Puiuti de Randunici 2008!! (300)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cu impachetarile nici eu nu stiu ce sa zic, si pe mine m-a ferit Dumnezeu , Rebe nu a facut pana acum asa temperatura...A avut doar vreo 2 raceli cu muci si cam atat. Doamne ajuta in continuare si Doamne ajuta sa se faca repede bine toti puiuti bolnaviori.

Simo, doare degetelul inca?

Am patit-o si eu la ochiul drept, m-a palit Razvi cu o undita de jucarie cand "dadea la peste" prin casa si mi-a intrat ata aia in ochi, m-a durut tare si s-a inrosit ochiul imediat. A doua zi a fost chiar mai rau dar azi vad ca s-a tras si este mai putin, nici nu mai doare. A ramas rosu in coltul extern al ochiului ca si cum as fi tras curent , sper sa nu tina prea mult...n-am stiut daca sa-mi pun ceva picaturi in ochi, n-am facut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

E liniste pe crenguta, ma bag si eu putin langa Rebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau,doare-doare.DAAAR pana nasc imi va trece

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

saluti ..vad ca v-ati bagat la nani...eu acu'am terminat de smotruit prin casa,am spalat de 2 ori ,am facut o ciorbitza de pui si gata..acu imi beau si eu cafeaua...si am primit o veste buna..a nascut prietena mea un baietel de 3180g..acu'ma conversai la telefon cu sotiorul ei ..era tare fericit..am avut neste emotii cand am vorbit cu el..doamne sa fie sanatosi puiutzii astai mici ca-s tare dragalasi...

bai hai ca vin si eu cu ca poate poate o fugi febra asta si ne-a lasa copii in pace...multumesc lui DD nici eu nu stiu ce-i aia febra 40...sa ne fereasca sfantul de asa ceva ca as intra in panica rau de tot...

si multa sanatate iuliei si lui dudutz...doamne ajuta sa fie bine

felicitari duamna gecko...pstt mi s-a facut inima cat un purice cand am citit patania cu mingiuta cea tepoasa...brr..

hmm nici eu nu ma grabesc sa ma intorc la serviciu...vreau sa stau si sa ma bucur de andru cat am dreptul apoi o sa ma satur si de scarbici si oricum si-asa o sa-mi fie f greu sa-l las cu soacra mea ..am mai spus ea nu prea e atenta,are tabieturileei,mi-l indoapa cu painei si alte ciugulituri si masa nu prea e masa..etc..asa ca tre'sa fac un regulament care sa-l bat in cuie ,sa-i mai educ putin pana cat tre'sa merg la munca..am de lucru nu gluma..ufff...

mihap ma bucur ca esti bine... si doamne ajuta..ce face stresul asta fir-ar mama lui...

zozelici ti-am vazut blondutul la mare..se vede ca-i place mult..ce-mi place poza cu mihai mufat mihaita si sa aveti o vreme frumoasa in continuare...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, of, bine ca ai fost, ca analizele sunt ok...rabdare si tutun sa nu mai faca febra Iuliuta, ca scot si eu bata la muma febrelor

Mimo, ce face Dutz-puiut?

Simo, hai ma....cat intra in placenta dintr-un praf din ala? zic si eu...eu mi-as pune

Maine bagam o tura de shopinguiala, am cam lasat totul la urma si nu prea mai gasesc la copilasi sandale, sepcute pt. mare Mergem in Unirea ca sunt mai multe magazine de copii...si fox si Z..sper sa gasesc ceva...

Si Stef cere la nani, vine dupa mine si incepe sa cante "aa-aa" si se duce in pat si imi arata ce vrea , inca nu zice "nani". Eu sunt super incantata ca mai zice doua cuvintele Inca nu cere apa daca ii e sete, tot plescaie din gura, dar daca ii spun eu, repeta!

Am vazut-o pe Andrutza- ciocolata, e o dulcica, o pap toata!! Spre 1,6 ani deja toti incep sa repete cuvintele, abia astept si eu sa vorbeasca mai mult Stefulica

Zoze, intalneala placuta cu Kya si Butucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

O pup si pe Ramo, harnicuta, ca de obicei
Si cu asta basta, ma duc la nani, Stef deja a adormit, Vlad nu se mai satura de cozonac, e la a doua felie , si il iau si ne basculam la racoare...abia astept sa ma intind ca mi-au venit musafirii si n-am nici un chef de nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am dormit si eu o ora jumate, am pus de-un compot de pere, muuulte pere de la iub de pe baza, mai am si un lighean imens de mere...e de treaba
Naty sa treaca febra!
pup pe toata lumea!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

