Puiuti de Randunici 2008!! (300)
Raspunsuri - Pagina 6
clauclau spune:
Am dormit si eu putin cu Rebe, a fost bine...
Offff mai Mimo, ce rau imi pare. L-a lovit rau pe Vladut saracutul.
Da Doamne sa treaca repede, te cred ca esti terminata.
Bubu, mmmm, vleau si eu cozonac.

Ramo,
harnicuta.
Naty, cum mai este Iulia?
Miha, am uitat sa-ti spun ce ma bucur ca sunt bune rezultatele!
natynic spune:
Pai Mimo, nu a spus nimeni ca impachetarile ar fi un soi de masaj de relaxare...Nu, e ceva absolut sinistru, Iulia urla ingrozitor dar de stat cam sta saraca pt ca ea la peste 39 e deja cam lata. N-am zis ca nu infasori si partea de sus, dar am zis sa nu tiicearsaful lipit de spate in dreptul plamanilor prea insistent.
Iulia, slava Cerului, s-a trezit cu 36,5
sper sa tina minunea. Stai sa vezi diseara distractie cu aerosolii...Bubu, tu cum faceai sa stea Stefu???
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
Naty,Sam al meu a fost exemplar la aerosoli
!Nu protesta deloc la masca.Ii dadeam jucari si are o carte preferata cu animale din care ii povestesc,fac cum fac animalele
-el rade de se prapadeste.Dar asta a fost acum cateva luni bune.Nu stiu acum cum ar reactiona
.Incearca sa ii dai ceva nou in manute,eventual masca pt adulti sa ti-o pui si tu
,sa vada ca nu se intampla nimic rau...da Doamne sa stea acolo temperatura
!
Simo-Mimo,eu una nu as rezista sa vad ca are copilu asa febra
!Sunt tare panicoasa si fricoasa cand vine vorba de copii!Sanatate mult,mult,multa Vladutului
Oana,nu m-as risca,auzi ce scrie in prospect:
"Similar antibioticele aminoglicozidice neomicina traverseaza placenta.In cazul administrarii la mama s-a descris aparitia de leziuni ale apartului cohlear la fat.Deoarece este posibila absortia sistemica a substantelor active din Baneocin nu se recomanda administrarea la gravide sau in timpul alaptarii!"
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
sa va zic una:l-a sunat pe George un cunoscut ca ar vrea sa vina la noi cu prietena sa vorbim de nunta
!!!Deja nu mai vad bine
Simo
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 sa va zic una:l-a sunat pe George un cunoscut ca ar vrea sa vina la noi cu prietena sa vorbim de nunta !!!Deja nu mai vad bine![]() |
NO WAY!!!!

Se ocupa George singur! Clarrrrrr????
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
NO WAY!!!! ![]() ![]() ![]() Se ocupa George singur! Clarrrrrr???? Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
,ca ar fi ceva sa fie anul asta..mi se pare tarziu,nu??Oricum,in 4 octombrie cununam si asta stiam din februarie ,deci inainte sa raman insarcinata.Nu stiu cum voi face fata
Simo
luny spune:
simo si eu as refuza politicos, in locul tau sa fiu...exact asta as spune...nu mai fac fata, sarcina, copii, sanatatea...plus alte nunti deja anuntate...si as discuta clar cu sotul, ca...e destul, ajunge, pauza...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Fata, am dormit si eu o ora jumate
, pana a cazut Vlad din pat si m-a trezit
Saracul, s euita buimac la mine, s-a urcat la loc si a adormit iar 
Deci:
Naty, nu prea statea la aerosoli, foarte greu!! ii puneam desene Thomas, ca ii placea melodia, Cata il tinea in brate imobilizat si eu ma scalambaiam la el
Ne treceau toate transpiratiile pe amandoi, de fapt toti trei! el era fleasca in cap dupa-aia! singura era exclus sa-i fac!
Apoi am vb cu Stanciu si i-am luat baby-haller, super misto ala, si spray flixotide si ii fac si singura 2 pufuri si trebuie sa-l tin imobilizat 10 secunde, mult, mult mai simplu!
Mimo, eu am zis cum stiam eu de impachetari, de la brau in jos, dar nu le-am facut ever! doar dusuri la greu, astea chiar le plac si pot sa-i tin asa cu apa pe ei, plus un prosop ud, imi iau ligheanul cu apa langa mine, si le tin pe frunte, ca atunci chiar stau, saracutii, nemiscati
. Lui Vlad ii puneam pe picioare si pe maini si il racoream, ajuta mult.
Si asa e cu febra mare dintr-o data, plin de virusi
,mi-a zis Stanciu...
Mergeti maine la Babes si aflati ce si cum, Doamne Ajuta!!!
Aaa, ca ziceai de laptic, tu il fierbi pe ala la cutie?? sau nu-i mai da zilele astea daca il vomita...saracutul de el...
Luny, iami compotelul, mi-ai facut iar pofta! Cu merele alea ar merge o american pie
Eu am in plan pentru duminica, vin nasii la noi, de ziua mea
, ca ei acum sunt la Paris, la Disney cu copiii 
Simo, aoleu, mama, iar nunti, fini
Le mai stiti numarul??? Iar cu baneocinul...pe mai multe scrie ca nue voie in sarcina
Nu-ti pune si gata, sa fii tu impacata! Eu mi-am pus si picaturi olinth, cu toate ca nu-i voie, dar nu mai puteam la un moment dat, racita fiind naspa rau...adevarul e, ca la sarcina asa mica te gandesti ca se formeaza bebe...si mai bine stai cumintica 

Nu mai stiu ce vroiam sa zic...am o pofta imensa de cartofi prajiti cu mujdei
si cred ca-mi fac, mor aici!![]()
natynic spune:
Cu mancarea in schimb sunt disperata, turbata...NIMIC, NIMIC nu vrea mai mult de maxim 4 inghitituri
Azi in afara de lapte nu a mancat mai nimic. Luny, Bubu, ai vostri in cat timp si-au revenit cu mancatul dupa boli?-de fapt stai ca nici nu stiu daca ea e pe cale de vindecare, nu mai stiu nimic``, o iau razna`...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

si a lui Matei