophie in somn . "Ana-nc-buf-na-na" ( presupun ca se traduce cam asa: Ioana, o fetita de doi ani aproape, cu care se joaca ea la soacra-mea, i-a luat caruciorul de papusi-"nc" si a facut "buf" cu el si Sof ii dadea "na-na", ca a lovit-o...nu comentez de ce bate ea lucrurile care o deranjeaza in vreun fel, dar spun ca eu sunt impotriva si ca soacra-mea a invatat-o ).

Gata, ca scriu de prea multa vreme!

Byeeeee

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LA MULTI ANI Zozelici cu sclipici! sa fii sanatoasa, mereu frumoasa si iubita, sa ai parte de bucurii si tot ce iti doresti!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput