Puiuti de Randunici 2008!! (300)
Raspunsuri - Pagina 4
mstela spune:
Aoleu,Mimo,saraca de tine
...sanatate multa sa treaca nebunia..nu stiu ce sa zic mai mult...
Mii de felicitari pt doctoresa noastra australianca.

Gecko,mi-a stat inima cand ai zis ca ai simtit 100 de tentacule pe c..r.![]()
Naty,Doamne ajuta.
Mihutza,ma bucur tare ca doarme frumos dansatoarea in noul pat...ce frumos se joak ea..nu m-am gandit sa-i iau si eu Teei cuburi inca..
mami de TEA (1.04.08)
bubu05 spune:
Eu le fac impachetari de la brau in jos, in prosop umed, dar nu apa rece! cu apa calaie...sau in cada, cu apa in cada, calaie, NU RECE! si se balacesc acolo, daca au chef, daca nu, pun eu cu dusul pe ei...
Sanatate multa bolnaviorilor!
luny spune:
la noi, impachetarile sunt excluse, nu sta si urla...si in cada bagat cu febra peste 40, nu statea singur, era moale ca o carpa, m-am bagat cu el si il tineam in brate si cu dusul il udam...
sunt chioara de somn si eu..ma duc nitel langa Mufarin
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Am fost...cam in juma de ora trebuie sa sun sa-mi zica telefonic analizele de sange, exsudatul faringian si kk abia pe miercuri. A fost si la orl, a consultat-o bine, urechile din fericire sunt bine, are insa adeno-amigdalita care pare de aspect viral, ne-a dat aerosoli cu flixotide si ACC, sa vad eu cum o sa-mi stea ea 15 minute cu masca aia pe fata 

Am venit acasa, am culcat-o cu 38,3 si dupa ce scriu aici ma intind ca ma dor rau capul si gatul, mi-o fi dat si mie, mai stii...
Mimo: impachetari eu fac exact cum m-au invatat la Medlife in spital. Scutec de finet udat cu apa, o invelesc pe tot corpul dar evitand totusi zona plamanilor, o tin in el pret de cam 1 minut, apoi dau la o parte scutecul si ii "fac vant" cu el (si scutecul astfel se raceste la loc), dupa cateva minute iar o invelesc, etc, totuil cam 15-20 de minute nu mai mult. In niciun caz cearsaful/scutecul nu se tine continuu pe copil, oricum s-ar incalzi imediat. Dusurile-cum au zis si fetele; la noi aseara a functionat pt cateva ore excelent, pana la 3 nu a mai fost nevoie de niciun antitermic. Nu uita de lichide la greu pt ca deshidatarea accentueaza febra. Cat despre cauza...tu ii dai lapte de vaca. Ma rog, pe langa ca nu agreez din principiu ideea, nu conteaza...e aceeasi cutie??? Oricum sfatul Olgutzei e f bun, da-i lapte HN cateva zile. De augmentin-nu mai zic si nu ma mai bag dar...zau ca nu cade cerul daca-i faci undeva macar o hemoleucograma.
Apropo, nota 10 asistentei de la Babes, a nimerit din prima la recoltare, ceea ce la venele Iuliei e aproape un miracol...
Nu va zic ce era acolo...randunoiul a iesit cu ea afara si am ramas eu inauntru la rand, ca sa o protejam...copii de cateva luni cu meningite, la greu, cu fontanelele bombate de vedeai de la cativa metri, tusitori, diareici..."colorati" cu SIDA, clienti cronici...Mi-a fost o mila 

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gecko spune:
frateee
, ca zici ca suntem unitate militara si cineva trebuie sa asigure continuitatea la detasament
. Nici o saptamana fara febra???
Hop pe ea
pe mama ei
de naty nu mai stiti nimic? Ca au trecut cateva ceasuri
mimo, nu e o regula ce zic eu...doar ca probabilitatea e mare si de aia te-am prevenit. Si noi aveam o tipa ce era pediatra la origini...Domne feri de ajungea la un accident...dar la pediatrie era snur tipa. In schimb, daca eu ajungeam la copii eram cam paralela...acum ce mai stiu si eu ceva.
Si din ciclul...2 parinti nebuni...se face 5:15 si noi stam ca doua floricele uitand de copchil
natynic spune:
Aici-s Gecko!
Am sunat si dupa analize, leucocite normale, proteina C reactiva normala, deci se confirma si cu asta ca ar fi viral...Intre timp insa, ne luptam cufebra in continuare...
Naty
mamica
natynic spune:
Mai aveam musai de zis ca m-am bucurat tare-tare ca a iesit bine rezultatul Mihaitp
-f interesant (si aiurea) ce poate face stresul si suprasolicitarea pe organismul nostru. E de cugetat DACA si CAT merita...
Naty
mamica
clauclau spune:
Offf, ce e cu febrele astea, mama lor de nemernice!
. Hai Gecko te ajut , sa dam bine cu bata sa plece de pe crenguta noastra!

Mah, cu serviciul si eu sper sa fie decizia corecta. Deja eu simt nevoia si de altceva in fara de casa si copii, nu-mi mai este de ajuns. Probabil unde Rebe este foarte bine, si-a reglat si somnul de noapte, mananca bine, a inceput sa comunice cu noi. Acum 20 de minute mi-a zis: aptele, nani! Asa ca m-am conformat, i-am facut lapticul si la culcare cu ea.
Plus ca are cine sa stea cu copiii( mama mea ). Nu este de neglijat nici latura materiala , o sa iau de mai bine de 3 ori decat acum, asta o sa ne ajute mult si tot pentru copii. Bine, stiu ca o sa-mi fie un dor nebun de Rebecca pana o sa ma obisnuiesc cu noul program, stiu ca n-o sa fie usor...Poate incerc sa ma amagesc singura, cine stie...O sa vad atunci cum o sa ma descurc. Plus ca imi place ceea ce fac, fiind o firma de enterteinment avem tot timpul lansari, petreceri, vizionari de filme, colectivul este super, suntem numai tineri, sediul este foarte aproape de mine, fac 10 minute cu masina...Iar Rebe o sa aiba deja 1 an si 7 luni..., la Razvi am inceput la 1 an si 2 luni.
Revin...
Simo27 spune:
Oana,multumesc de sfatul cu Baneocin pudra,dar nu e bine in sarcina ca traverseaza placenta
si...nu pot sa imi pun altceva decat tinctura de iod si rivanol....

GECKO,FELICITARI!!!!!!

eram sigura suta la suta![]()
Miha,ma bucur enorm ca nu e grav.dar mai odihneste-te si tu ,da??
Simo-Mimo,e ceva cu febra asta
.Sa nu fie grav,asta e important si sa treaca..cu rabdare...
Naty,sa sacada si sa plece febra aia nenorocita
Cuscra
,sper sa fiu bine pana plecati.si mi-ar place mult sa ne vedem la Plaiul Foii ca doar e in Zarnesti![]()
Ma gandeam cand citeam cu impachetarile ca pe noi ne-a ferit Dumnezeu de febra asa mare.Nu am avut cu David niciodata asa probleme si nici cu asta mic.Nici sa nu fie!!
La noi a rasarit soarele.HAI,Nicoleta,Capul sus:Viata e frumoasa
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008