A fost si dr doi, l-a vazut, a zis ca se astepta sa fie gatul rosu para sau cu puroi la febra asta.Dar nu! Si asta nu-i bine deloc Si m-a speriat pentru ca febra fara simptome e cea mai periculoasa Ne-a recomandat hemograma si proteina C reactiva la babes urgent si augmentin (sa fie) Am picat de acord sa mai astept pana maine, regulamentar, 3 zile si 3 nopti ...Doamne ajuta!
In rest, a zis ca depinde de felul copilului....si la noi e prima febra si deci nu stiu cum reactioneaza el in general. E posibil asta sa-i fie felul :40 din prima fara prea mari lalaieli. Cica e plin de virusi, care mai de care...in fine.
Mi se par naziste metodele astea moderne de tratament. 3 zile de chiraieli si febra 40, apoi intepaturi/analize....asta numai pentru ca au fost probabil nechibzuiti in administrarea medicamentelor la un mom dat si au avut loc tot felul de mutatii genetice si uite asa...
Cu impachetarile nu m-ati lamurit...cearceful inmuiat in apa calduta pana in dormitor e rece, nu mai spun ca apa calduta e oricum mult mai rece decat e pielea copilului...impachetat /despachetat 20 de minute si vanturat cearceaf,EXCLUS ! Ca asta face crize de isterie si nu sta deloc...nu deschide gura, nu inghite niciun medicament ...e in razboi saracul, se autoprotejeaza de "nazism" Si cum sa-l impachetez numai in partea de jos, ca arde partea de sus (spate/burta)
In fine...sper sa treaca cat mai repede ca sunt cu nervii la pamant, m-am certat cu toata lumea Pe mama Marianei o va opera maine

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

beyy am uitat ,am vazut si eu andrutza cu cioco-lata

lui andru cand ii este somn se pune in pat si cere suza zuza...azi eram afara,a urcat scarile,2 trepte (prima treapat o urac in picioare iar la a 2 a se pune in 4 labute ),a deschis usa si p-ici i-a fost drumul,direct la patuz s-a oprit...i-am facut lapticul ,l-a baut si gata nani...apa imi cere de fiecare data"ap ap"..uneori ma mai pacaleste si nu bea..mai nou zice "taci"..a inceput sa adune pietricele ,le strange in manute si zice intr-una "du du adica doua si cishi cishi adica cinci"...nu mai pot sa-l tin intr-un loc,deschide toate usile..uff cu greu il mai tin cu mine la bucatarie, ca sa mai fac si eu papica,una alta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

A fost si dr doi, l-a vazut, a zis ca se astepta sa fie gatul rosu para sau cu puroi la febra asta.Dar nu! Si asta nu-i bine deloc Si m-a speriat pentru ca febra fara simptome e cea mai periculoasa Ne-a recomandat hemograma si proteina C reactiva la babes urgent si augmentin (sa fie) Am picat de acord sa mai astept pana maine, regulamentar, 3 zile si 3 nopti ...Doamne ajuta!
In rest, a zis ca depinde de felul copilului....si la noi e prima febra si deci nu stiu cum reactioneaza el in general. E posibil asta sa-i fie felul :40 din prima fara prea mari lalaieli. Cica e plin de virusi, care mai de care...in fine.
Mi se par naziste metodele astea moderne de tratament. 3 zile de chiraieli si febra 40, apoi intepaturi/analize....asta numai pentru ca au fost probabil nechibzuiti in administrarea medicamentelor la un mom dat si au avut loc tot felul de mutatii genetice si uite asa...
Cu impachetarile nu m-ati lamurit...cearceful inmuiat in apa calduta pana in dormitor e rece, nu mai spun ca apa calduta e oricum mult mai rece decat e pielea copilului...impachetat /despachetat 20 de minute si vanturat cearceaf,EXCLUS ! Ca asta face crize de isterie si nu sta deloc...nu deschide gura, nu inghite niciun medicament ...e in razboi saracul, se autoprotejeaza de "nazism" Si cum sa-l impachetez numai in partea de jos, ca arde partea de sus (spate/burta)
In fine...sper sa treaca cat mai repede ca sunt cu nervii la pamant, m-am certat cu toata lumea Pe mama Marianei o va opera maine

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
off mai mimo..nu stiu sa-ti spun cum e cu impachetarile...pt dudutz si multa sanatate..bea apa,mananca ?a mai vomitat?

Mergi la inceput