Puiuti de Randunici 2008!! (300)
Raspunsuri - Pagina 11
adriuta spune:
Azi am fost pe post de 

![]()
Ma retrag in barlogul matrimonial si va urez o zi BUNA.
PAPA
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
natynic spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI ZOZELA, MULTA FERICIRE DRAGOSTE SI NOROC SA VINA IN VIATA TA!
Sa avem o zi cu sanatate!
Noi am inceput cu 36,9
dar cu maraiala si nervi in continuare si probabil si cu greva foamei in continuare, dar sa nu cobesc.
Adriuta, pe mine vad ca m-ai ignorat...poate mi-o intra odata in cap sa nu-mi mai dau cu parerea pe teme medicale ca oricum sunt total neinteresanta
-se vede treaba ca deja stau de prea mult timp acasa.
DAR, Mimo, sper ca azi mergeti la analize!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Luny, cand plecati? pe 30, ca noi? Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
nope, pe 31, luni!

Neatza, natiune!!
LA MULTI ANI, ZOZELINA!! SA FII FERICITA SI SANATOASA!! SA AI PARTE NUMAI DE CLIPE MINUNATE, ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Neata.
Sanatate multa puilor bolnaviori,in special Vladutilor si Iuliei,saracutii.
Noi suntem bine,slava Domnului..ieri a mancat bine Teo,dar bineinteles cu ifose si timp de o ora.
Iar eu,zombi...ce credeati?
Ursu,eu am citit ca da rezultate bune la unii copii,siropelul natural Plantusin-e si cu miere si vit c.Are la Plafar.Eu am luat pt zile negre.Am googalit si cica la unii a actionat bine,chiar impreuna cu stodalul-homeopat.Sanatate ursuletului mic.
Pentru munte,mi-am "cules" ditamai punga cu medicamente,siropele,creme...ca ma infior cand aud ce bantuie.Doamne ajuta sa nu o deschid...
mami de TEA (1.04.08)
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE,ELA DRAGA! SA AI PARTE DE FERICIRE SI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIA TA!

mami de TEA (1.04.08)
blankar spune:
LA MULTI ANI ZOZE!SA FII SANATOASA SI IUBITA!

Adriuta 
stii ca am cerut pareri despre argintul coloidal
dar mi-e frica sa ii dau asa de capul meu
daca mi-ar zice un dr. ar fi altceva
sunt multe contradictii
sa aveti o zi buna!
AMR 4 SAPT
Nicoleta spune:
Salut!
LA MULTI ANI ZOZEEE!! Sa fii sanatoasa s fericita!
Adriuta, eu am dermatita de contact cica, dar nu o las eu asa, ma duc sa imi fac analize!! Am areolele rosii, trec daca dau cu cortizon, dar reapare roseala dupa 2-3 zile ... Mi-e ciuda de mor! In rperioada asta ii si ies maselele, sau in fine, il tot supara (de 5 luni!!!) si suge des-des noaptea! Am 3 feluri de creme din care 2 bactericide cica si una care reface stratul lipidic, mi le oblojesc mereu intre supturi... Ooofff...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Olgutzika spune:

Zozeeeee

Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele!!!!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Olgutzika spune:
'neata!
Am o durere de stomac de lesin, tocmai astazi cand e ziua lui Zoze si a unui coleg care ne-a adus trei tavi cu prajituri, la care visez an de an. As spune ca traiesc pentru ziua de nastere a lui Ove, sa mananc prajiturile astea exceptionale
. Iar pe mine AZI ma doare stomacul 

!
Azi-noapte a vorbit Sophie in somn 

. "Ana-nc-buf-na-na" 

( presupun ca se traduce cam asa: Ioana, o fetita de doi ani aproape, cu care se joaca ea la soacra-mea, i-a luat caruciorul de papusi-"nc" si a facut "buf" cu el si Sof ii dadea "na-na", ca a lovit-o...nu comentez de ce bate ea lucrurile care o deranjeaza in vreun fel, dar spun ca eu sunt impotriva
si ca soacra-mea a invatat-o
).
Gata, ca scriu de prea multa vreme!
Byeeeee
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
mihutza11 spune:
LA MULTI ANI Zozelici cu sclipici! sa fii sanatoasa, mereu frumoasa si iubita, sa ai parte de bucurii si tot ce iti doresti!

Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)